15 yaş farkı sizce çok mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi oliviay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol:allah iyligni versin, güldürdün beni!

Hayatim bunu biraz genel anlamda söyledim, biliyorsun bizim toplumumuzda genelikle dul beyler bile cogunlukla bekar kizlarla evlendiriliyor!! Yani adam 40 nin üstünde ama 20 - 25 yasindaki kizi istemeyi hak buluyor kendine, fakat aynisini bir kadin yapsa yadirganiyor, bunu anlatmak istedim...

Bu arada bende 30 yasindayim sekerimbenneyaptımki halende cok citirimdir yaneeee:1closedeyes: bilmem anlatabildimmi:icecream:

evet doğru diyosun,buda bizim toplumun ayıbı aslında...kadın yaptığında kötü gözlen bakılıyo,erkek yaptığında da normal karşılıyorlar,buda ataerkil bi toplum olduğumuz içindir...
ama bende baştada yazmıştım okudunsa,evet 15 yaş çok ama analaşabiliyosa bütün aradığı özellikleri de taşıyosa neden olmasın dedim..
gülsüm bu arada bende 28 yaşındayım birkaç ay sonra da 29 olucam inşallah...çıtır kim biz kim...sırnaşık şeysırnaşık şey

bencede yaş farkı biraz fazla.şu da var..bir süre sonra paronoyalar görmeye başlamasın..kendini yetersiz hissedip , yaşlı hissedip olmadık şeylerle seni suçlamasın..sonuçta ben yaşlanıyorum ama o hala genç , ya gönlü genç birisine kayarsa diye de düşünebilir ve hayatı sana zindan edebilir...bence kendi yaşıtların ile görüşmelisin...yinede sen bilirsin...seviyorsan bişey diyemeyiz

bence 15 yas cok fazla benneyaptımki
sen kac yasindasin o kac yasinda yani daglar kadar fark
hem sevmiyosun zaten görücü usulu
kendin bilirsin, ama yas farki cidden cok fazla
beni 10 yas bile cok düsündürdü zamaninda.fisfisfis
büyük konusmak istemem ama
herkes yasitiyla iyi bence :asigim:
yani cok seviyosan cok iyi anlasiyosan ayri tabi..:1hug:

bence onemlı değil kafana takma ben,m deliller gibi sevdiğim eski sevgilimde benden 15 yas büyüktü ne olcakkı gönüller bir servgiler ortak olsun...gerisi yalan arkadasım...

aşka engel değil ama aşktan daha önemli şeyler için çok fazla ve tehlikeli derim..
yaşamadan gör bence..

bence çok
en fazla 10 olmalı o da en fazlaa
sen daha 20li yaşlarda 45 yasında bır adamla paylasımın ne olabılır kı
ilerisi içinde düşünmek lazım birazz
düşünsene o otuz yasındayken sen 15 yasındaydın..:1shok:

benim eşimle aramda 11 yaş var,ama inan ki çok farkediyor,sen gezmek istiyorsun,o uyumak istiyor gibi,bir bakıyorsun seninde ruhun onun yaşına gelmiş!

cok fazla bence..
istisnaları olabilir durumun ama cok nadirdir bence..
yıllar geçtikçe bu fark daha da ortaya cıkar.
zorluklar oluşmaya başlar..
bence en fazla 5-7 olmalı yaş farkı..
fazlası zarar...

[sıze="3"]
bence çok yani bi on yaş olsa tamam dicem ama gerçekten çok o 55 yasına geldiğinde sen daha 40 yasında olucaksın o gitgide hayatta yavaşlıcak sen daha dinç olucaksın yapmak istediklerini onun yaşlılığının getirdiği isteksizlikle monoton bi hayatın olduğunu düşünmeye başlıcaksın
yani yıllar geçtikçe bana kalırsa pişman olursun​
[/sıze]

çok zor bir karar ama benimde eşimle aramda 12 yaş fark var çok aşık olup ailemin istememesine karşın evlendim şu an senin yaşında olsaydım kesinlikle evlenmezdim çünkü ben o zaman 19 daydım yinede karar senin

15 yaşmı deyince :1shok: oluyosunuz ama benim eşimle aramda 14 yaş var hemen hemen ve ben çok mutluyum 6 senedir tanıyorum 3.5 yıllık evliyim Allah'a şükür sorun yok :asigim: Biz çok severek evlendik ailede herkes karşı çıktı ne gürültüler patırtılar atlattık ama aşkımıza sahip çıktık ( eee o zamnlar ben küçük bir kızdım bir bayana nasıl davranıcağını iyi biliyordur.gezmeler tozmalra hediyeler ooo bana cazip geldi belkide o zaman ama Allah'tan değişmedi şöyleki ben çevremdende tanıyodum açıkçası ) anneme dedeim anne sviyorum onsuz yapamam :asigim: annemde benim duygularımı anladı ve cnm benim yanımda oldu hiç kimseyede laf düşmedi şimdi görseniz bütün aile eşimi o kdar çok seviyorki hoş zaten gamyoncuiremsu eşim çok espirili anlayışlı çocukla çocuk olan büyükle büyük olan biri benide büyütüyo laelaelaelaelae biz valla geçiniyoruz makara kukura
Allah onu başımdan eksik etmesin seviyorum ben aşkımı yaşlı kurtum benim :jeyyar:
:1hug:

en fazla 5 olmalı bence 15 yaş çok fazla yaa.düşünsene ilerde çocuk olacak adam dede gibi yanında.bence çok ama yinede sen bilirsin.Hakkında hayırlısı olsun

bence 15 yaş çok. ama hayatını paylaşacak olan sensin.iyi düşün............

ben de 27 yasindayken 40 yasinda bi adam istemisti...adami gorurgormez olmaz dedim, ben zaten kucuk gosteriyorum adam en az 45 gosteriyordu...ay hatirlamak bile istemiyorum...

bencede çok fazla hani 30larının sonunu sürse iyi ama adam 40 larının sonunu sürüyo. sen 30 lara gelince o 50lerde olacak. ne kadar bakımlı olursa olsun ne kadar dinç olursa olsun insan belli bi yaştan sonra dinçliğini kaybediyo çökmeye başlıyo...

ya ben bu konuya bi,r daha yazacağım
15 yaş çok mu diye sormuşsun ya
çok değil baba kız arasında ki yaş farkı için.

Ben de bir daha yazayım bari..

Eğer cinsel açıdan bakıcak olursak 30 lu yaşlar kadınların cinsel olarak en istekli olduğu yaşlar-mış..45-50 sinden sonra da erkeklerin muhakkak sık sık bir üroloğa görünmesi gerekiyor-muş..Prostat riskinden dolayı...Ayrıca sperm sayılarında azalma ve morfoloji sorunu ile karşı karşıya kalabiliyorlar-mış

Ben demedim bunu,bilimsel bir açıklama..-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…