15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iyi aksamlar kizlar
Menumu yazayim
Kahvalti
1 yumurta
1 dl ekmek
Peynir 5 zeytin

Ogle
4 kuru dolma Ayran

Ara 1 elma yarim portakal

Aksam
ton balikli salata

25 dakika karisik egzersizler yaptim
2.5 lt su
1 kupa yesilcay

kızlar ılo vermek ugruna iğrendiğim acı turk kahvesınıde içmiş bulunmaktayım. bu 1 haftada ne kadar kılo verdınız ?
cumadan cumaya mı yazıcaz kılomuzu ?

kılo vermesı duranlara buharda brokolı onerıyorum yogurtlu

Menü güzel inşallah sonuçta güzel olur detoks suyunu nasıl hazırladığını öğrenebilir miyim?

Üye
17 MART EGZERSİZ LİSTESİ

1.Bluelight14:3+3 (6) mil leslie
2.tevafuk55: 1 saat(step+eliptik bisiklet+yürüyüş bandı+bacak hareketleri)
3.korhilalp: 20 dk karın bacak egz.
4.nesibenil: 60dk yürüyüş bandı+20 dk kondisyon bisikletı +100 iç 100 dış bacak+50 yarım mekik
5.deadandlovely: leslie 3 mil+30 squat+30 donkey kicks
6. Yesa1 leslie 2 mil
7. incitanesi_ 2 mil leslie
8. @Evlimutluanne / 25 dk kondisyon bisikleti 100 mekik 50 ip atlama 150 yan dambıl hareketi

Aynen cumadan cuma yazacağız

Daha yeni başladım ben tartiya çıkmadım bile cuma olsun öyle tartiya çıkarım inşallah

Menü güzel inşallah sonuçta güzel olur detoks suyunu nasıl hazırladığını öğrenebilir miyim?
0.5 lt kaynar suya 1 tatlı kaşığı yeşilçay demliyorum.5 dk bekletiyorum denlenmesi için.sonra içine 1 limonu dilimleyip 1 tane de maden suyu ekliyorum.yemeklerden 30dk önce içiyorum

Günaydın kızlar. Haftasonu gerçekten bi gevşeme oluyor. Ama ben tutmaya çalıştım yine de. Çünkü haftasonu kahvaltılarını çok seviyorum. Bal reçel yağ en sevdiklerim. Nefsimi köreltecek kadar yedim yine de. Ekmeği az tuttum. 1.5 dilim tb yedim.
Günün kalanı iyi geçer umarım.

Aynen ya ben 3 mil yaptım sadece

5 i bir kere yaptım o da duello diye :)
Ben yapmıştım birkaç kere ama beni çok terletmiyor hafif sicakliyorum sadece
165 canım. ayrıca bacak boyu kısa kalça geniş o yüzden ne kadar adım o kadar incelme
60 kilo olduğunda b3nc3 çok guzel görünürsün canım verene kadar azmedecez inşallah. G3c3n yıl bu zamanlar bende 77 kiloydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…