aquarius24 canım ilk 3 4 gün başağrısı cok normal bu vücudunun şeker illetinden temizlendigini gosteriyor bundan sonrasi cok kolay olacak sakin birakma sonunda zafer senin :)
6.Korhilalp:1sa 45dk tempolu yürüyüş25 MART CUMARTESİ SPOR LİSTESİ
1. yesa1 = leslie 2 mil + 80 squat ( 7. Gün) + karın egzersizi
2.@Evlimutluanne / kızlar 2. Buçuk saat spor solunda bisürü hareket yaptım hepsinin ismini bilmediğim için 2. Buçuk saat spor yazıyorum
3.nesibenil: 2 saat yürüyüş
4. Cranial: 40 dakika yürüyüş+80 squat (7.gün)
5. aquarius24: leslie 3 mil, 15 dakika bacak incektme+ 80 squat 7. gün
Sağol canım. Ben sadece şekeri ve hazır gıdaları bırakmak istiyorum zaten. Nasıl alıştıysam olmuyor bırakamıyorum.Anka canim emziriyosan saten kendini cok kisitlama düzenli spor yap o sana yeter, emzirdikcede kalori harciyosun. Dedigin gibi basla birak basla birak derken hem motiven düser hemde sürekli aklinda oldugu icin kilo vermenide engeller. Sen diyet diye düsünme sporla dengele sadece yediklerini. Bende 13 ay emzirdim simdi yeni basliyorum daha düzgün beslenmeye.
harikasinn canimm devamm :))yok canim birakmadim, ben bildigin cikolata bagimlisiyim:) inat ettim yemedim
Kizlar hepinize günaydın
Mutlu pazarlar
Canım bu cumartesi listesi... Yanlış mı ekledin.25 MART CUMARTESİ SPOR LİSTESİ
1. yesa1 = leslie 2 mil + 80 squat ( 7. Gün) + karın egzersizi
2.@Evlimutluanne / kızlar 2. Buçuk saat spor solunda bisürü hareket yaptım hepsinin ismini bilmediğim için 2. Buçuk saat spor yazıyorum
3.nesibenil: 2 saat yürüyüş
4. Cranial: 40 dakika yürüyüş+80 squat (7.gün)
5. aquarius24: leslie 3 mil, 15 dakika bacak incektme+ 80 squat 7. gün
6.korhilalp:1sa 45 dk tempolu yürüyüş
7.marlin18= 1 buçuk saat yürüdum
8. hifa_bera: 1 saat yürüyüş+ 3 mil leslie
yeni listeyi başlattım canım ekleCanım bu cumartesi listesi... Yanlış mı ekledin.
yeni listeyi başlattım canım ekle
yeni listeyi başlattım canım ekle
Yine başladıkSpor yaptı mı ki eklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?