- 11 Şubat 2017
- 164
- 223
- 18
- 36
bilmem ki iki defa pazara gittim geldim oğlumu parka götürdüm markete gittim (yürüyüş olsun diye bana uzakta olan marketlere gidiyorum) az temizlik yaptım falan. akşam da 72 dk leslie ile yürüdüm (5 milden biraz fazla)Maşallahin var tebrik ederim ciddi bir başarı bence kaç saat sürdü acaba?
Pasta haric menu superKizlar bugün kü menüm
Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
5 badem
Öğle;5 badem
Aksam;
Hindi sote
Yoğurtlu lahana salatasi
Ara;1 dilim pasta (bu olmadı hiç)
Kızımın doğum günüydü bugün. Yemesem olmazdı
canim hayatimda hic 50li kilolari gördüğümü hatırlamıyorum valla insallah başarabilirim sizler sayesinde.bazen umutsuzluga kapiliyorum ama birbirjmize tutunarak güzel seyler basaracagiz insallahh :)ohoooo hemencik verirsin sen onu bu azimle
canım dünde yazmıştım sanırım.
ekmek yemiyorum
bol su
40 45 dk ayakta kondüsyon bisikletine biniyorum ilk zamanlar leslie 3 yapmıştım
yeşil çay içiyorum
günde iki fincan türk kahvesi (şekersiz) içiyorum metobolizmayı hızlandırıyo ve yağ yakıyomuş
akşamları çook hafif geçiriyorum sadece bi kase çorba içiyorum
bu şekilde verdim. ama tabii son haftalarda çook kaçırdım kilo falan aldım. işte dün herşeye yeni başladım en geç ramazana kadar vakit verdim kendime o zamana kadar vericem hepsini. azmedersem daha kısa sürede veririm biliyorum. yapıcam başarıcam sonra plates squat hiiç bırakmıcam inşallah burası sayesinde. motive olacağım arkadaşlara ihtiyacım var tam aradığım tipsin gibime geldi
canım ben sumo squay tarzi yapıyorum zaten öyle daha kolayima geliyor bacaklari omuz hizasindan biraz fazla aciyorum ayaklar dışa bakıyor öyle egilip kalkiyorum sen de oyle yap istersenC cranial bu squat programını sumo squat olarak yapsam diyorum ? hem kalçama hem iç bacaklarıma etki eder mi ? yoksa sumo sadece iş bacak mı toplar ? yoksa iki işlevi birden mi görür ?? iç bacaklarım 50 kg olsam bile felaket durumda oluyo daeğer farklı şeylerse önce 30 gün normal sonra da 30 gün sumo squat olarak yapıcam
canim istersen ekliyim seni de listeye beraber yaparsak motive oluruz :) portakal suyu içeceğine kendisini yemeni tavsiyeederim canim daha faydali olurSeker orucu topigine baktim C cranial su an hepsini harfiyen yapiyorum zaten haberim olmadan seker orucundaymisim :)) sabahlari 2 portakaldan portakal suyu iciyorum sadece ama taze meyve serbest diyor. Bugun diyette 12. Gunum ama gobekte bir degisiklik fark etmedim su ana kadar. 1 ay tamamlaninca eski 38 beden pantolonlarimdan denicem
hemen ekliyorum canım senin nurtopunu da :))Nerde o topik benim nur topunu da ekleyelim
Ben ekmek yemiyorum cnm tamamen kestimEkmek yemedin mi? Harika beslenmissin sabahta spor miss
Supersiniz ben de yapmak isterdim yaa...Gunaydin kizlar
tartiya 2 gun kaldi
elimizden geleni yapalim ve az da olsa ekside olmaya calisalim.
squat ta 4. Gunumuz bugun dinlenme
Bu sabah pek agrim kalmadi zorunda astik sanirim
senin ne kadar çok misafirirn geliyor yahu. akraba mı çok?Günaydın arkadaşlar. Dun yine misafirim vardı uğrayamadım. İnşallah bu gün yarın gelen olmaz da diyete tam uyarım. Artı çıkmak istemiyorum...
ya ben 2 gün önce squat yaptım ama üst bacağımdan dolayı merdiven inip çıkamıyorum. o kadar ağrım var ki. Haftada 3 gün pilatese gidiyorum orda bile hareketleri yapamadım. Ben bıraktım squatı.Gunaydin kizlar
tartiya 2 gun kaldi
elimizden geleni yapalim ve az da olsa ekside olmaya calisalim.
squat ta 4. Gunumuz bugun dinlenme
Bu sabah pek agrim kalmadi zorunda astik sanirim
Canim ben yuruyusun hemen arkasindan yapiyorum isinma hareketketine gerek kalmiyorSupersiniz ben de yapmak isterdim yaa...
Isınma hareketlerini nasıl yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?