15 şubatta ayrılacağım eşim benimle sevgili olmak istiyor çok mutluyum !!! :)

yaa beni tekrar ayrıldığımız ilk günlere döndürdü bu adam tekrar ölü gibiyim insanlarla konuşmak istemiyorum sigara deseniz Allah Allah.Ya canım çok acıyor ya da bana öyle geliyor kafayı yemek üzereyim sanki

Boşverin üzülmeyin geçmiş bitmiş artık önünüzde açılan yeni kapılara ve yeni yaşama bakın. Kaç yaşındasın canım bu arada çocuk falan yok herhalde değilmi

sorma canım benimde senden hiç farkım yok.hayat çok zor yeliz.Bugün onun doğum günü.gene eskilere gittim.neden hep iyi günleri hatırlarız ki............bilmiyorum yeliz sana hiçbir tavsiyede bulunamıyorum.yer değiştirme imkanın var mı?ben onu yapamadım her şey çok zor inan.yapabiliyorsan yap canım.
bende şuan meb ve diğer yerlerdeki soyadı değişikliğiyle uğraşıyorum....((((((((((

bi de o var daha soyadı değişikliği için dilekçe yazıcam di mi zuhal 9 ocak benim doğum günümdü çok sever ya beni o gün aradı konuştuk ama bi haber doğum günümden hiç ağzına bile almadı bende hatırlatmadım beni allak bullak eden hayatıma yeniden girmek istiyor gibi yapıp sonra böyle bi teklifle karşıma çıkması kabullenemiyorum

esiniz kotu bir teklifte bulunmus
kizmakta haklisiniz.
acaba bosanmak istemiyor olabilir mi?
belki bosanmadan 1-2 gun once yakinlasirsaniz ayrilmaktan vazgecersiniz diye dusunmustur
ama istedigini dogru duzgun anlatamamis ve siz de yanlis anlamis olabilirsiniz :44:
erkek beyni bu, konusma dusunme yetenekleri zayif
o yuzden bu ihtimalleri ariyorum :86:

canım çok iyi niyetlisin maalesef ben o yaratığı tanıdığım için öyle bir şey düşünemiyorum

çok çok haklısın.ben bu erkekleri anlayamıyorum.zaten hayatını alt üst etmiş daha ne istiyor ya...zor bir süreçtesin Allah güç kuvvet ve sabır versin canım...bu arada doğum günün kutlu olsun yeni yıl yeni yaş ve yeni hayat...Mutlu ve huzurlu günler geçirmen dileğiyle....

canım çok sağol Allah bu yaşadığımız günleri bize bir an önce unutturur inşallah insan evlatları da karşımıza çıkacak inşallah iyimser bakmak istiyorum bazen sonra yine çöküyorum Allah bin beter yapsın benden inşallah

aaa herifteki yüzsüzlüğe bak!resmen 'ben başkasını bulana kadar beleşe ihtiyaç giderecek birini istiyorum'derdinde.kızım sen şundan sağsalimi bi kurtul sonrada bir hayır yap.

Son düzenleme:
aaa herifteki yüzsüzlüğe bak!resmen 'ben başkasını bulana kadar beleşe ihtiyaç giderecek birini istiyorum'derdinde.kızım sen şundan sağsalimi bi kurtul sonrada bir hayır yap.

aynen öyle bu pislikten bi kurtulabilsem kurban kesecem diyecek duruma geldim..

Aynı şeyi hayvanın teki arkadaşıma yapmıştı, Mahkemeye gidecekler boşanma davası için, evden çıkmadan son kez sevişelim de öyle gidelim demiş.
Bunların var ya... alayına.... hatta teee Orta Asya'daki atalarına.... :113:

dur şimdi tarih öğretmeniyim atalarımıza laf söylemede böyle ş....r her şeyi hak ediyor atalarımızın günahı ne :)

daha neler duyucağız :26:allahım yaaa inanamıyorum
ağzının payını bir güzel verseydin canım

bu şe...z beyefendi bana diyor ki 12 şubat günü buluşalım akşam yemeği yiyelim geceyi beraber geçirelim ertesi sabahta herkes yoluna ya adam bana aferdersiniz fahişe muamelesi yaptı resmen inanamıyorum

sorumluluk almadan seninle iht. olduğunda görüşmek istiyor anlaşılan ama anlamadığım ona bu güven nereden gelmiş çokmu şımarttın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…