15 kilo vermek isteyenler .....

Canim ben 3 gundur hic birsey yapmiyorum spor olarak,zaten evde yapiyodum onu da yapmaz oldum...
Sen yuruyus yuzme en iyisini yapiyorsun emin ol

Hepsi ayni bunların yaaa,uzulme canim 38 beden olacaz ve sen diyeceksin ki gun gelecek
Bu bana olmaz buyuk gelir,neyse kucuguyle degistirirsin!

Hepsi ayni bunların yaaa,uzulme canim 38 beden olacaz ve sen diyeceksin ki gun gelecek
Bu bana olmaz buyuk gelir,neyse kucuguyle degistirirsin!

inşallah canımm. zaten 2 ayda bı gorusuyorum bayrama kadar görüşmem. bayrama kaç kılo verebılırımkı. çok sınırlendım yaaa.bıktım bu kılo muhabetınden. ınsanların ben konusurken aşagı yukarı gezınıp duran gozlerınden /

7 kılo veremem dımı çok zor belkıde verırım çok delıgıbı sıkmam lazım. ya bıde masa başı okadar çok oturuyorumkı akşamları yaptıgım yuruyus ıse yarıyormudur yaaa

bugunde dukkanın arkasına gectım zıpladım sağ sol bacak kaldırıdım. oturur gıbı yapıp kalktım :) napcagımı bılmıyorum boyle butun gun otur otur

Verirsin canim,iki ayda 7 ama biraz hizli gitmis olur
Yani sok diyet gibi birseyle olur sanki,yani sok diyet derken internetteki cok sok olanlari kastetmiyorum
Bence sen sagligin musaitse birkac hafta sonra bir haftalik 3 kilo verdiren bi sok diet yap
Hemen degil ama,vucudun bu duyet olayina iyice alisip kilo vermen tamamen durursa

Deryaizm arkadaşım,yaptigin her hareket bir aktivite sonuçta,tamamen oturmakla ayniolmaz tabi ise yarar,cok kalori yaktirmaz ama metobolizman hizlanir

Canim yaa biliyomusun ayni seyleri hissediyoruz yaklasik
Dun yakinimin dugunune katildim zorlaaaa,yani gorunusumden ve kendime hicbir kiyafeti yakistiramadigimdan dolayi gitmicem dedim iki ablam var onlara,ablamlarda olmaz
Diye zorla götürdüler..sanki herkes bana bakıyor gibi hissettim,.
Benim kalçalar basen hic yok ama koca hamile gibi gobegim ve omuzlarım cok genis,cok iri gorunuyorm

Yaa ben evde coook hareketsizim 3 gundur,icimden hic gelmiyo acaba diyet mi halsizlik yapti bana

Kızlar 15 kilo vermek isteyenleri görünce atladım direk ama deneyim paylaşmak için
İlk hamileliğimde 25 kilo aldım toplamada 75 kilo ile doğuma gittim eve geldim tartıldım 65 im nası gider falan fazla takmadım emzirdiğim için de ama 6 ay sonra hala 63 64 lerde olduğumu ve kıyafetlerimle kavga ettiğimi farkedince iş başa düştü ve şu 9 lu çay mıdır nedir ondan kullandım 58 e düştüm ve hala da emziriyordum oğluşu 10 aylık olunca emmeyi bıraktı ben de kellogs diyetine başladım sbah kellogs öğlen ne bulursan ye kebab ekmek o şu bu!:) akşam 7.30 yine kellogs ve yatana kadar su dışında birşey yemek içmek yok bu randımana o kadar alışmıştım ki araya ramazan girdi oruç tutayım dedim ramazan bitti 49 kiloydum!ama hiç rahatsız olmadım anlamadım nası iş
Şuan 60 kiloyum kızıma hamileyim bakalım bunda da değişik birşeyler deniyecem artık ama püf nokta boğazı tutmak bunu anladım

Canim ya benimde aynisi var bende ilac kullaniyorum. Hic birakmadan dogum kontrol hapini kullaniyorum. Bende 15 kilo aldim.
Insallah kurtuluruz bu hastaliktanda aldigimiz kilolardanda

Masallah :) boyle guzel haberler bizide motie ediyor.

bırının dugunu oldugunda yada hadi uzun suredır gorusmedıgımız arkadaşlarla bı program yapalım dendındıgınde ilk ama ilkkk aklıma gelen kilo. cunku hepsının karısı zayıf ama ben ben hep şişik. okadar çok hayalım varkı zayıflayınca kaçtıgım butun ortamlara gırıcem. arkadaşlarla denıze gıtmıyorum yaaa bıraz denızı oturmaya gıdemıyorum . bu çok problem bırsey ya herseyımızı mafdıyo

