15 yaş farkı sizce çok mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi oliviay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

oliviay

Ziyaretçi
Merhaba görüşlerinizi almak istiyorum lütfen yardım edin ben 29 yaşındayım ve 45 yaşında biri var görücü uzulü tanıştırıldık ama beğendim sizce yaş farkımız evlilik için nasıl? Teşekkür ederim.CADIARZU

Evet bence çok...5 yıl sonra o 50 olucak sen 34...Sen bilirsin yine de....
Maddi durumu mu iyi beyefendinin CADIARZU

hani aşıksınızdır anlarım bir derece ama görücü usulüyle daha az yaş farkınız olan birini de bulabilirdiniz gibi geliyor. çevremde böyle yaş farkı olan birkaç çift var, birinde çok yoğun ve zamana yayılmış bir sevgi, aşk vardı. maşallahları var hala ve erkek hiç yaşını göstermiyor.

bir diğerinde ise çok acele verilmiş kararla evlilik, kıskançlık sorunları had safhada. yine de siz bilirsiniz.

evet yaş farkı var aranızda ama,anlaşabiliyorsan ,istediğin bütün özellikleri taşıyosa neden olmasın...kaydirigubbakcemile5
hem o yaştaki erkeklerin genç eşlerine daha değer verirler bunu unutma...

Bencede cok!! Simdi olmasa bile ilerde cok problem yasayabilirsin...

Helede cocuk konusunda....gamyoncuiremsu

bence çok...
ben çiftler arasında fazla fark olmasını doğru bulmuyorum...ben 25 yaşındayım 40 yaşındaki biri için "koskoca adam" diye düşünürüm..
ama her yönden anlaşıp uyuşacağını düşünüyorsan bize bişey demek düşmez.

evet yaş farkı var aranızda ama,anlaşabiliyorsan ,istediğin bütün özellikleri taşıyosa neden olmasın...kaydirigubbakcemile5
hem o yaştaki erkeklerin genç eşlerine daha değer verirler bunu unutma...

Tabi değer verirler..ellerinden kaçırmamak için..ne de olsa taze bir beden..Etrafta kendi yaşına uygun kadınlar varken 15 -20 yaş daha küçük bir kız..oh ne güzel kebap..

.................................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
bence çok fazla hadi şimdi sorun olmaz ama ya 10 yıl sonra ne olur

kuzum çok be gülüm yaa
kıyma kendine Şeniz

Tabi değer verirler..ellerinden kaçırmamak için..ne de olsa taze bir beden..Etrafta kendi yaşına uygun kadınlar varken 15 -20 yaş daha küçük bir kız..oh ne güzel kebap..

seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim şekerim...

Aynen öyle hayatim!! Ama tabiki kendine uygun 35-40 yaslarinda muhtemelen dul ve cocuklu bir bayanla evlenecegine citiri almayi tercih eder beyfendiler....ask varsa tabiki durum degisir, buna lafim yok...

Birde arkadasmizin konusunu dagitmak istemiyorum lakin sunu söylemeden gecemicem, ayni durum tersine olsa, kadin büyük erkek kücük yadirganiyor hemen, ama 45 yasinda adama citir kizlari isterken kimse yadirgamiyor normal oluyor nedense

anlaşabiliyorsanız ve seviyorsanız bence olgun erkek daha iyidir. (gerçi olgunluk yaşta değil başta ya neyse..) en azından görmüş geçirmiş artık ne istediğini bilen biri.. ama yeterince tanımıyoranız -ki görücü usulü demişsiniz- ve anlaşıp anlaşamayacağınızı bilmiyorsanız iki kere düşünmekte yarar var derim. ama bence 15 yaş çok değil. ne bileyim ben öyle düşünüyorum. ileride ne olur, onu bilmiyorum işte.. çocuk düşünülüyorsa hele bir de.. benim ailemde de 16 yaş fark var.

Son düzenleme:
cevaplar için tşk.ben aşık felan değilim ama o bana karşı çok ilgili öle zengin felan da değil ama iyi bir mesleği ve düzenli bir geliri var yıllar sonrasını da düşünüyorum tabii slında istediğim huzurlu bir yuva. arkadaşlarım çoktan evlenip çoluk çocuğa karıştı onlara imrenmiyor değilim hanii kafam çok karışık

45yaşındaki adama çıtır kızları isterken kimse yadırgamıyor normal oluyo nedense...
gülsümüm 30 yaşındaki bi kızda çıtır olmaz be gülüm ...
konunun sahibini kırmak için demiyorum,yanlış anlaşılmıyayımyerimseniben

30 undaki bir kız 45 indeki bir adamın yanında çıtır kalır ama...:jeyyar:

Ne de olsa 15 yaş farkı var...

Oliviay bana sorarsan bencede 15 yas cok , senin kafanda karisikmis bir tek bende evleneyim artik demekle olucak sey degil iyce düsün. bende kizimin 15 yas büyük biriyle evlenmesini istemezdim büyük konusmyim eger kizim cok seviyorsa onun mutlulugu benim icin herseyden önemli.
Sana genede bir örnek vermek istiyorum benim cok sevdigim bir arkadasim var kendisi 29 yasinda esi ondan 16 yas büyük biribirlerini cok seviyorlar vede cok güzelanlasiyorlar yani olmiycak sey degil ama sen genede iyi düsün canim. bir yasindada bebekleri var

bir sey daha yazmak istiyorum. biz bugünü yasiyoruz yarin ne olucagimiz belli degil eger bugün mutlu olucaksak bunu yarina ertelemeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…