Ne kisti ardi sende. Bende ilac kullandim, kilo almami ona bagliyorummerhaba canım. valla bende çocuk olmadan 30 kılo aldım kist sayesınde bırde evlılık:) 92 kılo olmustumkı 77 e kadar düştüm şimdi. normalde çok iyi giderse insanlar 5 kılo verıyorlar. biz ilk ay 5 yada 4 verebiliriz. sonrasında 3 bıle versek ıyı. acele etmeden. hem ınan ben 77 ye dustum ya 1 senedır. oturarak çalışıyorum hareketsızım çok ve yedıklerıme dıkkat etmıyorum ama almadımda kalıcı kılo vermısım yanı bu çok ıyı bısey.be dedıgım gıbı gıdersek yılbasına kadar 15 kılo verırız rahatlıkla sende eskı halıne donersın. çıtır anne olursun.
tesekkurler onerilerin icin. Basaralim gercekten daha mutlu olacagiz inaniyorum bunabir kaç öneriiiii
* sabah gozunuzu açar açmaz bır kaç damla lımon damlatılmıs koca bır bardak su (içemiyorsanız sadece su)
*ara öğünleri asla kaçırmayalım. ben bazen acıkmıyorum unutmayayım dıye saatı kuruyorum
*ara öğün bir bardak süt yarım elmada olabılır-bir çay bardağı leblebı yanına ıkı kuru kayısıda olabılır- sade az sütlü neskafede olabılır.....hiçbiri olmasa bıle agzınıza bısey atın
*ben kahvaltıdan sonra sade neskafe ıcıyorum yada spor oncesı de ıcebılırsınız metobolızmayı hızlandırıyor
kahvaltı sırasında mutlaka yesıl cay ıcın
*her öğünde hatta akşam üstü ara öğününde bıle yogurt yıyın. yogurt super zayıflatıyor
*çok cıgneyelım yavaş yıyelım
*dıyelımkı dayanamadık cıkolata yedık hemen nasılsa yedım deyıp salmayalım kaldıgımız yerden devam edelım ben o 15 kıloyu verırken çok bozdugum oldu ama hemen daha sıkı sarılıp dikkat ettım
*45 dk 1 saat yuruyelım o gun dışarı çıkamadıysak açıp muzık oynayalım zıplayalım . benım arkadaş sadece zıplamayla erimişti
*zayıfkenkı fotomuzu telefonun duvar resmı yaptım :)
ınşallah bende bunlara uyucam çunku çok mutsuzum esım içinde kendım ıcınde daha guzel daha fit olmalıyım
benım yasımdakı adamlar abla dıyo bana yaa
giyecek bırsey bulamıyorum hep biryerlerden pörtleme var
işalllllah elbırlıgıyle başaracazzzzzzzzzzzzzzzz
Amin canim,allah çocuklarıni bagislasin,evet kilo aliyoruz cocuklarla ama onlarin olmasi da güzel,allah isteyen herkese versin.yavas yada hizli verelim de er yada gec benim onemli degilMaşallah arkadaşlar herkes motive olmuş şekilde devam .inşallah hep böyle olur.dün giremedim nete çok erken çıktım evden gece geç geldik.ben geçen hafta diyetisyene gittim ve hemen diyete başladım.3.doğum ve hiç görmediğim rakamı gördüm.hayatım boyunca 8 li rakamlarda hiç olmamıştım.bebeğim 5 aylık.arkadaşın dediği gibi ilk haftalar çok güzel gidiyor.ben geçen hafta 85.9 idim bugün tartildim 83.2 geldiçok çok sevindim.insan daha çok motive oluyor.eğer dünkü tartimiz hesaplanacaksa 83.5 idim.emzirmek avantaj benim için en az 500-700 kalori harcarmisim.80 den sonra vermem yavaslar gibi geliyor.Rabbim yardımcımız olsun
Canim guzel bilgiler veriyorsun,sagololsun canım maşallah 3 çocugun var. bende bi tane bıle yok bu kılodayım düşün..
