Kaçamak manasında dedim canım3 derken
Cuma ne yedim hatırlayamadım da ondan sordum ama yemişimdir bende o potansiyel varKaçamak manasında dedim canım
Yedim dediğini hatırlıyorum sadeceCuma ne yedim hatırlayamadım da ondan sordum ama yemişimdir bende o potansiyel var
Bende sahurda yumurta peynir zeytin Domates salata ve 1 dilim ekmek yedim :)Kaçamaklarla dolu bir haftasonu geçirdim kızlar. Bu hafta bir kaç gün oruç tutmayı ve şeker orucuna başlamayı düşündüğüm için biraz kaçırdım. Gece sahurda çok güzel bi yumurta salatası yedim, 5 zeytin, 2 parça peynir ve cevizle oruca başladım. Akşama ne halde olurum bilmiyorum ama diyetime sadık kalarak bir şeyler yemeyi istiyorum.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
bugün sen de mi oruçsun? İftarda ne düşünüyorsun?Bende sahurda yumurta peynir zeytin Domates salata ve 1 dilim ekmek yedim :)
Senin de haftanın güzel geçsin canım
Evet orucum canimbugün sen de mi oruçsun? İftarda ne düşünüyorsun?
yesa nerelerdesin, yokluğun belli canım
ben karar veremedim. Nohut, buğday ve köfteden bir çorba yapıp, salata ve yoğurtla tüketiyim diyorum.Evet orucum canim
Menüm belli
Yoğurtlu çorba
İspanak yemegi
Makarna yapacam ama yemeyecem
Hayırdir canım ne olduBuradayım canım da yüzüm yok yazmaya :'(
Mart 31 kilo bildirimlerini islememissiniz kizlar cizelgeye
Hafta sonu berbat gecirdim bol kacamakli
Hayırdir canım ne oldu
Hafta sonu kaçamak mı yaptın
Öyle olsa bile moralini bozma. Kaldığımiz yerden devam edeceğiz
Bende hala sabit im. Giden kilo yokk
Selam kizlar hic spor yapmiyorum kafam ona takiliyo acaba jillian 30 day shrede mi baslasam diye dusundum ama birkac kez yapmistjm gecen sene cok zor gelmisti ne yapsam bilemedim
Aaaa hemen toparlama başlasın canım artıkBuradayım canım da yüzüm yok yazmaya :'(
Antep in bi çorbası var ya onun gibi nımmmm nefis olurben karar veremedim. Nohut, buğday ve köfteden bir çorba yapıp, salata ve yoğurtla tüketiyim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?