aslında 5 milde arkasına insanları almış ya vakit daha bi geçiyo yaparken. dayanmaz mıyım hiç basende 6,göğüs 4 ve belde 5 cm incelme oldu 2 hafta da. sonuçları iyi canım. dayan, bir haftaya bu da hafif gelcek sana. ben artık daha hızlı yapıyorum mesela, kadın yavaş gelmeye başladıBluelight14 leslie 5 mili senden kaptim valla iyi dayaniyomussun 3 mil de artik yorulmamaya basladlm bunu deniyim dedim k.o
masallah canim ne guzel incelmissin her gün mu yaptınaslında 5 milde arkasına insanları almış ya vakit daha bi geçiyo yaparken. dayanmaz mıyım hiç basende 6,göğüs 4 ve belde 5 cm incelme oldu 2 hafta da. sonuçları iyi canım. dayan, bir haftaya bu da hafif gelcek sana. ben artık daha hızlı yapıyorum mesela, kadın yavaş gelmeye başladı
sağol canım. evet neredeyse hergün (belki 2 gün)masallah canim ne guzel incelmissin her gün mu yaptın
Ben de hep grup olarak yaptıklarını indirdim. Tek yaptıkları sıkıcı oluyor gerçekten.. 3 mil yapıyorum ben.aslında 5 milde arkasına insanları almış ya vakit daha bi geçiyo yaparken. dayanmaz mıyım hiç basende 6,göğüs 4 ve belde 5 cm incelme oldu 2 hafta da. sonuçları iyi canım. dayan, bir haftaya bu da hafif gelcek sana. ben artık daha hızlı yapıyorum mesela, kadın yavaş gelmeye başladı
Ictim canim 2.5lt tesekkur ederimMenü çok iyi.maşallah..su da içtiysen tamamdır
en az 3 mil şart zaten canım. aslında hergün yapılınca o da hemen hemen aynı etkiyi yapar. hareket olsun da sonucu nasılsa alırızBen de hep grup olarak yaptıklarını indirdim. Tek yaptıkları sıkıcı oluyor gerçekten.. 3 mil yapıyorum ben.
Ben de kilo veren herkesi tebrik ediyorum31 Mart 2017 sonuçlarımız
1. miz 1.8 kilo vermiş ama yüzdesi 3.08 olduğu içinaquarius24 olmuştur. Tebrik ediyorum
2. miz de 1,8 kilo vermiş ama yüzdesi 2.34 olduğu için N nesibenil olmuştur. Tebrik ederim.
3. muz yine değişmedi ve 1.2 kilo vererekkakaovanilya oldu. Tebrik ederim.
Arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum ve sırlarını bizimle paylaşmaları için rica ediyorum...
Evetttt T traylaylay veayperest ve Korhilalp de kilo alan arkadaşlarımız. Kendilerine teessüf ederim. Bir dahaki hafta çok sıkı çalışıp bu kilolar verilecek çok ayıp.
Yesa uyumuş galiba. Ben bakayım
Gezentiiiiii seniCanım. Kusura bakma eve geç girdik geç gördüm. Mesajı da
Gezentiiiiii seni
Bluelight14 leslie 5 mili youtube dan mı yapıyorsun.
Bende istiyorum ama bulamadım
Bilen birisi link atabilir mi
Ben akşam akşam gofret yedim yetmedi bisküvi yedim yetmedi yine gofret yedim ekmek arası peynir yedim daha da yiyesim var çok fena iştah patlaması yaşıyorum...
Sende mi sinirden yedinBugün yedim.yedim yedim yedim yedim
Yarın tam gaz devam marlin18 kardes durtelim birbirimizi :)
Sende mi sinirden yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?