15 şubatta ayrılacağım eşim benimle sevgili olmak istiyor çok mutluyum !!! :)

eğer bunu yaparsanız çok güzel bozmuş olursunuz bence yapın

kararını vermene çok sevindim canım, inanıyorum ki bir çoğumuzun amacı sana destek olmak, kafanı birazda olsa oyalayabilmek kendine özgüvenini yeniden sağlayabilmene yardımcı olmaktı. o yüzden pek çok güzel ve değişik görüşler çıktı, ama en önemlisi senin kararın.sen en güzel cevabını ona bu kararlılığınla vereceksin. en başta da dediğim gibi erkeklerin ş........................likte vardıkları en son noktayı gösterdi eşin. bu süreçte tel.de falan görüştünüz mü, tekrar konuştunuz mu

Son düzenleme:
yok son konuşmamızda teklifini yaptı kabul etmedim seni seviyorum aşkım dedi ve kapattı o kadar bundan sonra aramaz biliyorum huyunu aramasın zaten çok teşekkür ediyorum hepinize

Seviyor da niye boşanıyor beyimiz

canım o bahane insan layık olmayan birisini sevmez ve o işi kişinin sevmesine layıksa ayrılmaz bunları öğrenecek kadar büyüdüm ben ama o beni bunlarla kandırabileceğini sanıyor zavallı insan işte..

kesinlikle gitme arkadaşım.işin ucunun nereye gideceği bilinmez.moralin bozulur.bak şubat tatili yaklaşıyo bir plan yapıp hayatına devam et...

kesinlikle gitme arkadaşım.işin ucunun nereye gideceği bilinmez.moralin bozulur.bak şubat tatili yaklaşıyo bir plan yapıp hayatına devam et...

yok gitmeyeceğim zuhal yaptığı terbiyesizlikle baş başa kalsın tabii bana yaptığının farkında bile değildir sorsan ben ne yaptım ki der amaann Allahından bulsun dan başka bi şey söyleyemiyorum artık

niyeti acaba seni hamile birakmakmi ne biliyim...daha ayrilmamissiniz galiba yani onun nikahindasiniz yeliz hanim degilmi...

niyeti acaba seni hamile birakmakmi ne biliyim...daha ayrilmamissiniz galiba yani onun nikahindasiniz yeliz hanim degilmi...

:) canım ben ilaç tedavisi gördüğüm için hamile kalamayacağımı biliyor ne kadar iyi niyetlisin olan şu adam benden kurtulmak istiyor ama ben hayatında sevgilisi olarak kalayım o derece iğrenç bi insan yani ve bu adam benim eşim ama 15 şubata şurada ne kaldı ki ..

bu nasıl bır teklıftır canım benım ya suan okudum sok oldum
bayadır gırmıyordum foruma takıp edemedım
senınkı zıvanadan cıkmıs galıba
hıc uyma sen ona
onun aklı baska yerlerıne gıtmıs terbıyesız
ınsan hala resmen karısı olan bırıne bu teklıfı yaparmı yaaaaaaaaaa

maalesef canım bunu da gördüm hayatta ve benim başıma geldi ama artık sakinleştim :)) onu da Allaha havale ediyorum terbiyesiz olunca insan her şey oluyor işte ..

çok dizi izliyor galiba müstakbel eski eşiniz siz öyle söyleyin ona

kendince sana bir sürpriz mi yapacak ya yoksa

o kısıtlı sayıdaki beyin hücreleri böyle bir enstantene düşünmüş olabilir mi?

hani senden ayrılamak istemediğini vs söylemek gibi?

kendince sana bir sürpriz mi yapacak ya yoksa

o kısıtlı sayıdaki beyin hücreleri böyle bir enstantene düşünmüş olabilir mi?
hani senden ayrılamak istemediğini vs söylemek gibi?

yok canım yaa öyle bi derdi olsa niye 12 şubatı beklesin ki ayrıca şu an benim de onu istemediğimi biliyor yani benim durum azcık karışık adamı seviyorum ama affedemiyorum o da kendince bi mantık uydurmuş beni affetmiyor!!! öyle yani birbirimize sürpriz filan yapacak durumda diiliz biz :)

bence tam bosanma tarıhının uc gun oncesı bulusmak ve yasamak ıstedıgı seyler suphe uyandırıcı kameraya falan cekıp ılerde tehdıtmı edıcek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…