15 kilo vermek isteyenler .....

Ne kisti ardi sende. Bende ilac kullandim, kilo almami ona bagliyorum

tesekkurler onerilerin icin. Basaralim gercekten daha mutlu olacagiz inaniyorum buna

Amin canim,allah çocuklarıni bagislasin,evet kilo aliyoruz cocuklarla ama onlarin olmasi da güzel,allah isteyen herkese versin.yavas yada hizli verelim de er yada gec benim onemli degil

Canim guzel bilgiler veriyorsun,sagol

Ben bol bol domates salatalik yiyorum :) sabah ac karna yesil cay iceyim dedim ama midem bulandi. Sizdede aynisi oluyormu, cok acken icmemek lazim galiba.

Amin canim,allah çocuklarıni bagislasin,evet kilo aliyoruz cocuklarla ama onlarin olmasi da güzel,allah isteyen herkese versin.yavas lyada hizli verelim de er yada gec benimonemli degil
insallah azim oldugu surece verilecegine inaniyorum.sagolasin Allah razi olsun canim Rabbim herkese hayirlisindan versin.tabi ki de onlara deger ama insallah bizde kilolardan kurtuluruz

kizlaaaarr 68 kilo olmusumm :)) kusura bakmayin cumayi beklemeden yazdim hergun tartiliyorum da hala,yani tartilma hastaligim devam ediyooo,dun sakladim tartiyi ama ee sonucta sakladigim yeri ben biliyorum :)) sizinle paylasirkenki mutlulugumu anlatamam...opuyorum muck muck:*

herkese merhabalar kızlar haftasonu gelemedim işten güçten vakit kalmıyor malum küçük bebek olunca cuma tartıldım kilom 83.400 dü bakalım bu cuma kaç kilo olacagım çok şükür bakıcı teyzemiz bugün tatilden döndü inşallah bende artık bu hafta evide işide bir düzene koyabilirimde yürüyüşe başlayabilirim

Ne kisti ardi sende. Bende ilac kullandim, kilo almami ona bagliyorum

çıkolata kıstı canım 30 kılo aldım 1 senede resmen sıstım ilaçtan cok kıst yaptı bana kıloyu. karnım hamıle gıbıydı amelıyatı oldugum anda kılo alısımdırdu ama ver verebılırsen tabı

çok sevındım canım. devam devam devam süperr olucazzzzz. bak ne guzel verıyorsun sakın bozmaaaa bak çok fena yaparım..

kızlar gunaydınnnnn hafta sonu evde ınternet sorunluydu gıremedım. musafırlerım vardı kahvaltı dır akşam yemegıdır sızdenmı saklıcam yedım kızlar. uzgunum... yaaa aslında dıyetımı yaptım pılav vardı tavuk ızgara yedım akşam bozmadım hıc salatada yedım ama sabah kahvaltıda bır gevrek yedım. oda önemlı degıldı sonra bır kaç lokmayı bal ve kaymakla tamamladım çok pısmanım :)

spor olarakta hıc oturmayıp süreklı hızmet etmemı sayarsanız iyi olur yoruldum cunku :) veyarım saat yuzdum akşam eve gıderken 30 dk yuruyordum hep bugun cezalıyım 1 saat yurucem ve evdede açcam muzıgı tepıncem tepıncemmm

birdeee son birşey kaynanam bana elbıse almıs bu sana uyarmı dıye verdı. zaten her bana bırsey aldıgında verırken olur herhalde olmazsa degıstırırız dıyo daha ben gormeden aldıgını :/ gıydım bol geldı tabı herzamankı gıbı benı gozunde oyle bı devlestırmıskıııı tezgahtar kıza bıle sormus oda demıskı bu en buyuk bedenı bu olmazsa zaten burda o beden yok

Arada bende yapıyorumkaçamak,tamamen sadik kalmak zor,uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…