afiyet olsun canim sen sana uygun olan beslenme tarzini bulmuşsun helal olsun devam :)Bu gruba katilirken de demistim ilk mesajimda, ben yasaklar koyunca kilo veremiyorun. Her seyden az da olsa yiyorum. Mesela dun moralim bozuktu ve akilli kocam eve bi kilo tatli almis. Ben diyet yapiyorum adam cani çekmiş tatli almisdururmuyum 2 tane yedim. Ama aksam yemek yemedim biseyler attim agzima sadece ve sabah buna ragmen -200 ciktim.
Tabi herkes de metabolizma ayni calismiyor olabilir. Bi de ben emziriyorum. Sonra tatlilari yiyip bana kilo aldim senin yüzünden demeyin
Zümrem Süpersin.maşallah iradeneKızlar şeker orucunda ikinci günüm
kahvaltıda sıcacık üzerine tereyağı sürdüğüm bazlamaya hayır dedim :) helva yemedim çayımın iki bardağına şeker atardım atmadım bal yemedim aferin bana Di mikahve tutkum var yanına da bitter veya kurabiye yerdim sabah gittim hurma aldım yani tam motive ikinci gün devam ediyor...
Bu arada akşam arkadaşın bebisinin doğum günü var ve ikramlık lar harika olacak biliyirum konsept doğum günü diyim siz anlayın. Ama kafam çok rahat çünkü şeker orucunda yasakhe bakarım pirinç siz patates siz salata varsa ondan yerim
Aynen öyle canım az olsun garanti olsunZümrem Süpersin.maşallah iradeneaslında sen şu kiloda bile çoook hoşsun.ama neden daha az olmasın ki dimi? İnşallah hedefimize ulaşırız canımm
Aynen öyle canım az olsun garanti olsunteşekkür ederim canimmm
bu hatun benim idolüm2 NİSAN EGZERSİZ LİSTESİ
1.Bluelight14: Leslie 5 mil+25 dk zumba
Sorun değil canım.ne zaman uygun olursan halledersinKızlar listeye ekleyemedim güncel kilolarınızı çok özür dilerim. Misafirim var yarın hala ikramlarla uğraşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?