sorumluluk almadan seninle iht. olduğunda görüşmek istiyor anlaşılan ama anlamadığım ona bu güven nereden gelmiş çokmu şımarttın acaba
ben olsam ona derim ki '' senin aklın bende kalmış olabilir ama üzgünüm benim ki sende kalmadı' ve bu terbiyesizliği hiç üstüme almam küçümser geçerim
bencede kapak olurdu
Bak öyle düşünme artık seninde onu önemsemediğini düşünmesini sağla gerçekten ilgilenmiyor gibi davran ve ilgilenme sanırım sen eşini hala seviyorsun ama bugüne kadar duygularını belli ettiğin için sakın üzülme en iyisini yapmışsın şimdiden sonra ilgisiz kalırsan affallayacak ve bi süre sonra pişmanlıkları başlayacaktır
canım ben onu zaten en son mayıs ayında aramıştım sonra ekim ayında o aradı o arada ki 5 ay boyunca ne sesim çıktı ne soluğum evet seviyorum ama bu saatten sonra oluru yok ve ben bunu kabullenmiştim ekim ayında birden arayıp görüşelim diyince bende pişman oldu diye düşünrek gittim bana seni görmek için aramıştım dedi afedersin ......... baka baka döndüm sonra aralıkta tekrar iletişime geçtik o istedi yine ve böyle bi teklifte bulundu ben çok sevdim kabul ediyorum ama bu sevgimi bittikten sonra hiç onun gözünün önünde yaşamadım yani onun için hissettklerimi biliyor ama karşısında hiç eğilmedim şükürler olsun
Anladım arkadaşım epey bi zaman olmuş aslında senin ne hissettğini anlamak için seni çğırmış sanırım.o teklifide eminimki senin canını acıtmak istediği için yapmıştır.bence senin eşin gerçekten pişman olacak ama kibirinden şu an değişik açılardan yaklaşıyor
dünyada tek erkek kendisi sanıyor herhalde
böylesine olmasa bile başkası var havası yaratmak lazım
ya da hiç düşünmicen bunları canım, bırak ne hali varsa görsün kendi kendine
düşündükçe büyütürsün içinde
valla oncelikle o adama soyleyecek yada yakisacak bi laf bulamadim.bence yemege gidin en pahalisindan yemekler isteyin.cok guzel olun evliliginiz boyunca sizi hic o kadar guzel gormedigi sekilde hazirlanin sacinizi kestirin ya da rengini degistirin.yemeginiz cok hos gecsin cok guzel konusun ki sizin ona donebileceginizi ya da teklifini kabul edeceginize inansin.daha sonra da " bugun madem cok ozel bir gun sana bir hediye almak istedim umarim begenirsin" deyip hediye paketinin icine koydugunuz evlilik yuzugunu kendisine iade edin.ahahahahaha valla keske imkanimiz olsaydi da yuz ifadesini gormek icin butun yorumda bulunan arkadaslarla disardan size bakip esinize opucukler gonderseydik :79: :79: :79: :79: :79:
valla oncelikle o adama soyleyecek yada yakisacak bi laf bulamadim.bence yemege gidin en pahalisindan yemekler isteyin.cok guzel olun evliliginiz boyunca sizi hic o kadar guzel gormedigi sekilde hazirlanin sacinizi kestirin ya da rengini degistirin.yemeginiz cok hos gecsin cok guzel konusun ki sizin ona donebileceginizi ya da teklifini kabul edeceginize inansin.daha sonra da " bugun madem cok ozel bir gun sana bir hediye almak istedim umarim begenirsin" deyip hediye paketinin icine koydugunuz evlilik yuzugunu kendisine iade edin.ahahahahaha valla keske imkanimiz olsaydi da yuz ifadesini gormek icin butun yorumda bulunan arkadaslarla disardan size bakip esinize opucukler gonderseydik :79: :79: :79: :79: :79:
waaaaauuuuuwwwwwwwwyeliiizzzzzz bu harika bi fikir vallaaaaaaaaaa adam dumur olurrr vallahada dumurrr olur hayalkırıklığımı istersin, özgüveni yerle bir onumu istersinnn bu kk bayanları bi harika
kesinlikle kk daki tüm bayanlar tek kelimeyle harika
cok ciddi soyluyorum eger yemege gitme fikriniz varsa yapin bunu.ne demek insan namusuna,her nekadar bosanma asamasinda olsaninzda karisina bu sekilde bi teklifte bulunur? valla bunlarin hepsi boyle layik bunlara.bi de yuz ifadesinin fotosunu cekip ()cercevelettinizmi omur boyu o ani yaad eder hergun kendinize olan sayginiz bi kat daha artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?