- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
Diyetisyene gitmedim. Kensi listem. Ikisi yanyana olmazmi acaba. O zaman ayri ayri yiyim.Canım. Hurma ve incir yanyana diyetisyen bir şey diyor mu onun dışında menu süper :)
gittikce daha zor oluyor bu squat ama pesetmek yok :))Squati unutmustum cranial canim senin menuyu gorunce aklima geldi simdi yaptim
ve bacaklarim koptu olsun buna degecek insallah ben yattim kizlar herkese iyi huzurlu geceler
harikasinn canım maşallah tam bir azim ornegisin.Gercekten tiksak bütün dolabi agzimiza nolacak geçecek mi dertlerimiz?Hayir.Ama güzel fiziklerimizi aynada görünce ne dert kalacak ne tasa insallah :)aynen öyle canim hersey cok güzel olucak, dün canimi sıkan birsey oldu dolabi actigim gibi herseyi yiyesim vardi sonra amaaam düzelcekmi sanki ozaman dedim hem karnimda doymucak bosver deyip kapadim, yarinda tatlisiz 7. günüm insallah. Benki cikolata yemeden eli ayagi titreyen insanbu hafta cok umutluyum kendimden
Diyetisyene gitmedim. Kensi listem. Ikisi yanyana olmazmi acaba. O zaman ayri ayri yiyim.
Güzel bir menü olmuş canım..afiyet olsun.suyu arttırırsın akşama kadarMENÜM
7.40
3 sucuklu 1 yumurta
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday
14.00
6 fındık
1 ceviz
2 badem
16.30
1 karnıyarık
4 kaşık yoğurt
1 dilim kadar tam buğdaydan yufka
1 marul su şimdilik 1.2 lt
Sağolasın cnm.hepimizin üç ayları hayırlı geçsin herkes hedefine ulaşsın inşallahHerkese iyi akşamlar diyeyim kandilinizi ve üç aylarınızı tebrik edeyim istedim
Fener alayı harika bişey.çocukluğumdan hatırlıyorum.o gece sevinçten uyuyamazdım.şimdi çoğu şehirde kalmadı.Gunaydınnnn arkadaşlar. Konya'dan yazan var mı acaba. Bu gün gece burda fener alayı var. Çocuklar fenerlerle sokakta geziyor. Merkezde eğlenceler yapılıyor. Lastik yakıp üzerinden atlıyorlar... Yarın da şivlilik günü. Çocuklar abur cubur topluyor. Yarın çok tehlikeli benim için
Teşekkür ederiz canım. Ben gelen çocuklara dağıtmak için tam buğday onlu kek aldım.ama markette satılanlara baktım da çok kotu şeyler var yaa. Kendi çocuğuna yediriyor muacaba onları alıp dağıtanlar bilmiyorum.Fener alayı harika bişey.çocukluğumdan hatırlıyorum.o gece sevinçten uyuyamazdım.şimdi çoğu şehirde kalmadı.
Sana çocyklara iyi eğlencelerabur cubırlara dikkat!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?