15 yaş farkı sizce çok mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi oliviay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yarisindan sonra okuyamadim, cok asiri derece genelleme yapmissin. Eger bi insan karaktersizse 20 sinde neyse 70 indede o olur.
Benim esim 13 yas büyük benden, ve senin bahsettigin hic bi özellikle karsilasmadim simdiye kadar. Aglamissin, dayakla tehdit etmis seni... Benim esim yüzüm azicik asik oldugu zaman, kendini kötü hisseder moralimi düzeltmeye calisir. Örneklerine karsilik cok sey daha sayabilirim benim kendi yasadigimla ilgili ama konu bu degil.
Tabiki sende haklisin, benim kuzenim esinden 14 yas büyük. Yani kiz benimle ayni yasda, cok iyi anlasiyorum hem kuzenimle hep karisiyla, o yüzden cogu problemlerini anlatirlar bana.. Kuzenimin esi, yas farkinin desavantajlarini yasiyor gercekten.. Cok asiri derece degil ama bi sekilde yasiyor. Yani gercekten genelleme yapilmaz.
Kendinden kücük bir adamla iliski yasadigin zamanda, adamin icinde varsa heycan bittiginde ne isim var bu koca kariyla, gider kendime bi citir bulurum der.

UYARMAK İSTEDİM BU ŞEKİLDE ARKADŞLARI 5. SAYFADA yazım varr ama şuan fikirlerim bambaşkaaa maleseff ( 3 yıl geçmiş o fikirimi yazmamdan evt çok fazlaymış aşk varken insanın gözü görmüyormuş ama çok yıprandım ben malesef çocuğu gibi olmuşum 6 yıllık evliyiz ama bu yıla kadar benim susmam alttan almam getirmiş üzülerek söylüyorum biz sallandıdayız böyle aşık olup gözünü karartanlar saın yapmayınn inanın geçici heves hem onun hem sizin için içimi döksem neler çıkarrr

bencede çok sakın böyle bi hata yapmayın...eşiniz sizden en fazla 3-4 yaş büyük olsun...benim eşimle aramda 10 yaş var severek evlenmemize rağmen çoğu zaman beni anlamıyo...bu arada ben 25 o 35 yaşında...ve aramızda çoğu zaman daha doğrusu herzamangeçen diyaloglar;
bu kıyafet çok açık biraz kapalı giy...
bu pantalon dar üzerine uzun bişey giyy...(annesinin yaşındayım sanki)
fazla makyaj yapma
düğünde çok oynadın otur iki dakka...(dans etmeye bile zorla kalkar)
ne anlıyosun bu kadar sık saçlarını boyamaktan(bazen boyattığımı bile farketmez)
çok gülüp tanıdıklarla şakalaştığımda uzaktan ters ters bakmalar
eve gelince kavga etmeler(sanki çocuk var karşısında)
bi konser var yada şu sanatçı şu barda çıkıyomuş gibi biz söz söyledeiğinde duymazdan gelip kanal değiştirmelerr...............................................
ve daha neler neler bu sebeple evlenmeyi düşününen her kıza tavsiyem öncelkikle evlenmemelerisonrasında ise yaşlarına uygun bi eş bulmalarııı

Uyarmak cok güzel, bende cevremdeki genc kizlara derim iyce tanimadan evlenmeyin.. Ama senin yazdiklarini benim kiz arkadaslarim veya akrabalarimda yasiyor.. kocalariyla aralarinda cok az yas farki olmasina ragmen. verebilecegim örnek cok, sizlerinde mutlaka vardir. ama genelleme yapmak hic iyi bisey degil bence.
benim esimde cok acik giymemi istemez cünkü beni güzel buldugu icin, fizigimi begendigi icin baska bi erkegin bana bakmasini istemez. ama illaki giyicem dersemde kavga cikarmaz. yasla hic bi alakasi yok.
her yas farkinin kendine göre zorluklari vardir, önemli olan yas farki cok kücük veya cok büyük diyipte kestirip atmak degil, karsindaki insani iyice tanimak. hersey toz pembeyken kalkip evlenilirse tabiki pismanliklar yasanir, ilerde anlasilmazliklar olur hemde gereginden cok daha fazla.
kimseyi kizdirmak icin yazmadim gercekten, eger kirdigim birileri olduysa simdiden özür dilerim. benim hayatimda en cok üzüldügüm seylerden biridir, hayallerle umutlarla evlenipte hüsrana ugramak! o yollardan bende gectim cünkü...
Allahim kimseyi zorda, cikmazda birakmasin, dermansin dert vermesin insallah!

