15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bluelight14 leslie 5 mili senden kaptim valla iyi dayaniyomussun 3 mil de artik yorulmamaya basladlm bunu deniyim dedim k.o
aslında 5 milde arkasına insanları almış ya vakit daha bi geçiyo yaparken. dayanmaz mıyım hiç basende 6,göğüs 4 ve belde 5 cm incelme oldu 2 hafta da. sonuçları iyi canım. dayan, bir haftaya bu da hafif gelcek sana. ben artık daha hızlı yapıyorum mesela, kadın yavaş gelmeye başladı

31 Mart 2017 sonuçlarımız

1. miz 1.8 kilo vermiş ama yüzdesi 3.08 olduğu için aquarius24 olmuştur. Tebrik ediyorum

2. miz de 1,8 kilo vermiş ama yüzdesi 2.34 olduğu için N nesibenil olmuştur. Tebrik ederim.

3. muz yine değişmedi ve 1.2 kilo vererek kakaovanilya oldu. Tebrik ederim.

Arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum ve sırlarını bizimle paylaşmaları için rica ediyorum...

Evetttt T traylaylay ve ayperest ve Korhilalp de kilo alan arkadaşlarımız. Kendilerine teessüf ederim. Bir dahaki hafta çok sıkı çalışıp bu kilolar verilecek çok ayıp.

masallah canim ne guzel incelmissin her gün mu yaptın

Ben de hep grup olarak yaptıklarını indirdim. Tek yaptıkları sıkıcı oluyor gerçekten.. 3 mil yapıyorum ben.

Ben de kilo veren herkesi tebrik ediyorum ben protein agirlikli besleniyorum, genelde izgara olarak tuketiyorum, bazen sebze de hasliyorum yogurtla tuketiyorum, aksam cok acikirsam sut iciyorum, aclik gecmezse yumurta. Bir de yesil elma her gun 1 tane. Aksam ogununde genellikle maydanoz yogurt salatalik domates yiyorum, cok hafif tutmaya calisiyorum aksam ogunlerini. 1.5-2 litre su iciyorum, tek sorunum spor cok nadir yapiyorum, haftada 1-2 gun yuruyus ortalama 35 dk o da. Sporu artirabilsem daha cok vericem ama su usengecligi atamadim uzerimden bir turlu. Bence aksam ogununu cok erken ve cok hafif yersek gun icinde kacamak bile olsa tartida cok buyuk provlem olmaz kacamagin boyutu buyuk olmadigi surece. 3 haftada 4.3 kg vermis oldum, hedefim her hafta en az 1.5 kg onun icin sporu bir sekilde artirmaya calisicam. Herkese bol motivasyon diliyorum

Ben akşam akşam gofret yedim yetmedi bisküvi yedim yetmedi yine gofret yedim ekmek arası peynir yedim daha da yiyesim var çok fena iştah patlaması yaşıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…