- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Karşı teklif sun hangi tarih olsun istiyorsun :)Yok canım ben takip edemem beni şimdilik almayın ondan sonraki yarışmaya katılırım
Canım ben 15 gün sonra ancak müsait olurum o yüzden beni bundan sonraki yarışa dahil edersinizKarşı teklif sun hangi tarih olsun istiyorsun :)
Kakao , nutella yiyecegine dogru durust bir cikolata ye bari , degsin kilo aldiginaSen benim kakaoyu kaşık kaşık yediğimi biliyor musun? :) Çikolataya değil kakaoya bağımlıyım sanırım, acı acıda çok güzel oluyor :)
Aynen napim onsuz birşey değişmeyecekse onla mutlu olayım
Naptın sennnn... Tam da market listesi hazırlıyordum burdaKakao , nutella yiyecegine dogru durust bir cikolata ye bari , degsin kilo aldiginaantep fistikli cikolatayi hic bir cikolataya degismem unuttum tadini madini
Öbür zayıflama topiklerinden gelip dalga geçecekler bizimleCanım ben 15 gün sonra ancak müsait olurum o yüzden beni bundan sonraki yarışa dahil edersinizYaza kadar 100-200 gr bayağı kilo veririz
28 gunluk bir surede, haftada bir kez bildirimle ve tarti resimleriyle olabilir ama ben artik kimseyi durtmem.Olursa daha kati olacagim kesin. Bakalim yarisma nasil bitecek, kimler katilmak isteyecek.
Bendee varimmm...
Yok canım ben takip edemem beni şimdilik almayın ondan sonraki yarışmaya katılırım
Rezillik diz boyuNaptın sennnn... Tam da market listesi hazırlıyordum burdaLucky bana ordan çikolata getirene kadar yemiycem hiç
Öbür zayıflama topiklerinden gelip dalga geçecekler bizimleBirde ilk sayfaya çarşaf gibi yaymış Lucky
Yok sen açacaksın ben katılacağımOndan sonra yok canim, bu benim actigim son topik artik sen acarsin ben katilirim.
Hadi açsana bekliyorum burda :)Ondan sonra yok canim, bu benim actigim son topik artik sen acarsin ben katilirim.
Arzum a kefil olurum tabi
Almayak o zamanArzum a kefil olurum tabibasladigi isi yarim birakmaz , en iyisini yapmaya calisir:) en buyuk rakiplerinizden biri olur
Arzum a kefil olurum tabibasladigi isi yarim birakmaz , en iyisini yapmaya calisir:) en buyuk rakiplerinizden biri olur
Gitti bileHosgeldin askkitabi
Hosgeldin askkitabi
Korkmuyorum kimsedenHosbulduk canim..
ayrica benden de KORKUN!!
Korkmuyorum kimsedenBizim topikte işler bildiğiniz gibi yürümüyor :) Bize katılan kilo alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?