hayır canım öle deilmiş işte, ayrılmadan önceki gün akşam yemeği yiyelim geceyi beraber geçirelim sonra sen yoluna ben yoluma diyomuş pislik. hiç öle iyi niyetli görmedim ben bu isteği ayrılmadan önce son bi kez yemek yiyelim akşam ,son kez konuşalım falan deseydi anlardım ama bu öle bişi deil yani.
hayır canım öle deilmiş işte, ayrılmadan önceki gün akşam yemeği yiyelim geceyi beraber geçirelim sonra sen yoluna ben yoluma diyomuş pislik. hiç öle iyi niyetli görmedim ben bu isteği ayrılmadan önce son bi kez yemek yiyelim akşam ,son kez konuşalım falan deseydi anlardım ama bu öle bişi deil yani.
aaa 12 şubat tamam yaa bnde bu akşam görüşmek istyor sandım tmm cnm haklısın dawanda.. ne kadarewli kaldın bunla hep böylemiydibucanım zaten bitmesinin de belli bi nedeni yok saçma sapan bi şeyler yaşandı ve bitti eski konularımda var bir daha açıp sinirlerimi daha zıplatmayım alakası yok söylediklerinle adamın öyle bi niyeti olsa niye boşanma davasında 3 gün önceyi seçsin pislik adam
evet bencede ,onun istediği ayrılmadan son kez beraber olalımm galibaa...
ben öyle anladımm,,ne zannediyor kendini ya,gerçekten çok ş.........z mişşş
Allah bildiği gibi yapsın böyleleriniii
aaa 12 şubat tamam yaa bnde bu akşam görüşmek istyor sandım tmm cnm haklısın dawanda.. ne kadarewli kaldın bunla hep böylemiydibu
ayy pislik yaa ne yaparsam kar diyemi düşünüyo nedir. ne biçim düşünceleri var bu erkek milletinin yaa, bak canım bu ayrıldıktan sonrada gelirse kapına hiç şaşmam sevgili olalım beraber olalım falan fıstık diye.ben bu potansiyeli gördüm bunda
fazla film izlemiş galiba..
acaba son kez şansını deneyip hamile falan kalırsın da kendin dönmeyi istersin diye mi umut ediyor ki :44:
yok artık! gerçekten o adamı nitelendirecek sıfat bile bulamıyorum.hiç sinirlerini bozma canım.acaba böyle bir şey yapıp sonra boşanma davasında daha 2 gün önce beraberdik falan mı demeye çalışıyor.nasıl bir adammış bu yaa...gerçekten ş.....zlikte son noktaya ulaşmış!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?