16 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Haha bunu kocan duymasin.

Yarismaya niyetimiz varsa topigi bugun - yarin acicam ama 29 Eylulde baslayacak. Sonradan katilim olmayacak. 3-4 gun dusunsunler.
Hee adamın korkulu rüyası olmaya başladın, ayın 28 ini dört gözle bekliyordu garibimBence de bi düşünsünler :)
62.500
Çok sıkmıyorum galiba
Amanında amanın kim gelmiş :)

Ben geldim en çok kilo veren, en büyük rakibiniz
Sen o sofrayı hazırlayıp nasıl kilo almadın :) Bakarak doyanlardan mısın?
Kiz sen yine iyi almamissin. Ben ile pinko kilo aliyoruz. Gerci o da gram gram veriyor. Dur bakalim sarji bekliyorum surpriz olacak bana da.
Dün baktığımda vermemiştim valla Bir de 1 saat sonra deneyeyim

Tatil ne zaman kiz. Ya yok daha kati olacak ama istedigini ye serbest yalniz sure uzun olacagi icin kasmaya gerek yok bence.
Haftaya salı memlekete gidiyorum 1 hafta ordayım 10 gün sonra bayram gelsin tatlılar
Sen o sofrayı hazırlayıp nasıl kilo almadın :) Bakarak doyanlardan mısın?

Dün baktığımda vermemiştim valla Bir de 1 saat sonra deneyeyim
Canım ben abartmadan yiyorum yoksa şimdi 100 kilo olurdum

Haftaya salı memlekete gidiyorum 1 hafta ordayım 10 gün sonra bayram gelsin tatlılar

Canım ben abartmadan yiyorum yoksa şimdi 100 kilo olurdum
Bende abartmadan yiyorum ama çok uyuyodum, Kahvaltı yapıp uyumaya gidiyodum, akşam yemek yiyip 1-2 saat yine uyuyodum, 8 ayım böyle geçti bi baktım şişmişim

:) İnatlaşıyor benimle pilini sökcem o olacak. Onun görevi beni mutlu etmek değil mi? Amacının dışına çıkıyor

Bence de sok , hasat et. Coktan haketmis.
Beni almayın aranıza
Ama bayram sonrası geleyim yeni kilolarımla

Bayram sonrasi yok, 29 unda basliyor baslayacaksa, sonradan katilim yok. Sende boyle yaparsan otekiler ne yapmaz.

Bence de sok , hasat et. Coktan haketmis.

Bayram sonrasi yok, 29 unda basliyor baslayacaksa, sonradan katilim yok. Sende boyle yaparsan otekiler ne yapmaz.
Tamam o zaman beni dışlayın,atın
Evliliğin ilk ayları yorucu olabiliyor, sürekli gez toz insanda hal kalmıyor, kolay değil yani uyanık kalmak
Anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…