Sen 12 kilo vermişsin böyle yeme krizlerin oluyor mu aralarda.Yapma öyle şeyler sonrasında mutlu olsan neyse diyecem de mutlu da olmuyorsun o yüzden bu saatten itibaren tam gaz devam
Olmaz mı hemde nasılSen 12 kilo vermişsin böyle yeme krizlerin oluyor mu aralarda.
Kizlar bugün dügün var sabah erkenden kalktim haftasonu temizligimi yaptim dip köse, dügün yemekli olucak diye ögleni 1 elmayla gecistirdim. Veee bahane edip sporumu aksatmadim(aferin bana)
Atılır linki kopyala yapıştır ya da videonun adını yaz biz bulalım ya da ekran görüntüsü at biz bulalım.kızlarrr youtube linki atılıyor mu buraya??
Mükemmel bir leslie videosu buldum onu paylaşmak istiyorum squat da içinde. Tüm hareketler var.
bu çok iyiymiş yalnız. ancak squat da dikkatli davrandığım gibi bunda da öyle yapcam,70 kg nin altına düşene kadar leslie ile devam
yada linkten bulunmazsa;
40 Dakikada 500+ Kalori | TK Fit TV yazın çıkar. bunu yaptım aşırı terledim yaaçok kalori yaktırıyor kızlar. Aman dikkatli yapın belinizi falan incitmeyin zor hareketler var
Leslie sandım ben ya.
leslie videosu gibi ama daha fazla kaloru harcatıyor ama çok yorucu 40 dk zor gelirse 20 dk yapın. squatın çok çeşidi var diye paylaşayım dedim. Amaç faydalı olmak ve hafta içinde hep birlikte zayıflamakLeslie sandım ben ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?