15 yaş farkı sizce çok mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi oliviay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 yaş bile çokkkkkkkkkkkkk ...yaşlılar kurt oluyor yavrucum..yaptığın tek parmak harektiyle ne kadar iyi niyetli olursan ol, beraber olduğu bütün kadınlar geliyor aklına adamın ve sen bu hareketi , sözü vs vs bundan dolayı söylüyorsun biliyorum der işin içinden çok güzel çıkarlar kurt oldukları için senin kendini bile anlatmana izin vermezler ...
ben kolay kolay ağlamam kesseniz beni yine ağlamam...bir gün hiç unutmam bir ağıt geldi bana ağlıyorum ama nasıl kendimi durdurmam imkansız...yeni boşadığım eşim geldi yanıma ve "çok gördüm senin gibileri, ağlama kes sesini birde ağladığın için dayak yersin benden" dedi işte bir örnekde bu....
o her zaman senden 15 yaş büyük olacak çılgınlıklarını yapmış, gezmiş dolaşmış akşam koşusuna çıkmış, görmüş geçirmiş ve durulmuş yani hayatın tadına bakmış olacak ve sen hep onun ardından gelen 15 yaş küçük bir bayan olacaksın ki sende onun geçirdiği dönemleri geçirmek isteyeceksin buda doğanın kanunu fakat o bu dönemleri geçirdiği için sana "ne anlıyorsun bundan, ne biçim şey bu " diye hesaplar soracak, üzecek demeyecek ki gencecik güzel bir bayanı aldım, bende yaşadım onun yaşlarındayken kanım kaynardı oda yapsın demeyecek...eğlenmeye gideceksiniz....benim gibi yerinde kıpırdanınca o müziğin sesine, oynak mısın sen demeye başlayacak...ulaaannnn eğlendirmeyeceksinde burnumdan getireceksinde ne diye getiriyorsun beni eğlencenin göbeğine diye içinden haykıracaksın...aaa asla ağzından böyle bir laf çıkamaz çünkü beyefendilerin yaşları itibariyle birde saygı duymak zorunda olacaksın her hareketlerine onların muhterem bir yaşı var tabiii.....bir zaman sonra yüreğin dolacak, keşke benim yaşlarımda beni anlayan biri olsaydı diyeceksin, onunla çıldırsaydım, onunla gezseydim , onunla büyüseydim diyeceksin...cinselliğe gelince, 45 yaşına kadar yorulmuştur sarılmıştır sarmalamıştır o yaştan sonra onların romantikliği kalmıyor sen 29 yaşındasın, cinselliğini şuan tanımıyorsun 30/35 yaşına geldiğin zaman gerçekten cinselliğini kendini ve kadın olduğunu anlayacaksın fakat onda iş bitmiş olacak...bu sefer kabalığından seni anlamadığından tutta herşeyi düşüneceksin, yüreğin acıyacak gencecik yaşımda kendimi bıçaklamışım diyeceksin....belkide sana ilgi gösteren genç bir erkeğe tutulacaksın bu seferde aldatan kadın olacaksın...halbuki kendindeki yanlışları görmeyecek kadar kör olan kocan seni yine suçlayacak....
ve en son sözün şu olacak "ahhhhh kendinden 10 yaş küçük erkeklerle beraber olan kadınları ayıplıyordum, kurtlarla beraber olmaktansa ne güzel yaparlarmışşş"

ayrıca 45 yaşında olan bir adam istatistiklere göre evlenmiş boşanmış ve çocuğu olan bir adamdır...malummmmmm erkekler karılarından hiç haz etmediklerini söylerken kadıncıkları yerlerden yerlere vurmayı da ama doğurtmayıda (kendilerine göre kötü bir kadını) ihmal etmezler...
EĞERRR BÖYLE BİR DURUMDA VARSA tamamen uzak dur ...boşanmış helede çocuğu olan adamın eski karısıyla çocuklarından dolayı irtibatı bitmediği gibi bir süre sonra sana ev döşenmiş evli bir adamla yaşıyormuş hissine bürünmeni istemem....çok yıpranırsın..ne çocuklarının ne de güya çocuklarından dolayı eski karısının sorunu bitmez...bir bakmışsın gece adam giyiniyor...nereye hayatım? çocuk ağlıyor, çocuk rahatsız vs..vs...
haa unutmadan tabi bütün bunlardan dolayıda seninle problem yaşadığında da eski karısıyla kaçamaklarının olabileceğinide (eğer boşanmış ve çocuklu bir adamsa yaşından dolayı söylüyorum) SAKIN UNUTMA
AĞRISIZ BAŞINI AĞRITMA

