15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menüm
Sabah 6. 30 1 bardk ceviz su kürü
Kahvaltı 7.30
1 haş yum.2 kk kaşar.15 zeytin. 2 yk biberli ezme.bol yeşillik.1 dilim portakal.

Öğle 12.30(gün vardı)
1 küçük dilim börek ve kek.yarım lahmacun.

Akşam 18.40
1 kase çorba.2 yk taze fas.3 yk yoğurt
1 avuç çiğ kuruyemiş ve fıstık.açık çay
Yeşil çay 1 kupa
Su 2.5lt

Kizlar hepinize iyi akşamlar
. Bu aralar çok yoğunum ugrayamiyorum
Siz nasılsınız ne var ne yok
yesa tartıldın mı hiç. Bu hafta 1.olabilecek misin

Bugunlerde asiri acikiyorum kizlar ya yine midem kaziniyodu biraz duriyim dedim ama sonradan dayanamayip abur cubura saldiririm diye onlem amacli haslanmis yumurta yedim. Bu kadar gec saatte hicbir sey yemiyordum kac haftadir pismanim tavuk ve yumurta icin

Yurt disina geldim. Intetnet yoktu. Giremedim. Evett artik sizinleyim
Ve rejime devammmm

Çok kalorili şeyler yemektense 80 kalorilik hem faydali hem tok tutan birsey yemek daha akıllıca. Ben bu hafta cozuttum ama 4 den sonra yemeyerek telafi ediyorum diye teselli ediyorum kendimi.

Bugunku menim sabah kahvalti 1ceviz 1 hurma 1 incir. Ogle 2 yum.1 lavas kepek diyet ekmegi.bol yesillik. Aksam izgara 200gr izgara tavuk. Bol yesillik. 3 lt su. 2 bardak yesil cay. 2 saat yuruyus. Ama tik yok benim kilolarimda

Kahvaltı:
1 yumurta, 1 dilim peynir, yeşillik
akşam: 1 kase sulu köfte, 1 kase marul cacığı, 6 yemek kaşığı pirinç pilavı.
spor:
50 squat yapabildim sadece. bugün çok meşguldüm =(

28 MART SALI SPOR LİSTESİ

1. anka_misali: Leslie 3 mil ( belki akşam 2 mil daha yaparım)
2.korhilalp:leslie 3 mil 48dk+12dk karın egz.+15dk bacak egz.
3.bluelight:leslie 5 mil
4.@Evlimutluanne /2 saat spor salonunda spor yaptım.

5.Cranial 40 dakika yürüyüş + 105 squat

ne kadar guzel motive etmissin helal sana canim :) ben de bugunu milat kabul ediyorum duygusal yemelerime son verdiğim ilk gun olsun her sey cooook güzel olacaaaak :)

6. Aytozuvegece leslie 2 mil 105 squat

6. Aytozuvegece leslie 2 mil 105 squat
7. aquarius24: 3 mil leslie+ 15 dakika bacak + 105 squat

ne kadar guzel motive etmissin helal sana canim :) ben de bugunu milat kabul ediyorum duygusal yemelerime son verdiğim ilk gun olsun her sey cooook güzel olacaaaak :)
aynen öyle canim hersey cok güzel olucak, dün canimi sıkan birsey oldu dolabi actigim gibi herseyi yiyesim vardi sonra amaaam düzelcekmi sanki ozaman dedim hem karnimda doymucak bosver deyip kapadim, yarinda tatlisiz 7. günüm insallah. Benki cikolata yemeden eli ayagi titreyen insan bu hafta cok umutluyum kendimden

Kizlar hepinize iyi akşamlar
. Bu aralar çok yoğunum ugrayamiyorum
Siz nasılsınız ne var ne yok
yesa tartıldın mı hiç. Bu hafta 1.olabilecek misin

Canım aşırı şişlik ve gazım var resmen sancı yaptı dün akşam bir şey yemedim biraz rahatlayım diye bu sabah idare ederim ama zannetmiyorum 1100 hedefim girmemiştir spor da çok hızlı yapamadim

Canım. Hurma ve incir yanyana diyetisyen bir şey diyor mu onun dışında menu süper :)

Cuma gununden beri sporumu yapamiyorum malum 1.5 yasinda kizim var ve havalarin guzellesmesiyle evde duramiyoruz ve uyku duzenimiz hic yok
Kk 3_4 gundur giremiyordum gunluk.menulerimi yazamadim ama hic kacamak vs yapmadim bugun guncel kilom 102.1
Hazirana kadar 89 gormek istiyorum ve regl olucam sanirim asiri siskinligim var su bile icmek istemiyorum napicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…