15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[="anka_misali, post: 50606214, member: 647402"]Ben de varım diyor. Hemen liste yapalım.

Squatçı kızlar

1. Cranial
2. Yesa1
3. Anka_misali[/]
4. hifa_bera

Squatçı kızlar

19 MART

1. Cranial 50 tane
2. Yesa1
3. Anka_misali
4. hifa_bera

bu arada sevgili arkadaşlarim tatliyi birakmak istiyorum ama beceremiyorum diyorsaniz bunun en iyi yolu birden kesmektir ilk 3 gün zorlanilir ama sonrasi sadece ve sadece mutluluktur. 15 mayisa kadar her şeyini ortaya koyup en fit haline kavusmak isteyenleri benimle beraber seker orucu yapmaya davet ediyorum bugün 7. günüm :)

bende varımmm squat yapalım.
youtube'ta squat hareketleri yazın çıkıyor. Çok faydalı videolar var hatunlar

Ya ben de squata basladim ama ilk gunden biraktim. Bacak kaslarim nasil agriyo, yurumeyi yeni ogrenmis gibi yuruyorum. Devam ettirsem gecerdi belki ama yapacak dermanim yok.

Ya ben de squata basladim ama ilk gunden biraktim. Bacak kaslarim nasil agriyo, yurumeyi yeni ogrenmis gibi yuruyorum. Devam ettirsem gecerdi belki ama yapacak dermanim yok.
canim 3 günden sonra agridan eser kalmiyor inanki sonuclarina deger sadece birazcık sabret hep beraber yaptigimiz icin güzel de motivasyon olur sana

Kizlar squati ben bi ara yapmistim ama sanki kalinlastiriyor gibi gelmisti özellikle üst bacaklari, ama yok becerememissin inceltiyor diyorsaniz bende katilmak isterim :)

Su hayatta yapamayacağım şeylerden biri sanırım :'(

Ben de varım diyor.

Squatçı kızlar

1. Cranial
2. Yesa1
3. Anka_misali
4. hifa_bera
5. Kitkurdu

19 MART EGZERSİZ LİSTESİ

1. Aquarius24 : leslie 3mile + 15 dakika bacak inceltme
2. cranial : 20 dakika yürüyüs + 450 park aletinde basen hareketi-bel hareketi + 100 pilates çemberi iç bacak + 50 squat
3.Bluelight14: leslie 5 mil
4. Yesa1 leslie 3 mil + 50 squat (birinci gun)

Yeni
19 MART EGZERSİZ LİSTESİ

1. Aquarius24 : leslie 3mile + 15 dakika bacak inceltme
2. cranial : 20 dakika yürüyüs + 450 park aletinde basen hareketi-bel hareketi + 100 pilates çemberi iç bacak + 50 squat
3.Bluelight14: leslie 5 mil
4. Yesa1 leslie 3 mil + 50 squat (birinci gun)
5. kakaovanilya leslie 3 mil

squatı unuttum ben ya kahvemi yapıp oturdum soğudu vücudum köpeği tuvalet için çıkardığımda ısınırım sürekli etrafa saldırdığı için, o zaman yapıcam :)) bi de leslie çok sıkıcı geldi yarın dışarıda yüricem :)

Kizlar squati ben bi ara yapmistim ama sanki kalinlastiriyor gibi gelmisti özellikle üst bacaklari, ama yok becerememissin inceltiyor diyorsaniz bende katilmak isterim :)
squat konusunda ben de kararsız kaldım bir an, benim bir arkadaşım da evde yapmıştı ve kalınlaştırdı demişti daha sonra spor salonunda ağırlıkla falan yaptı hoca kontrolünde ve çok güzel sonuçlar aldı

aslında şöyle bir şey var squat yaparken beslenmeyi bol tutar fazla kalori alirsaniz o zaman kalinlasmis gibi görünüyor bacaklar ama biz zaten dengeli ve guzel besleniyoruz ve ayrica yaptigimiz yürüyüş ardina squati yaparsak kalinlasmaz aksine incelir ve sekillenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…