B3nd3n bir 6 7 kilo yerlers3 çok mutlu olurum:)))
ben de iki yılda 99 dan 71 e kadar düşmüştüm. sonra geri aldım. 57 idi hedefim ama gebelik geçirdim düşük yaptım. ondan sonra bir sürü ailevi problem. sonuç 85... daha önce yaptım yine yapabilirim; Allah yardımcımız olsunBen yapmıştım birkaç kere ama beni çok terletmiyor hafif sicakliyorum sadece
60 kilo olduğunda b3nc3 çok guzel görünürsün canım verene kadar azmedecez inşallah. G3c3n yıl bu zamanlar bende 77 kiloydum
ben den de şöyle bi 10 ne güzel olurduB3nd3n bir 6 7 kilo yerlers3 çok mutlu olurum:)))
Süpermiş zümrem ne güldüm amaB3nd3n bir 6 7 kilo yerlers3 çok mutlu olurum:)))
Ayy cok iradelisin ben her gun tartiliyorum malesef heycanlaAynen cumadan cuma yazacağız
Daha yeni başladım ben tartiya çıkmadım bile cuma olsun öyle tartiya çıkarım inşallah
İnsan istedikten sonra herşeyi başarırKizlar bu hafta 1 kg verdim insallah obur cumaya kadar 1 kg daha veririm ☺✌
Boylelikle hedefime 4kg kalir
Kizlar ben 13 yasindan beri hic 60ve altuni gormedim yaglarim etim kemigim gibi oldu.
Hic benim gibi 20 yil 60larin ustunde olup 50 li rqkamlati gorien oldumu aranizda
20yildan sonra bu kiloya inebilirmiyim??
Ayy cok iradelisin ben her gun tartiliyorum malesef heycanla
Insallah 62 ye inebilecegini biliyorum ama onun altina cok zorlanicam. Bu sefer yilmiycam ama bir girwyim bedenimi 60alti nasil oluyor ☺İnsan istedikten sonra herşeyi başarır
Neden olmasın kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?