- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
Menü güzel inşallah sonuçta güzel olur detoks suyunu nasıl hazırladığını öğrenebilir miyim?Menümm
Sabah 6.55 1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.20
1 yum omlet.2 çeri.1 havuç.2 kk kaşar.8 zeytin.zeytinyağlı maydanoz.açık çay
Öğle 12.10
1 kepçe sütlü mercimek çorb.1 yk kereviz salatası.1 küçük poğaça ev yapımı
Akşam 18.30da yerim
1 kepçe çorb.1 kase yoğurtlu bakla.
1 avuç çekirdek.1 kuru erik.çay
Su 2 lt
Detoks suyu 1 lt
Spor 20 dk karın bacak egz.
kızlar ılo vermek ugruna iğrendiğim acı turk kahvesınıde içmiş bulunmaktayım. bu 1 haftada ne kadar kılo verdınız ?
cumadan cumaya mı yazıcaz kılomuzu ?
kılo vermesı duranlara buharda brokolı onerıyorum yogurtlu
0.5 lt kaynar suya 1 tatlı kaşığı yeşilçay demliyorum.5 dk bekletiyorum denlenmesi için.sonra içine 1 limonu dilimleyip 1 tane de maden suyu ekliyorum.yemeklerden 30dk önce içiyorumMenü güzel inşallah sonuçta güzel olur detoks suyunu nasıl hazırladığını öğrenebilir miyim?
Sana da tatlımmMutlu huzurlu haftasonlari kızlar... aman dikkat haftasonu menulerine
Bol şans!!!günde sağlıklı bişey bulmak zor oluyor gerçektenBenim günüm var şans dileyin bana
çok iyiymiş denemeli0.5 lt kaynar suya 1 tatlı kaşığı yeşilçay demliyorum.5 dk bekletiyorum denlenmesi için.sonra içine 1 limonu dilimleyip 1 tane de maden suyu ekliyorum.yemeklerden 30dk önce içiyorum
Maşallah sporun harika yine canım. Senin boy kaç ti merak ettim :)merhabalar hanımlar kusura bakmayın köydeyiz pek yazamıyorum. bu sabah 8 de sporumu yaptım hepinize harika bir haftasonu diliyorum.
Maşallah sporun harika yine canım. Senin boy kaç ti merak ettim :)
165 canım. ayrıca bacak boyu kısa kalça genişMaşallah sporun harika yine canım. Senin boy kaç ti merak ettim :)
Ben yapmıştım birkaç kere ama beni çok terletmiyor hafif sicakliyorum sadeceAynen ya ben 3 mil yaptım sadece
5 i bir kere yaptım o da duello diye :)
60 kilo olduğunda b3nc3 çok guzel görünürsün canım verene kadar azmedecez inşallah. G3c3n yıl bu zamanlar bende 77 kiloydum165 canım. ayrıca bacak boyu kısa kalça genişo yüzden ne kadar adım o kadar incelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?