15 yaş farkı lütfen akıl verin

Sen aşık olabilirsin bu çok doğal. Bende 15 yaşındayken. Emekliliği gelmiş edebiyat öğretmenime aşık olmuştum. Sonra kimyacıya, beden öğretmenine...çünkü çok gençtim, romantiktim, hülyalar içinde yaşıyordum. Defterimin kenarına isimlerini yazıyordum. Ama onlar benim ders boyunca hayran bakışlarımı mutlaka farketmişlerdir. Ama pedofili, sapık olmadıkları için gencecik, çocukluktan yeni çıkmış bir kızın uçuk, kaçık duygularından faydalanmadılar. Eğer bundan faydalansalardı bu onları sapık yapardı. Anlatabiliyormuyum. Suçlu onlar olurdu. Genç ve tecrübesiz olduğum için suçlanacak kişi ben olmazdım. Suçlu tarafın kim olduğunu anlayabiliyormusun! O adamdan uzak dur.

Cu

Cümle alıntı yapmazsak eğer hani ben evlilik bana göre değil demedim tanımadan evlilik bana göre değil dedim arada ince bir çizgi var
Tanı tanı 17 yaşına kadar tanı evlen 19'unda çocuk yap 23'üne dek adamın ve ailesinin aşağılamalarını çek 25'inde 18'lik kızla aldatıldığını öğren iki çocukla boşanmaya çalış 28'inde boşan işsiz güçsüz gider yer silersin artık. (Amacım yer silen ablaları kötülemek değil ama yeni neslin elinde OKUMA İMKANI var. Ve kafalarındaki düşüncelere bak ya...)

Edit: Bu senaryo tutar demiyorum ama BDV'de erken evlenenlere kaçanlara bak son aynı...

Baban yok da baba ihtiyacını gidermek icin baban yasinda birine mi aşık oldun nedir. Daha kırk kere degisecek fikirlerin. Sunu da bil ki eger o adam sana karşı duygu besliyorsa bu insan pedofildir ve sen çocukluktan çıktıktan sonra baska bir cocuga ilgi duyacaktır.

Arkadaşların yaptığı yorumlara karşı cevaben yorumlarınızı okudum.

Burda ne derlerse desinler siz zaten kafanıza koymuşsunuz bu adamı.

Siz çocuk, o ise pefofili!!!

Ne yaparsanız yapın. Hayat sizin.

Ama benim kızım olsaydı "şükür ki yok" bi sapığa vermek istemezdim.

Haklı olabilirsin ama daha henuz bişey yokken bu tepkiler fazla değil mi ?

İşte ortada bişey yokken hiç başlama diye diyor insanlar
Sen bence otur bi güzelce düşün
Eksisini artısını tart
Mesela 29 yaşında biri cinsellik yaşamak isteyecek
Sevgili olursanız bunu kimden bekleyecek bi düşün?

Haklı olabilirsin ama daha henuz bişey yokken bu tepkiler fazla değil mi ?
Sana değil o tepkiler aslında, seninle ilişki düşünebilen o insana. Sen kendini ne kadar oltun görürsen gör çocuksun daha. Bak kuzenim var senle yaşıt şuan yanımda, evet yaşındn olgun ama çocuk daha. İleride çok değişeceksin, hayata bakış açın, duruşun, hayat felsefen her şeyin yerine oturacak. Şuan ne istediğini bildiğini sanıyorsun ama bilmiyorsun. Bizi dinle ve senin yaşında biriyle ilişki düşünen bu adam ve bunun gibilerinden uzak dur lütfen. 27 yaşında 14 yaş fark ile, 15 yaşında olup 14 yaş fark arasında dünya değil galaksiler kadar fark var. Ben kendimi korurum bir şey olmaz deme, büyümene, düşüncelerine, okuduğun okulq, mesleğine her şeye etki edecek şu zamanda yaşadıkların. Yaşıtlarınla takıl çocukluğunu, ergenliğini yaşına uygun insanlarla sonradan pişman olmayacağın şekilde yaşa. İlerde zaten yeterince olgun olacaksın bırak şimdi ben olgunum olayını.

