Sanki çok yüklenmişsin spora dizlerine zararı olmasın sonra.Bugunku menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 domates
1 biber
1 salatalik
5 zeytin
Ogle
3/4 dilim elma
Aksam
1 adet orta boy cipura baligi izgara
Bolca salata
3 lt su ve sade kahve ayrica
3 km yuruyus+kosu
20 squat
20 mekik
20 squat
10 adimlama
Simdi yeniden 3 km yuruyus+kosu tekrarlayacagim..
Tatlim suan icin sorun yokBe
Sanki çok yüklenmişsin spora dizlerine zararı olmasın sonra.
Hop diye olmaz ki o zamanla belli olur. Sen daha iyi bilirsin tabii kendini.Tatlim suan icin sorun yok
canim kilom 65 15 mayis hedefim 55 :)Canım senin kilon ve 15 mayıs hedefin kaçtı. Yazdıysan gözümden kaçtı galiba. Bu arada menu bana az geldi. Sabah ceviz fındık badem koy akşam da pilavı azalt 3-4 kaşığı geçme.
Sende mi yurt dışında yaşıyorsunGünaydinlaar, gerci sizde öglen oldu :)
Burda saat suan 10.47 ve ben leslie 3 mile + 15 dakika bacak inceltme egzersizlerimi tamamladim
Simdi detoks olarak isirgan otlu yesil cayimi icecegim.
Bugünlük böyle aksamada hafif seyler yiyecegim cünkü cuma ve cumartesi annemdeydim malum analar yedirip icirmeden birakmiyoracilen dengelemem lazim kilocuklar yerlesmeden
18 MART EGZERSİZ LİSTESİ
1.Bluelight14: leslie 5 mil+ 20 dk zumba
2.Korhilalp :1 saat temp yürüyüş (açık havada)
3. Yesa1 leslie 3 mil
4.marlin18; 2 saat açık havada yürüyüş
5.hsya09 Leslie 2 mil
6.@Evlimutluanne / 7 km yürüyüş
7.deadandlovely: leslie 3 mil+5000 adim
8. incitanesi_ : 30 dk koşu bandı, 30 dk kondisyon bisikleti, 30 dk eliptik bisiklet, 150'şer tane iç bacak, dış bacak, kelebek ve enseye çekiş, 100 de yarım mekik
9. Nesibenil: 30 dk koşu bandı 30 iç 30 dış bacak 50 yarım mekik
10.Cranial: 40 dakika yürüyüş 450 bel 450 basen hareketi 50 pilates cemberiyle ic bacak hareketi
evet almanyadayim, sen?Sende mi yurt dışında yaşıyorsun
tamam canim pardon dikkat ederim :)Canım liste 9 da kapanıyor o saatten sonra ekleme yapmıyoruz
Bugünün listesi açılıyor :)
tamam canim pardon dikkat ederim :)
kizlaar hep beraber squat takvimine baslayalim mi ne dersiniz ben bugun basladim muhtesem sekilde bel ve bacak inceltiyor :)
olleeey diyoorr :) hadi bakalim duelloya o zamaaan yaza fıstık olacagiz fistikkkVarım. Diyorrrr
Ben varim onceden cok faydasini gormustum.kizlaar hep beraber squat takvimine baslayalim mi ne dersiniz ben bugun basladim muhtesem sekilde bel ve bacak inceltiyor :)
olleeey diyoorr :) hadi bakalim duelloya o zamaaan yaza fıstık olacagiz fistikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?