- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
gördüm canım teşekkürlerAynen canım 3. Olmuşsun tebrik ederim üstteki mesajlarımi oku:)
Bu haftadan hiç umudum yok hanımlar.haftasonu şehir dışındaydık ara öğün fln yaptım malum Karatay da yok.leptinlere veda ettim 2 gün boyunca
cuma ola hayrola
Evet canım.bn genelde en az 5 saat koyuyorum öğün aralarınaLeptin 4 saat bir şey yemezsek mi devreye giriyor
Kızlar içim rahat etmiyor. ıftar 2 saat geçti şimdi 5 mil yapcam o yüzden ekledim
Helal olsun diyorum başka da bişey demiyorumKızlar içim rahat etmiyor. ıftar 2 saat geçti şimdi 5 mil yapcam o yüzden ekledim
Kesinlikle katılıyorumOooo oyyy oyyyy yy
Ama sen böyle hep 5 mill yaparken Biz birinci olamayız ki
Azıcık uzan dinlen yorulmussundur hahahah
Onemli degil canim zaten ucuncuymusum , birinci olsam birakmazdim pesiniAboooo sonuçlar yanlışmış
Çok özür dilerimkakaovanilya ilk bilgisayara geçişimde değiştireceğim. incitanesi_ senden de ozur dilerim yanlış görmüşüm...,
sanmıyorum 1.olacağımı. o konuda ne yaparsam yapayım başarılı olamam zaten,inanılmaz şişiyorum bir hafta önceden bile.Oooo oyyy oyyyy yy
Ama sen böyle hep 5 mill yaparken Biz birinci olamayız ki
Azıcık uzan dinlen yorulmussundur hahahah
Kesinlikle katılıyorumoruç yormuştur tüm gün.uzan şöyle dinlen rahatına bak ne 5 miliymiş
Yuzdelere bakıyoruz canım. Kilosu çok olan kişilerin verdiği 1.5 kilo ile kilosu az olanların verdiği 1.5 kilo eşit olmuyor. O yüzden adaletli olsun diye yuzdesi yüksek olanı seçiyoruz.ben neden derecede yokum 1.5 kg verdım
Hımmm 791kalori çok iyi yaa. 3 milde kaç kalori olur acaba..sanmıyorum 1.olacağımı. o konuda ne yaparsam yapayım başarılı olamam zaten,inanılmaz şişiyorum bir hafta önceden bile.
dayanamadım kızlar,içim rahat etmedi
Eki Görüntüle 1974810
bilmem ki. yarın seni n için 3 mil ayrı yapayım bakalım kaç kalori. ama bir saat yaklaşık 600 yakıyorsun.Hımmm 791kalori çok iyi yaa. 3 milde kaç kalori olur acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?