15 tatil için yardım

Yalnız kalmaktan korkmam, hamilelik dolayısıyla sıkıntıya girerim. Sanki bişey olacak da hastaneye tek gidip, doğuma kendim gireceğim gibi gelir. Kafanda bu düşünceyi kurar dururum
Anladım şimdi demek istediğini, hamileyken haklısın insan kafasında kurabilir . Aslında eşinin düşünüp senle kalması lazım ama anne babasının yaşı da epey varmış. Belki uzun süre göremeyeceği için aklı kalmasın diye gitmek istiyor olabilir, o da kendince haklı. Ailenizle aynı şehirdeyseniz onlardan yardım isteseniz sizinle kalırlar.

Şu anda herkesler uzak. İkimizde buralı değiliz

Ben o haftalarda çok rahat seyahet ettim. Elbette doktorumun bilgisi dahilinde, evde yalnız da kalırdım -ki bence yakınınızda acil ulaşabileceğiniz anne-baba varsa bu fırsatı kaçırmayın. Bir daha zor gelir böyle fırsat. Ben kendi adıma yakınımda akraba falan olmasa bile kalırdım yani. Tabii bunu o haftalardaki kendi gebelik durumuma göre söylüyorum, risk olsaydı kalmazdım.

Normalde ben yolculuk çok severim. Şu anda herhangi bir sıkıntı yok çok şükür. Evde kalmak işime gelmiyor hiç

Anne ve babasını en son temmuz ayında görmüştü, şimdi gitmezse yine temmuzda görecek.
Ulasim o kadar sıkinti mi? Cok mu uzakta yasiyorlar? Izin mi alamiyor?
Kisa sureli tatillerde gormeye gidebilir. Hamilelik sebebiyle daha kisa kalabilir hic olmadi. Herkesin sartlari kendine goredir tabi ama temmuzdan temmuza gorme ihtimali bana tuhaf geldi.

Yine de sartlariniz belki farklidir diye düşünüyorum. Hayirli dogumlar. Sağlıcakla kalin.

Saat başı durup beş on dakika yuruyebilirsiniz.
Dokrorunuz da bir sıkıntı görmezse tabi.
Doktorunuza sorup magnezyum kullansanız iyi olur.
Bana öyle demişti.
Bir kere yolculuk sonrası çok kasilmam olmuştu çünkü.

Normalde ben yolculuk çok severim. Şu anda herhangi bir sıkıntı yok çok şükür. Evde kalmak işime gelmiyor hiç
Ben de yolculuğu çok severim. Özellikle memlekete giderken uçakla gitmem, araba ile dolana dolana gitmeye bayılırım. Hatta iki çocukla kafayı yemiş gibi inatla uzun yol gidiyorum. Fakat yine şuan iki çocukla olunca yalnız kalmak cennete düşmek gibi geliyor. Çocuklarımı aşırı özlerdim ama yalnızlık, yalnızlık...

Annesi ve babası büyükbaş hayvancılık ile uğraşıyorlar. 15 civarında hayvanları var. Kimseye emanet edip gelemiyorlar. Yol da uzun, doğu Karadenizdeler.biz de hem yaz hem 15 tatilde gidiyoruz. Karadeniz dağ köylerinde yaşam şartları oldukça zor. Yazın yayladalar, kışın köyde ahırda bakıyorlar. Eşim de öğretmen. Normal memurlar gibi sene içinde izin şansımız yok. İdareler mazeret izni konusunda çok yetkili değiller, kaymakam mazeret izni için çağırıyor, iki saat sorgu sual. Ancak doğum, ölüm, evlilik durumlarında kullanabiliyoruz

Trabzon'da okudum üniversiteyi.. ara tatilde Erzurum'a veya Gümüşhane'ye giden arkadaşlarımın karda mahsur kaldığını hatırlıyorum. Uzun zaman önceydi tabi şimdi şartlar ve yollar nasıl bilemem ama kış mevsimi korkutur beni, çıkamazdım yola..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…