- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi mermaid2608
-
gidin o zaman niye konu açtınız gerçekten ben anlayamadım.bu sizin kararınız kim size karışabilir.yaşlılar diyorsunuz yalnız kalamam diyorsunuz gidin o zaman,doktorunuza sorun izin verirse gidinNeticede 75 "yaşında bir insanın en fazla yaşayacağı süre sınırlı. 10 yıl daha yaşasalar, yılda 1 ay gitsek, toplam 300 gün daha görür. Bazı şeyler ne yazık ki ortada. Ben sizin gibi düşünemiyorum.
Rahim ağzı kısalığı yokmuş aslında. O zamanki konumda da yazmıştım. 4,36 cm normal değil mi diye.diğer kontrolde sıkıntı yok dediŞimdi eski konulara baktım rahim ağzı kısalığı vs sıkıntılar olmuş
8 saat yol alışmadığınız bir ev vs sizi zorlayabilir
Eşiniz de gitmesin ama gidecekse de kalın evnizde arkadaşınıza vs telefon edersiniz acil durumda
Hiç kimse olmazsa okulda nöbetçi müdür yardımcısı olur
Sağlıkla kucağınıza alın
Yalnız kalamam demedimki. Hangisi daha risklidir dedi.gidin o zaman niye konu açtınız gerçekten ben anlayamadım.bu sizin kararınız kim size karışabilir.yaşlılar diyorsunuz yalnız kalamam diyorsunuz gidin o zaman,doktorunuza sorun izin verirse gidin
Normalde ben yolculuk çok severim. Şu anda herhangi bir sıkıntı yok çok şükür. Evde kalmak işime gelmiyor hiç
helal olsun diyorum size. Allah sizin karşınıza da sizin gibi insanlar çıkarsın. ne karar verirsen ver allahın izniyle atlatırsın bu süreci hiç bişeycikler olmaz merak etme.Ben o kadar acımasız olamam. Kimse beni gitmem için zorlamıyor ki. Ne olursa olsun anne baba özellikle eşimin anne ve babası gibiyse kesinlikle olumsuz düşünemem. Keşke elimden gelse de eşim şu dünyada onları daha fazla görse.
Aracımızla gideceğiz, ilçeye yaklaşık 20 km. Düzgün yol.32 haftalık hamilelikte 8 saat yola gidilmez. Risk almayın. Ki eşinizin ailesi de dağ başında orda bir şey olsa doktor yok.
Normalde zaten yavaş gideriz, sık dururuz.kesinlikle eşim olduğu için gitmek istiyorum. Yani sanki daha soğukkanlı davranır gibi geliyorBence gidin.
Orali da degilmissiniz, yardim olacak kimse yok.
Allah korusun bi sIkinti olursa esiniz, ailesi yaninizda olur en azindan.
Yavas yavas gidersiniz nolcak
34 haftalık doğum yaptım bende. Hiç bir sıkıntı yokken suyum geldi. Tek başınıza kalmayın kesinlikleÖncesinde sıkıntı var mıydı? Erken doğumu belli eden bir belirti
Onu eşim kabul etmedi. Cuma günü herhangi bir sıkıntı yok derse doktor ben giderim dedi.
Normalde zaten yavaş gideriz, sık dururuz.kesinlikle eşim olduğu için gitmek istiyorum. Yani sanki daha soğukkanlı davranır gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?