15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydınnnn arkadaşlar. Konya'dan yazan var mı acaba. Bu gün gece burda fener alayı var. Çocuklar fenerlerle sokakta geziyor. Merkezde eğlenceler yapılıyor. Lastik yakıp üzerinden atlıyorlar... Yarın da şivlilik günü. Çocuklar abur cubur topluyor. Yarın çok tehlikeli benim için

Squati unutmustum cranial canim senin menuyu gorunce aklima geldi simdi yaptim
ve bacaklarim koptu olsun buna degecek insallah ben yattim kizlar herkese iyi huzurlu geceler
gittikce daha zor oluyor bu squat ama pesetmek yok :))

harikasinn canım maşallah tam bir azim ornegisin.Gercekten tiksak bütün dolabi agzimiza nolacak geçecek mi dertlerimiz?Hayir.Ama güzel fiziklerimizi aynada görünce ne dert kalacak ne tasa insallah :)

MENÜM
7.40
3 sucuklu 1 yumurta
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday
14.00
6 fındık
1 ceviz
2 badem
16.30
1 karnıyarık
4 kaşık yoğurt
1 dilim kadar tam buğdaydan yufka
1 marul su şimdilik 1.2 lt

MENÜM
7.40
3 sucuklu 1 yumurta
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday
14.00
6 fındık
1 ceviz
2 badem
16.30
1 karnıyarık
4 kaşık yoğurt
1 dilim kadar tam buğdaydan yufka
1 marul su şimdilik 1.2 lt
Güzel bir menü olmuş canım..afiyet olsun.suyu arttırırsın akşama kadar

Fener alayı harika bişey.çocukluğumdan hatırlıyorum.o gece sevinçten uyuyamazdım.şimdi çoğu şehirde kalmadı.
Sana çocyklara iyi eğlenceler abur cubırlara dikkat!!!

Fener alayı harika bişey.çocukluğumdan hatırlıyorum.o gece sevinçten uyuyamazdım.şimdi çoğu şehirde kalmadı.
Sana çocyklara iyi eğlenceler abur cubırlara dikkat!!!
Teşekkür ederiz canım. Ben gelen çocuklara dağıtmak için tam buğday onlu kek aldım.ama markette satılanlara baktım da çok kotu şeyler var yaa. Kendi çocuğuna yediriyor muacaba onları alıp dağıtanlar bilmiyorum.

ayperest iyi fikir canım

Bluelight14 yesa incitanesi_ çok rica etsek sırlarınızı paylaşır mısınız?

Ben bu mesajı yeni gördüm Anka hemen paylaşırım tabii. Zaten günlük diyet listesi ve spor listesi paylaşamıyorum.

Her sabah kalkınca 0.5 L. pet şişe suya 1 limon sıkıp içiyorum onu hazırlanırken. İşe giderken de yanımda kahvaltımı götürüyorum klasik kahvaltı peynir, zeytin, maydanoz, fındık ve 1 haşlanmış yumurta. Kahvaltıyı 08.30'da yapıyorum bu arada.

Saat 12.30 gibi de öğle yemeği vaktim. Öğlen yemeğimi de yanımda götürüyorum genelde sebze haşlıyorum yanına da yoğurt çok da güzel oluyor bazen de çorba. Ama vaktim yoksa öğlen yemeği hazırlamaya mesala şu sıralar evim tadilatta vaktim yok 3 gündür öğlen yemeği niyetine Special K'nın sade mısır gevreğini götürüyorum Laktozsuz süt ile onu yiyorum. Büyük ihtimalle yarın da öyle olacak.

Saat 14.30'da bir türk kahvesi içiyorum bazen yanında kaçamak olarak bitter çikolata yiyorum. Kaçamak yapıyorum ben tadımlık da olsa bu kaçamak günlerinde sporu arttırıyorum.

Akşam yemeğimi de işten geldiğimde saat 17.30 gibi evde ne yemek pişmişse onu yiyorum.

Akşam yemeğinden 1 saat sonra da spora gidiyordum geçen hafta bu hafta bıraktım sporu salonda yapmayı. Bu haftadan bahsedecek olursam Leslie 3 mile yapıyorum ve onun yanısıra da mekik aletim var onunla 100 mekik çekmeye çalışıyorum, 100 de bacak hareketi yapıyorum. İşe gidip gelirken mümkün olduğu kadar yürümeye çalışıyorum.

Günde 2 - 2.5 litre su içiyorum.

Butun gun disardaydim kuafore falan da gittim hic su icemedim 1.5 lt pet sise aldim gelirken onu bitiricem artik.

Sabah
Biraz dil peyniri, domates, salatalik, 1 yumurta, 1 buyuk bardak sut

Ara
Nescafe

Ogle
Devasa bir tabak tavuklu salata. Tavuklar izgara diye soyledim ama sosluydu ve kizartmaydi sanirim. Izgara da olabilir emin degilim ama cok kalori almis olabilirim diye bir saate kadar ayran yapip icicem ve yemek faslini kapaticam

Menum
Kahv.
1 yumurta
KKK peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
Tavuk döner durum yedim.regl oldum bu gün ve gözüm döndü.
Akşam 17: 00 da patatesli etli 1 tabak yemek 1.5 lt şu. Ya çok hevesliydim bu hafta 1.olmak icin ama bu regl gecikmesi beni bitirdi.neyse artık haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…