canim, cok üzüldüm senin adina! keske insanin elinden gelse ve yardim edebilse bi sekilde... malesef senin yasadiklarini yasayan okadar cok kadin varki! bu forumda bile bir sürü, keske insan her zaman yasi bahane edip isin icinden cikabilse.. ama burdaki okudugum hikayelerde en kücük problem yas farki.. cogu zaman fedakarlik yapalim diye cogu seyi icimize atiyoruz ama eslerimiz bunu zayif nokta olarak görüyor.. kimse icine atmasin, altdan almasin.. asil bunlar ilerde sorun oluyor

tabikide öyle yaş araları çok az olan insanlarda bu tarz şeylerden tartışabilirler... hiç bir evlilik güllük gülistanlık değildir fakat benim burda vurgulamak istediğim vede arkadaşımın aradığı cevap şu;
aradaki yaş farkı ne kadar artarsa aradaki uçurumda o denli artıyo vede istenmiyen durumlar yaşanabiliyo...herşey toz pembeyken sorunlar insanın gözüne görünmüyo ilk etapta...ama üzerinden zaman geçince bişeyler oturupta yerini monotonluğa bıraktığında bişeyler insanın gözüne daha çok batmaya başlıyo...senin için kıpır kıpır oluyo henüzz...o artık yaşını başını almış vede senin kıpırtılarına cevap veremiyen bi ADAM haline geliyo...birde bakmışsınki bi çok şeyi birbirinizden ayrı yaşamaya başlamışsınızz...''ben evde oturup maç seyredicem sen gitt'',''ben o düğünde sıkılırım sen seninkilerle git işte'',''işten geldim vede çok yorgunum''diyip saat 9 olmadan koltukta sızmalar,,çok uyuduğu ima edilince sen bütün gün yan gelip yatıyosun ben çalışıyorum tarzında cevaplarrr...ertesi gün olur tamam dersin dün uykusunu aldı bugün benle ilgilenir çocukla ilgilenmeye öteki odaya gidersin bi 5-10 dakka takılırsın bi dönersin bi önceki günün sahnesii daha odanın yanına yaklaşırken odadan yükselen horlama sesi...ve daha aklıma gelmeyen bi çok şeyy
kendi yaşıtlarıyla evlenen insanların yaşadıkları sorunları elbetteki bilemem...kişi yaşadığını bilir çünkü...ben naçizhane kendi yaşadıklarımdan vede tecrübelerimden arkadaşa ışık tutumaya çalıştım....karar kendinindir...he bide son bişley pişmanmıyım evt hemde çokkk...bi daha dünayaya gelsem bu kadar yaş farkıyla bide küçük yaşta(17) evlenmem...hatta belki hiç evlenmem

Benim yakın bir arkadaşımında eşiyle arasında 10 yaştan fazla var. Onun da ailesi karşı çıkmış evlenmesine yaş farkından ve eşinin daha önce bir evlilik yapışından ötürü ama onlar çok mutlular ve uyumlular. Eşinin kendisinden daha olgun bir yaş da oluşunun çok avantajı oluyor evliliklerine.

yaş farkı hiç önemli degil tabiki insan mutlu olduktan sonra
uyum önemlidir.

Bence de Çok Fazla Yaş Farkı Var Aranızda..
10 Sene Sonra Herşey Daha Farklı Olacak..
Adam 55 Yaşına Gelecek..
İleriyi Düşünerek Hareket Edin..

Hoşçakalın..

cok samimi söylüyrum, durumuna gercekten üzüldüm! insallah mutlu olursun...
ama ben halen yas farkiyla alakasi olmadigini düsünüyorum esim 38 yasinda, bense 25.. hic birzaman keske demedim. sense tam tersini anlatiyosun, hepsi karakterde olup bitiyor bide araya yas farki girince böyle mutsuzluklar yasaniyor demek...
Allah herkesin kalbine göre versin insallah! sanada sabirlar diliyorum, umarim bi sekilde biseyler degisir ve yinede mutlu olursun!!!

anlatılan sorunların yaşla hiçbir ilgisi yok
eski erkek arkadaşımla aramda 1 yaş vardı(28)ama görseniz adam kolunu kaldırmaya üşenen biriydi
50 yaşındaki dayım ondan daha gençti gece yarısı canımız sıkılsa haydi kalkın bi çeşme yapalım diyen biriydi :))
tamamiyle karakterle ilgili bir konu sonuna kadar bunu savunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…