Aynen öyle. Zaten şöyle de bi durum var: benimle tanışan insanlar hep 25 yaşında gibi konuştuğumu söyler. Hatta eşim de olgunca konuşup tartışabildiğim için benimle arkadaşlığını ilerletmişti. O da görünüş olarak o kadar genç, dinç ki zaten 30 durmuyor. Bir şekilde ortada buluşuyoruz işte. Ve evet, hastalıkta sağlıkta, gençliğimizde yaşlılığımızda diye evet dedik ❤Bence sizin yaş farkiniz normal esiniz kendine bakarsa daha 20 sene iyi gözükür. Zaten biriyle 20 sene aski yasadiktan sonra dünyanin en cirkin insani dahi olsa gözünüze güzel gelir
Uzak durun bence. Çok fark var. Bundan 5 10 yıl sonrasını düşünün çok itici bir durum. En güzel yaşlarınızdasınız heba etmeyin elin kart herifiyle.
Evet aynı durum komşumda var kadın 35 adam 56 yaşında babası yaşında duruyor çoçuklarında dedesi gibi oluyor. Kadın sırf parası var diye evlenmiş. Enfazla 10 yaş olmalı fazlası kadını yorar..
Kendisi direkt söyledi bu adam beni kaç kere aldattı ah zengin olmasa bu çoçuklarda olmasa bırakırdım dedi . Ramazan ayında iftara atacak değilim.Nerden eminsin bu kadar sırf parası için evlendiğine...günah yazık
Kendisi direkt söyledi bu adam beni kaç kere aldattı ah zengin olmasa bu çoçuklarda olmasa bırakırdım dedi . Ramazan ayında iftara atacak değilim.
Kadinlar 55 yasinda da kart olmuyor ama bir insanin 40 yasinda kart olmasu icin kendine bakmamasi lazim ancakAaa kııız ben de 40ım kart yaş değil :)
Bu nedemek kii ben bu dedigim komşuma çok yardım ettim herseyini anlatırdı. Ben takiii kuma olayını duydum uzaklaştım kadından çünkü kadında kocasını aldatmayı düşünüyorduO zaman sahura at
20li yaşlardaki kızlar 40lı yaşlardan uzak dursun yaşıtlarıyla olsun herkes.
Aslında görünüşünde bir problem yok. Fit ve spor da yapıyor.
Benim daha çok kafama takılan şimdiki uyum 10 15 sene sonra da olur mu? Ya da evlenip çocuğumuz olsa gerçekten hakkını vererek peşinden koşabilir mi, oynayabilir mi kısacası yetebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?