senin boyun ve yaşın kaç canım?? ahhh o balık etlilik yokmuuu :))) dün akşam başladım azaltmaya yediklerimi. abur cubur yok, bol su, yeşillik, salata ve az yağlı yemekler devri başlıyor :) hadi hayırlısı inşallah :))bu wrada ben de 62 oldum cok sukur,72 ile baslamistim,tabi daha cok kilom oldugu da oldu qma en son qgustosta baslamistim bu sayfayla on kilom gitmis oldu,kaldi 5 :)
bu wrada ben de 62 oldum cok sukur,72 ile baslamistim,tabi daha cok kilom oldugu da oldu qma en son qgustosta baslamistim bu sayfayla on kilom gitmis oldu,kaldi 5 :)
ben de 1 kilo verebildim daha ama çok uyamadım kurallarıma ben de bir kaç ev gezmesine katılmak zorunda kaldım ve tabi sonuç bozulan diyetler :) şimdi 2 gündür pilates yapıyorum biraz sıkılaşmak için ama bebek istiyoruz aynı zamanda ve tutar da düşme riski olur diye korkuyorum. fizyoterapistsin ve annesin daha önemlisi :) zararı olur mu sence zeynepcim?? pilates topu ile olan egzersizleri yapıyorum daha çok ama bazıları bel karnı zorluyor biliyorsun..Ben 63 oldum tekrarhaftasonu biraz abarttım da,benim küçük oğlan 1 yaşına girdi iki gün üst üste kutladık,pastalar falan derken bir kilo almışım
Siz neler yapıyorsunuz,hiç sesiniz çıkmıyor?
canim 1.seviye yapabilirsin ama yinede tutana kadar ve ilk uc ay cok onemli o zamana kadar hafif tempo yuruyus en iyisiben de 1 kilo verebildim daha ama çok uyamadım kurallarıma ben de bir kaç ev gezmesine katılmak zorunda kaldım ve tabi sonuç bozulan diyetler :) şimdi 2 gündür pilates yapıyorum biraz sıkılaşmak için ama bebek istiyoruz aynı zamanda ve tutar da düşme riski olur diye korkuyorum. fizyoterapistsin ve annesin daha önemlisi :) zararı olur mu sence zeynepcim?? pilates topu ile olan egzersizleri yapıyorum daha çok ama bazıları bel karnı zorluyor biliyorsun..
hosgeldin canim insallah verirsin o yirmi kiloyuarkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum 20 kilo fazlalılığım var. doğumdan sonra daha da kilo aldım bugun birinci gün bitti. beni de aranıza alın. nasıl katılıyoruzz acabaaa
sanırım olmadı yine zatencanim 1.seviye yapabilirsin ama yinede tutana kadar ve ilk uc ay cok onemli o zamana kadar hafif tempo yuruyus en iyisi
uzulme canim olur insallah,sen umudunu yitirme yeterki,herseyin hayirlisi olsunsanırım olmadı yine zatenreglim başlıyor gibi hayırlısı artık yine diyete ve spora devam demektir bir sonraki aya kadar (
kurtulalım ya.ama cok sakin buralar.nerde herkes nasıl kurtulacağız?hoşgeldiniz hanımlar :) çabucak kurtulalım şu fazlalıklardan inşallahhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?