O
oliviay
Ziyaretçi
- Konu Sahibi oliviay
-
Merhaba görüşlerinizi almak istiyorum lütfen yardım edin ben 29 yaşındayım ve 45 yaşında biri var görücü uzulü tanıştırıldık ama beğendim sizce yaş farkımız evlilik için nasıl? Teşekkür ederim.CADIARZU
evet yaş farkı var aranızda ama,anlaşabiliyorsan ,istediğin bütün özellikleri taşıyosa neden olmasın...kaydirigubbakcemile5
hem o yaştaki erkeklerin genç eşlerine daha değer verirler bunu unutma...
Tabi değer verirler..ellerinden kaçırmamak için..ne de olsa taze bir beden..Etrafta kendi yaşına uygun kadınlar varken 15 -20 yaş daha küçük bir kız..oh ne güzel kebap..
Tabi değer verirler..ellerinden kaçırmamak için..ne de olsa taze bir beden..Etrafta kendi yaşına uygun kadınlar varken 15 -20 yaş daha küçük bir kız..oh ne güzel kebap..
seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim şekerim...
Aynen öyle hayatim!! Ama tabiki kendine uygun 35-40 yaslarinda muhtemelen dul ve cocuklu bir bayanla evlenecegine citiri almayi tercih eder beyfendiler....ask varsa tabiki durum degisir, buna lafim yok...
Birde arkadasmizin konusunu dagitmak istemiyorum lakin sunu söylemeden gecemicem, ayni durum tersine olsa, kadin büyük erkek kücük yadirganiyor hemen, ama 45 yasinda adama citir kizlari isterken kimse yadirgamiyor normal oluyor nedense
45yaşındaki adama çıtır kızları isterken kimse yadırgamıyor normal oluyo nedense...
gülsümüm 30 yaşındaki bi kızda çıtır olmaz be gülüm ...
konunun sahibini kırmak için demiyorum,yanlış anlaşılmıyayımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?