- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Hee adamın korkulu rüyası olmaya başladın, ayın 28 ini dört gözle bekliyordu garibimHaha bunu kocan duymasin.
Yarismaya niyetimiz varsa topigi bugun - yarin acicam ama 29 Eylulde baslayacak. Sonradan katilim olmayacak. 3-4 gun dusunsunler.
Amanında amanın kim gelmiş :)62.500
Çok sıkmıyorum galiba
Ben bayramda diyet yapamamHaha bunu kocan duymasin.
Yarismaya niyetimiz varsa topigi bugun - yarin acicam ama 29 Eylulde baslayacak. Sonradan katilim olmayacak. 3-4 gun dusunsunler.
62.500
Çok sıkmıyorum galiba
Ben geldim en çok kilo veren, en büyük rakibinizHee adamın korkulu rüyası olmaya başladın, ayın 28 ini dört gözle bekliyordu garibimBence de bi düşünsünler :)
Amanında amanın kim gelmiş :)
Ben aslında daha fazla verirdimKiz sen yine iyi almamissin. Ben ile pinko kilo aliyoruz. Gerci o da gram gram veriyor.Dur bakalim sarji bekliyorum surpriz olacak bana da.
Ben bayramda diyet yapamamŞimdi çok yapıyorum ya
Tatil sonrası beni ciddi olarak alabilir misinizEki Görüntüle 1251936
Sen o sofrayı hazırlayıp nasıl kilo almadın :) Bakarak doyanlardan mısın?Ben geldim en çok kilo veren, en büyük rakibiniz
Dün baktığımda vermemiştim valla Bir de 1 saat sonra deneyeyimKiz sen yine iyi almamissin. Ben ile pinko kilo aliyoruz. Gerci o da gram gram veriyor.Dur bakalim sarji bekliyorum surpriz olacak bana da.
Sen o sofrayı hazırlayıp nasıl kilo almadın :) Bakarak doyanlardan mısın?
Dün baktığımda vermemiştim valla Bir de 1 saat sonra deneyeyim
Haftaya salı memlekete gidiyorum 1 hafta ordayım 10 gün sonra bayram gelsin tatlılarTatil ne zaman kiz. Ya yok daha kati olacak ama istedigini ye serbest yalniz sure uzun olacagi icin kasmaya gerek yok bence.
Canım ben abartmadan yiyorum yoksa şimdi 100 kilo olurdumSen o sofrayı hazırlayıp nasıl kilo almadın :) Bakarak doyanlardan mısın?
Dün baktığımda vermemiştim valla Bir de 1 saat sonra deneyeyim
:) İnatlaşıyor benimle pilini sökcem o olacak. Onun görevi beni mutlu etmek değil mi?Aradiginiz kiloya suan ulasilamiyor, lutfen bir saat sonra tekrar deneyin diyecek tarti sana.
Haftaya salı memlekete gidiyorum 1 hafta ordayım 10 gün sonra bayram gelsin tatlılar
Canım ben abartmadan yiyorum yoksa şimdi 100 kilo olurdum
Beni almayın aranızaO zaman sen zor katilirsin .
Bende abartmadan yiyorum ama çok uyuyodum, Kahvaltı yapıp uyumaya gidiyodum, akşam yemek yiyip 1-2 saat yine uyuyodum, 8 ayım böyle geçti bi baktım şişmişimHaftaya salı memlekete gidiyorum 1 hafta ordayım 10 gün sonra bayram gelsin tatlılar
Canım ben abartmadan yiyorum yoksa şimdi 100 kilo olurdum
Ayyy bu çok fenaBende abartmadan yiyorum ama çok uyuyodum, Kahvaltı yapıp uyumaya gidiyodum, akşam yemek yiyip 1-2 saat yine uyuyodum, 8 ayım böyle geçti bi baktım şişmişim
:) İnatlaşıyor benimle pilini sökcem o olacak. Onun görevi beni mutlu etmek değil mi?Amacının dışına çıkıyor
Beni almayın aranıza
Ama bayram sonrası geleyim yeni kilolarımla
Evliliğin ilk ayları yorucu olabiliyor, sürekli gez toz insanda hal kalmıyor, kolay değil yani uyanık kalmakAyyy bu çok fenaBen yemek yedikten sonra uyuyamıyorum belkide ondan almıyorum. Uzanamam bile
Tamam o zaman beni dışlayın,atınBence de sok , hasat et. Coktan haketmis.
Bayram sonrasi yok, 29 unda basliyor baslayacaksa, sonradan katilim yok.Sende boyle yaparsan otekiler ne yapmaz.
Evliliğin ilk ayları yorucu olabiliyor, sürekli gez toz insanda hal kalmıyor, kolay değil yani uyanık kalmak
Bayram haftası alınan kilolar hesaba katılmasın :)Bence de sok , hasat et. Coktan haketmis.
Bayram sonrasi yok, 29 unda basliyor baslayacaksa, sonradan katilim yok.Sende boyle yaparsan otekiler ne yapmaz.
Tamam o zaman beni dışlayın,atın
Anladım
Yok canım ben takip edemem beni şimdilik almayın ondan sonraki yarışmaya katılırımSarji beklerken konuyu acayim bari ama tabiki 29 eylul de basliyor.
Yok kiz haftada bir bildirim var zaten , sende alma cok, hem seni de kontrol eder iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?