15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Guzel ve sıcak bir pazar gününden herkese selamlar
Kah.
3 dilim peynir
7 zeytin
2 salam
1 domates 1 biber
Aksam
5 köfte
1 tabak makarna
2 Domates 1 biber 30 dakika yürüyüş yaptim

Guzel ve sıcak bir pazar gününden herkese selamlar
Kah.
3 dilim peynir
7 zeytin
2 salam
1 domates 1 biber
Aksam
5 köfte
1 tabak makarna
2 Domates 1 biber 30 dakika yürüyüş yaptim
Canım salam ve makarna yarıya yarıya olabilirdi bence.aslında bu işlenmiş et ürünlerini salam, sosis gibi etleri hiç tüketmesek daha iyi...afiyet ve boool eksi olsun

Menümmm şeker orucu ve hamurişi orucu 2.gün
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü
KAHVALTI 9.00
Büyük bir kase lor salatası (burda tarifini vermiş olan arkadaşıma sonsuz sevgilerçok nefistiii)
1.5 yum.5 zeytin.3 çeri.yarım kır.biber.

ÖĞLE 16.00
12 tane ev yapımı etli çiğköfte.bol yeşillik.söğüş salata.ayran.1 avuç çiğ kuruyemiş

AKŞAM 19.30
1 fincan sütlü damla sakızlı türk kahvesi
Spor yaptım ve su 2.5 lt

Afiyet olsun lorun içinde neler vardı merak ettim

Canım salam ve makarna yarıya yarıya olabilirdi bence.aslında bu işlenmiş et ürünlerini salam, sosis gibi etleri hiç tüketmesek daha iyi...afiyet ve boool eksi olsun
Haklısın canım özellikle işlenmiş ürünler konusunda.makarna yemeseydim olurdu ama canım cekti.ne zamandır pilav yemiyorum insan ozluyor mu ne .

Haklısın canım özellikle işlenmiş ürünler konusunda.makarna yemeseydim olurdu ama canım cekti.ne zamandır pilav yemiyorum insan ozluyor mu ne .
Makarnayı yarın sporla yakarsın canım.arada yediklerin değil sürekli yediklerin beslenme biçimini belirliyor diyor canan karatay.sıkıntı yok yani

2 NİSAN EGZERSİZ LİSTESİ
1.Bluelight14: Leslie 5 mil+25 dk zumba
2. Cranial: 40 dakika yürüyüş + 140 squat
3.korhilalp: 2 mil leslie+ 45 dk tempolu yürüyüş
4.@Evlimutluanne / 10 km yürüyüş

Yine güzel bir menü olmuş canım bu arada benim de bugün 3. Gün bitti çok mutluyum ama sadece şeker orucu

2 NİSAN EGZERSİZ LİSTESİ
1.Bluelight14: Leslie 5 mil+25 dk zumba
2. Cranial: 40 dakika yürüyüş + 140 squat
3.korhilalp: 2 mil leslie+ 45 dk tempolu yürüyüş
4.@Evlimutluanne / 10 km yürüyüş
5. Aquarius24: leslie 5 mil

Ayy kızlar çok yorucu bir gündü. Sabah kahvaltıya misafirim geldi kahvaltı hazırladım. . Sonra öğleden sonra servis açtım. Onlar 7 de gitti. Sonra eşime yemek hazırladım o yerken başkaları aramış size geleceğiz diye .. Artık onları sadece çay tatlı meyve ile ağırladım. Yarım saat falan oldu gideli. Mutfağı topladım etrafı topladım yeni oturdum. Ayy ama gündüz börek tatlı falan yedim onlar için 2 mil yapmam lazım. Bakalım çocuklar yatınca yaparım sanırım.

Çok. Yorulmuşsun canım ama.keske şu kaçamaklar olmasa bu 3. Gün oldu bak çetele tutuyorum heee ona göre

Neden bıraktın
15 gün yaptim istedigim gibi bi sonuc alamadim baslamadan önce sirf üst bacaklarimi ölctüm onlarda ölcü olarak bi farklilik yok. Ama baldirlarim cok kalinlasti keske onlarida ölcseymisim belki sana öyle geliyodur diyebilirsiniz, giydigim dar jeanslerden yola cikarak diyorum, eskisi gibi güzel durmuyorlar, squat yapanlarin bacaklari hep asagi dogru ücgen gibi duruyor resimlerde valla benlm dörtgen gibi durmaya basladi bi 15 gün daha devam edersem futbolculari gecerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…