gecen tv de gormustum bır kadın emzırmesı 6-7 saat spor yapmasına bedel dıyodu. ama bunun yanına rejımı ve sporuda eklerse kısa zamanda verır dıyodu. yavaşladıgı zaman tabıkı olacak ozamanda şaşırtırız. ben vermem durunca bır ıkı gun bozuyodum açıkcası sızde olurmu bılmem ama bırgun tatlı falan yıyodum sonra aynen dıyete devam edıyorsum o takıldıgım kılodan aşagı dusuyodum. yanı bi şekılde şaşırtcaz. bazıları dıyet degıstıyo
Allah acil sifalar versingecmiş olsun canım
kızlar bende varım 2 kilo veriyorum geri alıyorum 20 güne 4 kilo vermem lazım motive edin beni nolur vermem lazım[/QU
Bendede aynisi var canim. Kendine bir gun belirle o gun tartil. kilonnu yaz bir kagida. her hafta ayni gun bunu yap, boylece haftalik ne kadar verdigini gormus olursun, her gun tartiya ciksanda bisey olmaz. Aslinda oda motive ediyor insani.Bu arada 4 agustos 2014 de 72 kg ile baslamistim dune kadar 70 ti,az evvel tartildim 69.5kg
Yaa kızlar bu arada ben gun icinde surekli tartiya cikiyorum,hastalik gibiiii
Hep haftada bir tartilacam diyorum,ne verdigim belli olsun die ama sanki mıknatıs gibi tarti surekli beni cekiyo kendineeeee
Ben sabah ac karnina en yüksek kg goruyorum tartida,odem mi oluyo gece ne,elim ayagim sis oluyo zaten, o yuzden gun sonuna dogru tartiliyorm
Kotu gecen iki gunCanim sali gunu 78 din,3 gunde 77 olmussun
Bu arada konu sahibi nisa1234 nerde aceebaaaaa
Kotu gecen iki gunbu siteyide anlamadim degistikten sonra. yazdigim yaziyi bulamadim, pek kendimde degildim. Insallah bundan sonra iyi olacak yaninizdayim :)[/QUOTE
Ben yeşilcay icmiyordum,bugun oglen ictim icine bir cay kasigi bal da koydum yoksa icemem veeee sıcak icemiyorum midemi bulandırıyor ilik yada soguk icebilirim,bi de dedigin gibi aç degil de hafif tokken iyi oluyoooBen bol bol domates salatalik yiyorum :) sabah ac karna yesil cay iceyim dedim ama midem bulandi. Sizdede aynisi oluyormu, cok acken icmemek lazim galiba.
Eger boyle yesilcay icmek fayda getirmezse hic icmeyim bari
gelmış gecmıs olsun canım. olsun sen abartmadan ön hazırlık olur hafıften başlamıs olursun. sonra bıze katılmayı unutma ama
insallah azim oldugu surece verilecegine inaniyorum.sagolasin Allah razi olsun canim Rabbim herkese hayirlisindan versin.tabi ki de onlara deger ama insallah bizde kilolardan kurtuluruzAmin canim,allah çocuklarıni bagislasin,evet kilo aliyoruz cocuklarla ama onlarin olmasi da güzel,allah isteyen herkese versin.yavas lyada hizli verelim de er yada gec benimonemli degil
Ne kisti ardi sende. Bende ilac kullandim, kilo almami ona bagliyorum
kizlaaaarr 68 kilo olmusumm :)) kusura bakmayin cumayi beklemeden yazdim hergun tartiliyorum da hala,yani tartilma hastaligim devam ediyooo,dun sakladim tartiyi ama ee sonucta sakladigim yeri ben biliyorum :)) sizinle paylasirkenki mutlulugumu anlatamam...opuyorum muck muck:*
Tamam canim aynen devamçok sevındım canım. devam devam devam süperr olucazzzzz. bak ne guzel verıyorsun sakın bozmaaaa bak çok fena yaparım..
Arada bende yapıyorumkaçamak,tamamen sadik kalmak zor,uzulmekızlar gunaydınnnnn hafta sonu evde ınternet sorunluydu gıremedım. musafırlerım vardı kahvaltı dır akşam yemegıdır sızdenmı saklıcam yedım kızlar. uzgunum...yaaa aslında dıyetımı yaptım pılav vardı tavuk ızgara yedım akşam bozmadım hıc salatada yedım ama sabah kahvaltıda bır gevrek yedım. oda önemlı degıldı sonra bır kaç lokmayı bal ve kaymakla tamamladım çok pısmanım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?