Canim ya benimde aynisi var bende ilac kullaniyorum. Hic birakmadan dogum kontrol hapini kullaniyorum. Bende 15 kilo aldim.
Insallah kurtuluruz bu hastaliktanda aldigimiz kilolardanda

canım inşallah işe yarar ilaç. benım işe yaramamıstı kıst buyudu çocuk olmaz dedı amelıyat dedı olduk. sonrada tekrarlayabılen bı hastalık mıs. şaka gıbıydı bugun tartıda 75 se uç gun sonra 77oluyordum hareketlıydım çok yemıyodum ama alıyodum delı gıbı. 92 dilekolay

arkadaşlar hiç aktif değilsiniz zeyebımde olmasa hıc duyan yok benı dıcem. tek basıma konusup duruyorum sankı nadir ugrarım artık bende hoşçakalın

selam kızlar,
beni de zayıflatın lütfen(
üniversiteye girmeden önce başladım kilo almaya, neyse aldım , aldım aldım, 72,5 ta artık silkindim ve akapunktura gittim 1 ay boyunca, iştah kesmeye yarıyormuş güya, ama sanırım ben havaya girmiştim de zayıfladım. yoksa iştah duruyodu da hırs yapmıştım heralde. kilo verdikçe daha bir şevklendim derken 11 kilo verdim bir ayda. 60 oldum. sene 2003.
sonra 1-2 al ver falan genel ortalama 64-65 devam etmiştim. boyum 165 ama iriyim biraz, 64 diyordum inanmıyordu millet, en çok 58 sin diyorlardı. bende 64 fena değildi. ama 60 en idealim.
evlendim 66ydım. sene 2010 evlenme stresi herkesi zayıflatırmış beni şişmanlattı. daha evlenmeden saldım gibi oldu. evlenmeden önce işten çıkmıştım, 2 yıl işsiz gezdim. 67-68 oldum bu arada ama. iş buldum, iş stresi zayıflatır di mi, yani öyle olması lazımdı, olmadı şu an 76 küsürüm artık bakmıyorum küsüratlara, 77 de sayılabilir. sene 2014.
vermem gereken zaten 6 kilom vardı, şimdi oldu 17!
dolabımı giyemiyorum yıllardır. zaten ablama verdim, zayıflayınca geri alıcam diye ama yıllar geçti, eskimişlerdir bile. kıyafet bulamıyorum, olanlar yakışmıyor, her sabah işe gelirken ne giycem derdi, düğün dernek nefreti, denize gidicem mayo derdi.... offf offf.
ben de yarın başlıyorum, evde baskül yok, önce onu alayım değil mi, tartılayım sık sık moralim bozulsun. gaza gelirim hem. bir de her gün olmayan elbiselerimi deniyeyim diyorum. olmadıkça iştahım kesilir, boğazdan kesilirim belki hııı ne dersiniz?

hoşgeldin canım. bende oyle butun uzunlu gunlerde streslı gunlerde bıle kılo alırım. 77 kıloyum bende. sen tartı alcaksan elektronık al.gram gram verdıgını gorursun .çok kayıyo eskı tartılar ben yavasss yavass cıkıyodum gene bı kılo kayıyodu:)ama dakka bası tartılma.

hadi bakalım inşallah sonuca beraber ulaşırız. yalnız ıhmal etmek yokkk.arkamdan ayrılma :))
60 olmamız lazım boyum 1,65 57 dıyo ınternet ama dursun bı 60 olayımda. bayrama kadar beş kılo versek yılbasına kadarda 15 versek supper olcakk

tamam verelim.
benim planım ne şimdi?
yani ben daha başlamadım. aslında pilavdı, tatlıydı, ekmekti öğlenleri işte yemiyorum zaten( bi de yesem nolurum Allah bilir) evde de pek pilav pişirmek adetim değildir.
tatlıyı keseyim. meyve ve dondurma yiyorum zaten tatlı yerine. dondurma yemiyim, meyveyi azaltayım.
ekmek de sadece kepek 1 er dilim olsun.
suyu içiyorum da pek düzenli değil. düzenli olsun 2 lt olsun.
kızartma yemiyim, hamur işi yemiyim, hazır gıda, bisküvi de.
porsiyonlarımı da küçük tabakla ayarlayım
akşam yemek işini 7'ye kadar halledeyim.
yapabildiğim kadar yürüyüş, egzersiz.
iyi mi programım?

bak ben bir günümü yazayım sana belkı fıkır olur
sabah gözlerımı açar açmaz koca bır bardak su.. ıcıne bırkaç damla lımon hiçte sevmem ama bı dıkışte ıcıyorum
sonra işyerıne gelıyorum 2 çeşit kahvaltı yapıyorum hangisini canım çekerse
biri 1 dilim bugday ekmegı peynır domates yeşilçay
yada 2 -3 yumurta ustune peynır serpıstırıyorum omlet
ve mutlaka kırmızı pul bıber (metebolızma hızlandırıyor)hemen ardından yeşil çay

öğlen
sebze ve yogurt ekmek yemem ıstersen kuçuk bır dılım yıyebılırsın
yada haşlanmıs yada ızgara tavuk yanına yogurt (yogurt çooook önemlı az yağlı yada lıght al yağ yakıyo acayıp ben 92 den dustum yogurt ve süt çok yardımcı oldu bence

ara
lıght süt yada nescafe içine süt bıraz krema yokkkkk
yada bır çay bardagı leblebı 2 kuru kayısı acayıp tok tutar
yada hıccc bısey yoksa dıyet bıskuvı son çare ama mutlaka yıceksın mıden boş kalmıck
akşama kadar 2 ara ögun yapabılırsın

akşam iş çıkısı 30 dakka yuruyorum
yedıde ben ısten cıktıgım ıcın ancak 8 de yemek yıyebılıyorum en ıyısı 7yı gecırmemek
salata yada çorba yada gene tavuk ne varsa yıyorum ne pışmısse ama ekmek yemıyorum yıne yanına bol yogurt

gece çok acıkırsan sut yada yogurt yıyebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…