Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafam çok karıştı geçen hafta biriyle tanıştım bir etkinlikte ve nedense etkiledim ama benden 16 yaş büyük bekar sizce ne yapmalıyım kafamdan silmeli miyim? :/ona nasıl davranmalıyım?
16 yas demek jenarasyon farkı demek resmen benm ıcın cook fazlaa![]()
![]()
arada 16 yaş fark varken ortada aşk olmazmış gibi geliyor daha çok mantığa yatan durumlar vardır benım düşüncem
16 yaş epey fazla ama bu sizin yaşınıza göre de değişir.
Yani 20 yaşında bir genç kız için 36 yaşlı iken 30 yaşında bir hanıma 46 yaşında bir bey ideal olabilir.
Bu sadece yaşa değil içinde bulunduğunuz kültüre de bağlı biraz.
Kalbinizin sesini dinleyin tabi mantığınızı da kaybetmeyin![]()
Bence hic doğru deil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu yoruma katılıyorum 16 yaş farkı çok gibi ama kişinin yaşına ve olgunluğuna göre de yorumlar değişkendir - kimisi 25indedir ama ruhen daha olgundur 41 yaşındaki adamla arasındaki yaş farkını kapatabilir ama 20 yaşında ve hayatta toy birinin 36 yaşındaki bir adamı idare etmesi zor olabilir16 yaş epey fazla ama bu sizin yaşınıza göre de değişir.
Yani 20 yaşında bir genç kız için 36 yaşlı iken 30 yaşında bir hanıma 46 yaşında bir bey ideal olabilir.
Bu sadece yaşa değil içinde bulunduğunuz kültüre de bağlı biraz.
Kalbinizin sesini dinleyin tabi mantığınızı da kaybetmeyin![]()
Kaç yaşındasınız?
Olur olur, bal gibi oluuuur kalplerimiz yolları buluuur :)
Bizim de eşimle o kadar var. Bence kimseye kulak asma. Ben iyi ki asmamışım![]()
öyle mi diyorsun? canım buarada biraz alakasız bir soru sorucam ama yurtdışında mı yaşıyorsun?
Kafam çok karıştı geçen hafta biriyle tanıştım bir etkinlikte ve nedense etkiledim ama benden 16 yaş büyük bekar sizce ne yapmalıyım kafamdan silmeli miyim? :/ona nasıl davranmalıyım?
Hayır canım nereden çıktı, İzmirde yaşıyorum
Evet olur, sen istersen olur ama her konuyla ilgili olumlu olumsuz yorum gelecektir, sen yine kendin tartıp karar vereceksin
Ayrıca ben de eşimi tanıdığımda sen yaşındaydım![]()
Şimdi ben belki de senden yaşça büyük olduğum için biraz fazla mantıksal yaklaşıyor olabilirim - sadece kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum 16 yaş büyük biriyle birlikte olur muydum diye - benim annemle aramda 21 yaş var ve isterim ki eşim anneme anne desin abla değil - ve bu bir aşk evliliği olmazdı kendi açımdan - bence önce arkadaş olarak biraz muhabbet edin yani sevgili olmadan sonra da eğer kişilik olarak hayatını paylaşabileceğine inandığın kişiyse devam edersin?20 yaşındayım o 36 ama ruhu sanki hala benim yaşımda gibib bilmiyorum şu an ortada bir şey yok zaten henüz :/
anladım dil olayını görünce öyle sandım da :) gerçekten mi? peki nasıl halletiniz bu durumu yani eminim o başlatmıştır ama nasıl oldu anlatabilir misin çok özel olmazsa çünkü ona nasıl davrancağımı bilmiyorum yanındayken napsam ne etsem kafam karışıyor![]()