Hanfendi okulu bırakmiyirum .
Aramızda bisey yok ve ben evlenmiyorum .
Ölmeden mezara koymak gibi bişey yaptınız yani . Daha aramızda bsiey yok zaten ve siz bizi bosandirdiniz

Cu

Cümle alıntı yapmazsak eğer hani ben evlilik bana göre değil demedim tanımadan evlilik bana göre değil dedim arada ince bir çizgi var
İyi de be çocuğum 29 yaşındaki adam seni kaç yıl bekleyebilir evlilik için. .1 yıl 2 yıl hadi ..o sürede bu adam gelip senden başka şeyler isteyecegi kesin yada gidip başka ilişkilerde olacağı kesin ..bilmem anlatabildim mi. .bırak öyle nerdeyse annen yaşındaki adamı ki annemle aramda 19 yaş var. Git okulundan kursundan yasitlarinla takıl üniversite falan düşün. .hata yapma ..burda yazılanları da sakin kulak ardı etme. Onaylayici yorum yazan kişi de ya seninle dalgasina yazar buraya ya da senin gibi ergendir

Yorumları biraz daha sakin yazsanız sizi anlayacağım da bu sakin olun yani . Zaten akıl danışiyorjn bakin . Demek ki fikirlerinie önem veriyorum . Ama konu açtığima su an pişman oldum

Hanfendi okulu bırakmiyirum .
Aramızda bisey yok ve ben evlenmiyorum .
Ölmeden mezara koymak gibi bişey yaptınız yani . Daha aramızda bsiey yok zaten ve siz bizi bosandirdiniz
Oh neyse! Başardık gibi sanki. ha böyle. Okula devam. Sen 25 yaşına gel. Daha yakışıklılar çıkacak karşına. Söz bak.

Yorumları biraz daha sakin yazsanız sizi anlayacağım da bu sakin olun yani . Zaten akıl danışiyorjn bakin . Demek ki fikirlerinie önem veriyorum . Ama konu açtığima su an pişman oldum
Biz de sana akıl veriyoruz ama ısrarla almıyorsun, kendi bildiklerini tekrar ediyorsun. :) Yaşıtın birini bul liseden. Bırak pörsümüş adamı.. Kimler kimler var ya yeni nesil bomba gibi geliyor. Ne buldun 29 yaşındaki dedede?

Adam 2 katın yaşında yahu. Hadi diyelim gerçekten olabilecek bir ilişki olsun. Sen 25ken adam 40. Sen 35ken adam 50 yani. Nasıl idare edebileceğini düşünüyorsun? Sen hoppidi hoppidi gezmek isterken o dede gibi evde oturmak isteyecek. Yani gerçi adam muhtemelen ergen kızlara sulanan kart herifin teki de daha çok tecrübesizsin. Lütfen böyle kart zamparalara yüz verme, eminim karşına daha uyumlu bir yaş farkınızın olduğu, daha kafa dengin birileri çıkacaktır. 15 yaşında sulandığı ilk kız değilsindir onun, buna emin olabilirsin.

Babam var . Fakat sevgisi yok . Belki de o yüzdendir bilemiyorum

Şu an ki durum anormal ama o anki durum niye normal ??

:)) bu ergenlik gerçekten çok garip bir şey.
İnsan kendini hem olgun hem zeki hem tecrübeli falan zannediyor.
Biz geçtiğimiz için o yaşları unuttuk demek...

Bu yaş farkı ileriki yaşlarda olsa fark ne?

sen kullanılmaya açık olmazsın,
aklın başında ve ayakları yere basan bir kadın olsursun (umarım),
kötü muamele gördüğünde boşanabilecek kendine yeniden bir hayat kurabilecek güçte olursun,
Daha da önemlisi adamın aslında ne mal olduğunu görecek kadar görmüş geçirmiş olursun.
30 yaşındaki adamın çoluk çocukla işi ne?
15 yaşındaki öğrenci çocuğun 30 yaşındaki adamla işi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…