bırbırınızı anlayabılıryorsanız yaş hıc sorun olmaz bence

erkek büyükse bence problem degil.. ama kadin büyükse bi anlik heyecan olabilir.. yani erkegin olgun bi bayanla ve bayaninda citir bi erkekle gönül eglendirmesi gibi..
ama kesinlikle yadirgamiyorum :) eger insan ruh ikizini bulmussa yasin aslinda hic bi önemi yoktur..

erkegin buyuk olması sart ama buyuk dediysek cokda degil tabi 15 yas bence sınır gibi 15 yasın ustu fazla 15 yasda cokda abartılcak bir fark degil bence

Son düzenleme:
bence çok değil. eski erkek arkadaşımla aramızda 25 yaş vardı. müthiş anlaşırdık ama. ve aşk tabii..

aşık değilsen her yaş çok.

çok net açıklamıs

bence çok fazla babam yaşında diye düşünürüm gerçi ben bu konularda biraz tutucuyum heralde, kendim 24 yaşındayım 32 yaşındaki adama bile kocaman adam gözüyle bakıyorum..evlilik için iyi düşünün siz daha gençliğinizin tadını çıkarırken yaşlı bir adamla beraber geçirceksiniz en güzel yıllarınızı cocugunuz 15 yasına geldiginde babası herkesin dedesinin yaşında olcak ve yolda orda burda insanlar babanız zannedicek bunlar dıs etkenler ama en önemlisi cok ciddi bir jenerasyon farkınız olcak siz 40 yasında kadınlığın en verimli zamanlarındayken bu insan artık yaşlılığa adımlarını atıp birçok şeye doymuş olcak ve sizin temponuza ayak uyduramıcak..5-6 yaş tamam ama 15 yaş çoook fazla bence

bence herşey adamın hayat tarzında bitiyo
bende kendimden 18 yaş büyük bir adama aşığım ama bana hiç yaş farkı var gibi gelmiyo
kendi yaşıtlarımdan daha iyi anlaşıyorum oda kendini genç hissediyo gençte gösteriyo zaten kimse demez bu adam 45 yaşında diye

onbeş yaş çok fazla canım ya sen baharındayken o ihtiyarlarlık demlerinde olacak

Aşk varsa anlarım..Bunun hesabı kitabı olmaz zaten.Kaldı ki aşık olsanız tutup da burada yaşını başını sorgulamaz aşkınızı yaşarsınız.Ama görücü usulü ile oluyorsa yaş farkını biraz daha aza indirmekte fayda var bence.Siz daha genceciksiniz,beyefendi nasıl görünüyor bilmiyorum ama zaten sevmediğiniz bir adam yanınızda ki genç erkekleri gördükçe insan iç geçirmeye başlar.Dediğim gibi arada aşk varsa bu çok başka bir şey ama görücü usulüyle olmaz.Çok fazla.​

yaş farkını da aşmış canım sizinki kuşak farklılığı var bence.

Konu 2008 de açılmış, konu sahibi ne yaptı acaba :26:

Bu arada ben benden 15 yaş büyük bir adama ancak amca derdim zaten çocuk ruhluyum hayatta olmazdı yani, 3 yaş büyük eşim bile bazen bana yaşlı geliyor

sakın böyle bir hata yapma....çevremdekilerin dönüp dolaşıp söyledikleri tek szö var...eşinle aranda en fazla 5 yaş olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…