- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
1 kase yogurt, salatalik ve domates yedim aksam yemegi olarak. Insallah arti gormem yarin salata sosu ve soslu tavuk yuzundenben de birincilik icin iddialiydim bu hafta, gecen hafta yesaya kaptirdim ikinci oldum :))
Ben yanlışlık mı yaptım acaba. Yesa sen de bakmış mıydın sonuçlara
aa nasıl girememişim benim oranım 2.1 idiAyyy yoo ikinci benn oldum
Sen listeye girememissin canım :)
Blueligh14 var ya Bluelight14 hah işte o birinci oldu
Sürekli leslie 5 mil ekliyor kadin yahuuuuu :)
aa nasıl girememişim benim oranım 2.1 idibirincinin oranı 2.2 gibi hatırlıyorum ve sen sandım ondan dedim ikinci benimdir diye :))
Sabah ve akşam harika seçimler amaa öğlenki 1 gözleme çok olmuş canım.yarım gözleme yanında ayran kuruyemiş fln olsa daha güzel olurdu bnceMenüm
Sabah: 2 yumurta, 1 kk peynir, 12 zeytin, 8 dilim ev sucuğu, 7 ceviz 3 fincan çay
Öğle 1 ıspanaklı gözleme
Akşam 5 köfte 1 kase salata
Su : 3 lt
Spor leslie 3 mil
Şimdi sitenin spor aletleriyle de biraz spor yapacağım
Bu haftadan hiç umudum yok hanımlar.haftasonu şehir dışındaydık ara öğün fln yaptım malum Karatay da yok.leptinlere veda ettim 2 gün boyunca
cuma ola hayrola
Menüm
Sabah 6 30 1 bardak ceviz-su kürü.
Kahvaltı 7.30
3 dilim pastırma ve 1 yum ile omlet.2 kk köy peyn.3 kk eski kaşar.2 ceviz.15 zeytin.4 çeri.1 dilim muz.açık çay
Öğle 12.30
1 kase çorba.3 yk mercimekli bulgur pilavı.1 kase yoğurt
1 avuç kuruyemiş.1 hurma
Akşam 18.30
1 kase çorb.2 parça köy tavuğu (haşlama).salata
1 avuç çekirdek(çiğ) 1 incir ve keçiboynuzu
Su 2.5lt
Spor yapıldı.
Biraz çok olmuş ya yazınca farkettim ;(
Az yemek iyi olmuyor.bn oğlum durmadığı için ne yediğimi anlayamadım kaç gündür ve hiç eksilme görmedim.az yemek kıtlığa sokuyor vücudu.ondan bugün biraz çoğalttım porsiyonları.er geç gidecek bu illet kilolar.ama yavaş gidiyor artık.senin gibi cumayı bekliyorum meraklaaaBen de dün akşam bi tane köfte yedim bu aksam bir şey yemedim bi ondan umutluyum ama kaç gündür doğru düzgün spor yapamadim ben de merak ediyorum cuma sabah
Kesinlikle öyle ikisi fazla oldu.canım tatlı istedi bnde dayanamadımOhhh masallah güzelmiş menu bana yine incir ve keçiboynuzu yanyana çok geldi :) bi tanesi en azından daha erken saatte olsaydı sanki ama onun dışında cok güzel :)
Az yemek iyi olmuyor.bn oğlum durmadığı için ne yediğimi anlayamadım kaç gündür ve hiç eksilme görmedim.az yemek kıtlığa sokuyor vücudu.ondan bugün biraz çoğalttım porsiyonları.er geç gidecek bu illet kilolar.ama yavaş gidiyor artık.senin gibi cumayı bekliyorum meraklaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?