Çok kalorili şeyler yemektense 80 kalorilik hem faydali hem tok tutan birsey yemek daha akıllıca. Ben bu hafta cozuttum ama 4 den sonra yemeyerek telafi ediyorum diye teselli ediyorum kendimi.Bugunlerde asiri acikiyorum kizlar ya yine midem kaziniyodu biraz duriyim dedim ama sonradan dayanamayip abur cubura saldiririm diye onlem amacli haslanmis yumurta yedim. Bu kadar gec saatte hicbir sey yemiyordum kac haftadir pismanim tavuk ve yumurta icin
ne kadar guzel motive etmissin helal sana canim :) ben de bugunu milat kabul ediyorum duygusal yemelerime son verdiğim ilk gun olsun her sey cooook güzel olacaaaak :)aaa ne kadar cok pes eden var öyle yapmayin arkadaslar. ne istiyosaniz yiyin tabi ama onu hemen diyeti bozmus gibi düsünmeyin asil o zaman amaaan nasilsa bozdum dahada yiyim dersiniz.
Ben kalori hesabi yapiyorum mesela canim ne cekerse ne isterse yiyorum, ayiptir söylemesi fast food bile yedigim oldu:) aksam 6-7 gibi yemeyin yine yeterli olur. Ha misafirmi geldi gec yemek zorunda kaldiniz yada benim gibi annenize gittinizde abuuu bu kuruyup gidecek deyip aksam 8 9 gibi biseyler yedirmeye calisirsada kalp kirmayin yiyin(kurudugum falanda yok ya neyse) ama ertesi sabah hemen bi kat daha sporla yakin gitsin :)
pes etmek yoook, grup olarak en fazla kiloyu verecegiz biz. Yarisma bitiminde birde hep birlikte ne kadar hafiflemisiz ona bakalim:)
aynen öyle canim hersey cok güzel olucak, dün canimi sıkan birsey oldu dolabi actigim gibi herseyi yiyesim vardi sonra amaaam düzelcekmi sanki ozaman dedim hem karnimda doymucak bosver deyip kapadim, yarinda tatlisiz 7. günüm insallah. Benki cikolata yemeden eli ayagi titreyen insanne kadar guzel motive etmissin helal sana canim :) ben de bugunu milat kabul ediyorum duygusal yemelerime son verdiğim ilk gun olsun her sey cooook güzel olacaaaak :)
Kizlar hepinize iyi akşamlar
. Bu aralar çok yoğunum ugrayamiyorum
Siz nasılsınız ne var ne yok
yesa tartıldın mı hiç. Bu hafta 1.olabilecek misin
Bugunku menim sabah kahvalti 1ceviz 1 hurma 1 incir. Ogle 2 yum.1 lavas kepek diyet ekmegi.bol yesillik. Aksam izgara 200gr izgara tavuk. Bol yesillik. 3 lt su. 2 bardak yesil cay. 2 saat yuruyus. Ama tik yok benim kilolarimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?