Yok canım çok doğru söylüyorsun bizimde var sağlık sorunumuz ama unutuyor insan onu kafaya takıyor demek.istedim aslındaKusura bakma. Akıl verir gibi oldu.
Herkes ne yaşadığını kendisi bilir tabi .
Çok sağol canım.bn 5 ay boyu sıfır kaçamakla devam ettim.yine yapabilirimikisinde de listeye ekliyorum canim :)
Kesinlikle ne desen haklısın kaptan.31 Mart 2017 sonuçlarımız
1. miz 1.8 kilo vermiş ama yüzdesi 3.08 olduğu için @aquarius24 olmuştur. Tebrik ediyorum
2. miz de 1,8 kilo vermiş ama yüzdesi 2.34 olduğu için @nesibenil olmuştur. Tebrik ederim.
3. muz yine değişmedi ve 1.2 kilo vererek @kakaovanilya oldu. Tebrik ederim.
Arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum ve sırlarını bizimle paylaşmaları için rica ediyorum...
Evetttt @traylaylay ve @ayperest veKorhilalp de kilo alan arkadaşlarımız. Kendilerine teessüf ederim. Bir dahaki hafta çok sıkı çalışıp bu kilolar verilecek çok ayıp.
Kiz yok yuksek diil sabitYok canım ekle yukardaki listenin sonuna. Tabloya eklerim. Ama yüksekse verdiğin kilo dereceye giremezsin.
5 ay boyunca sıfır kacamak mi maşallah canim ya nasil dayandin kac kilo verdinÇok sağol canım.bn 5 ay boyu sıfır kaçamakla devam ettim.yine yapabilirim
harikasin canim nasil beslendin?Gunaydin kizlar
Allahin izniyle ilk hedefimi tutturmus bulunuyorum. Mart ayi itibatiyle 5 kg hafifledim. Simdiki hedefim 1 mayisa kadar 5 kg daha vermek ve 67 olmak
Naçizane tavsiyem dengeli beslenmeyle ve sporla kilo veremiyorsaniz, haftada bir gun yada aksam saatleri haric biraz kacamak yapin(asiri olmamak sartiyla). Metabolizmayi sasirtmak bende ise yariyor.
Bende merak ettimharikasin canim nasil beslendin?
Süpersin canım. Ben de hep 5-6 kilo hedefliyorum ama beceremiyorum bir turlu. Ama almıyorum diye teselli ediyorum kendimi.Gunaydin kizlar
Allahin izniyle ilk hedefimi tutturmus bulunuyorum. Mart ayi itibatiyle 5 kg hafifledim. Simdiki hedefim 1 mayisa kadar 5 kg daha vermek ve 67 olmak
Naçizane tavsiyem dengeli beslenmeyle ve sporla kilo veremiyorsaniz, haftada bir gun yada aksam saatleri haric biraz kacamak yapin(asiri olmamak sartiyla). Metabolizmayi sasirtmak bende ise yariyor.
harikasin canim nasil beslendin?
Noldu canım hayırdır . Yeterince kalabalığız dövülecek mi varKızlar sanırım ben bu gün çatlarım kaptan falan kalmazBiri beni durdursun
Noldu canım hayırdır . Yeterince kalabalığız dövülecek mi var
Heee e o zaman da senin ihtiyacın var demektiryemekten çatlarım demiştim
Yapma öyle şeyler sonrasında mutlu olsan neyse diyecem de mutlu da olmuyorsun o yüzden bu saatten itibaren tam gaz devamAynen aynen benim ihtiyacım var. Durdum bakalım şimdi dokundu bi de hem midem bulanıyor hem başım ağrıyor. Halsizlik çöktü i... Resmen vücuduma eziyet ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?