- 12 Ağustos 2014
- 171
- 68
- 53
- 41
Canim ben 3 gundur hic birsey yapmiyorum spor olarak,zaten evde yapiyodum onu da yapmaz oldum...spor olarakta hıc oturmayıp süreklı hızmet etmemı sayarsanız iyi olur yoruldum cunku :) veyarım saat yuzdum akşam eve gıderken 30 dk yuruyordum hep bugun cezalıyım 1 saat yurucem ve evdede açcam muzıgı tepıncem tepıncemmm
Hepsi ayni bunların yaaa,uzulme canim 38 beden olacaz ve sen diyeceksin ki gun gelecekbirdeee son birşey kaynanam bana elbıse almıs bu sana uyarmı dıye verdı. zaten her bana bırsey aldıgında verırken olur herhalde olmazsa degıstırırız dıyo daha ben gormeden aldıgını :/ gıydım bol geldı tabı herzamankı gıbı benı gozunde oyle bı devlestırmıskıııı tezgahtar kıza bıle sormus oda demıskı bu en buyuk bedenı bu olmazsa zaten burda o beden yok
Hepsi ayni bunların yaaa,uzulme canim 38 beden olacaz ve sen diyeceksin ki gun gelecek
Bu bana olmaz buyuk gelir,neyse kucuguyle degistirirsin!
Verirsin canim,iki ayda 7 ama biraz hizli gitmis olurinşallah canımm. zaten 2 ayda bı gorusuyorum bayrama kadar görüşmem. bayrama kaç kılo verebılırımkı. çok sınırlendım yaaa.bıktım bu kılo muhabetınden. ınsanların ben konusurken aşagı yukarı gezınıp duran gozlerınden/
Canim ya benimde aynisi varçıkolata kıstı canım 30 kılo aldım 1 senede resmen sıstım ilaçtan cok kıst yaptı bana kıloyu. karnım hamıle gıbıydı amelıyatı oldugum anda kılo alısımdırdu ama ver verebılırsen tabı
Masallah :) boyle guzel haberler bizide motie ediyor.kizlaaaarr 68 kilo olmusumm :)) kusura bakmayin cumayi beklemeden yazdim hergun tartiliyorum da hala,yani tartilma hastaligim devam ediyooo,dun sakladim tartiyi ama ee sonucta sakladigim yeri ben biliyorum :)) sizinle paylasirkenki mutlulugumu anlatamam...opuyorum muck muck:*
Canim yaa biliyomusun ayni seyleri hissediyoruz yaklasik
Dun yakinimin dugunune katildim zorlaaaa,yani gorunusumden ve kendime hicbir kiyafeti yakistiramadigimdan dolayi gitmicem dedim iki ablam var onlara,ablamlarda olmaz
Diye zorla götürdüler..sanki herkes bana bakıyor gibi hissettim,.
Benim kalçalar basen hic yok ama koca hamile gibi gobegim ve omuzlarım cok genis,cok iri gorunuyorm
Yaa ben evde coook hareketsizim 3 gundur,icimden hic gelmiyo acaba diyet mi halsizlik yapti bana
Canim ya benimde aynisi varbende ilac kullaniyorum. Hic birakmadan dogum kontrol hapini kullaniyorum. Bende 15 kilo aldim.
Insallah kurtuluruz bu hastaliktanda aldigimiz kilolardanda
tamam verelim.
benim planım ne şimdi?
yani ben daha başlamadım. aslında pilavdı, tatlıydı, ekmekti öğlenleri işte yemiyorum zaten( bi de yesem nolurum Allah bilir) evde de pek pilav pişirmek adetim değildir.
tatlıyı keseyim. meyve ve dondurma yiyorum zaten tatlı yerine. dondurma yemiyim, meyveyi azaltayım.
ekmek de sadece kepek 1 er dilim olsun.
suyu içiyorum da pek düzenli değil. düzenli olsun 2 lt olsun.
kızartma yemiyim, hamur işi yemiyim, hazır gıda, bisküvi de.
porsiyonlarımı da küçük tabakla ayarlayım
akşam yemek işini 7'ye kadar halledeyim.
yapabildiğim kadar yürüyüş, egzersiz.
iyi mi programım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?