valla oncelikle o adama soyleyecek yada yakisacak bi laf bulamadim.bence yemege gidin en pahalisindan yemekler isteyin.cok guzel olun evliliginiz boyunca sizi hic o kadar guzel gormedigi sekilde hazirlanin sacinizi kestirin ya da rengini degistirin.yemeginiz cok hos gecsin cok guzel konusun ki sizin ona donebileceginizi ya da teklifini kabul edeceginize inansin.daha sonra da " bugun madem cok ozel bir gun sana bir hediye almak istedim umarim begenirsin" deyip hediye paketinin icine koydugunuz evlilik yuzugunu kendisine iade edin.ahahahahaha valla keske imkanimiz olsaydi da yuz ifadesini gormek icin butun yorumda bulunan arkadaslarla disardan size bakip esinize opucukler gonderseydik :79: :79: :79: :79: :79:
Seviyor da niye boşanıyor beyimiz
kesinlikle gitme arkadaşım.işin ucunun nereye gideceği bilinmez.moralin bozulur.bak şubat tatili yaklaşıyo bir plan yapıp hayatına devam et...
niyeti acaba seni hamile birakmakmi ne biliyim...daha ayrilmamissiniz galiba yani onun nikahindasiniz yeliz hanim degilmi...
bu nasıl bır teklıftır canım benım ya suan okudum sok oldum
bayadır gırmıyordum foruma takıp edemedım
senınkı zıvanadan cıkmıs galıba
hıc uyma sen ona
onun aklı baska yerlerıne gıtmıs terbıyesız
ınsan hala resmen karısı olan bırıne bu teklıfı yaparmı yaaaaaaaaaa
gerçekten şok oldum.. çok yaratıcı ve garip bir teklif..
çok dizi izliyor galiba müstakbel eski eşiniz siz öyle söyleyin ona
kendince sana bir sürpriz mi yapacak ya yoksa
o kısıtlı sayıdaki beyin hücreleri böyle bir enstantene düşünmüş olabilir mi?
hani senden ayrılamak istemediğini vs söylemek gibi?
bence tam bosanma tarıhının uc gun oncesı bulusmak ve yasamak ıstedıgı seyler suphe uyandırıcı kameraya falan cekıp ılerde tehdıtmı edıcek acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?