menun gayet iyi canim afiyetolsun :)Kahvalti 1 yumurta dan omlet
3 zeytin
Az peynir
Yeşillik
2 dilim ekmek
Saat 4 de tavuk sote
1 sigara boregi
1 dilim kek
1.5 lt şu.
Artık başka bişey yemem
canim ankanin baslattigi liste var ona ismini ekle istersen :)Squata ben de katilmak istiyorum kizlarr
Ben yapabilirim ilk yapisim olcak 3 mil denicem
nasıl güzel bir vucut ya darısı basimiza
Benim yaptığım bir şey var 15×3 setTamamdir ama her gün yapacak bi liste var mı
bende varımmm squat yapalım.
youtube'ta squat hareketleri yazın çıkıyor. Çok faydalı videolar var hatunlar
canim 3 günden sonra agridan eser kalmiyor inanki sonuclarina deger sadece birazcık sabret hep beraber yaptigimiz icin güzel de motivasyon olur sanaYa ben de squata basladim ama ilk gunden biraktim. Bacak kaslarim nasil agriyo, yurumeyi yeni ogrenmis gibi yuruyorum. Devam ettirsem gecerdi belki ama yapacak dermanim yok.
bu arada sevgili arkadaşlarim tatliyi birakmak istiyorum ama beceremiyorum diyorsaniz bunun en iyi yolu birden kesmektir ilk 3 gün zorlanilir ama sonrasi sadece ve sadece mutluluktur. 15 mayisa kadar her şeyini ortaya koyup en fit haline kavusmak isteyenleri benimle beraber seker orucu yapmaya davet ediyorum bugün 7. günüm :)
squat konusunda ben de kararsız kaldım bir an, benim bir arkadaşım da evde yapmıştı ve kalınlaştırdı demişti daha sonra spor salonunda ağırlıkla falan yaptı hoca kontrolünde ve çok güzel sonuçlar aldıKizlar squati ben bi ara yapmistim ama sanki kalinlastiriyor gibi gelmisti özellikle üst bacaklari, ama yok becerememissin inceltiyor diyorsaniz bende katilmak isterim :)
ben de yapamam diyordum ama bal gibi de oluyor yeter ki iste :)Su hayatta yapamayacağım şeylerden biri sanırım :'(
ben de yapamam diyordum ama bal gibi de oluyor yeter ki iste :)
aslında şöyle bir şey var squat yaparken beslenmeyi bol tutar fazla kalori alirsaniz o zaman kalinlasmis gibi görünüyor bacaklar ama biz zaten dengeli ve guzel besleniyoruz ve ayrica yaptigimiz yürüyüş ardina squati yaparsak kalinlasmaz aksine incelir ve sekillenirsquat konusunda ben de kararsız kaldım bir an, benim bir arkadaşım da evde yapmıştı ve kalınlaştırdı demişti daha sonra spor salonunda ağırlıkla falan yaptı hoca kontrolünde ve çok güzel sonuçlar aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?