• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yaş fark olur mu?

20 yaşındasın ilşki deneyimi yaşa istersen bilemem ama evlenmek açısından düşünüyorsan zaten yaşıtlarınla düşünsen bile evlenmek için çok küçüksün daha

Kizlar beni cok sasirttiniz gercekten,kac sayfa yorum var nerdeyse hepsi ayni genellemeler.. Esimle aramda 15 yas var 8 yildir birlikteyiz bi kere bile baban mi diyen olmadi tabiki..yolda da kimse donup bakmiyor..hafta sonlari o gezmek ister ben genelde yorgun olurum..ozel konular hakkinda konusmayi sevmem ama en ufak bi sorun yok...sizi okuyana kadar bu farkin sorun olacagini da dusunmemistim..masallah herkesin bu ornege uyan bi arkadasi var hepsi de sorun yasamis..garilik bendedir belki bilemedim

çok teşekkürler cesaretlendirdirğiniz için umarım hep mutlu kalırsınız :)

arkadaşlar hala evlenmek için küçük olursunuz demişsiniz ama önceki sayfalarda her yazımda belirttiğim gibi evlenmeyi DÜŞÜNMÜYORUM :ssz:

Cok tesekkur ederim siz de insallah hep boyle mutlu ve asik kalin...

Yazdiginiza da cok guldum aldatilmadik ayaktayiz:))

Bir de su var bence erkek olgun olursa esinin ve cocuklarinin kiymetini daha iyi biliyor..cunku bu nimetlere kavusmak icin daha cok beklemis oluyor..

kesinlikle katılıyorum zaten karısından 15 yaş büyük olup da aldatan adam gitsin atsın kendini ya :1: daha çıtır kimi bulucan abicim derler :27:
bir kere sorumluluk sahibi oluyor buna bayılıyorum ne kadar zorluk yaşansa da arkasını dönüp gitmiyor, bir de çıtırız ya kaprisimiz nazımız daha çok geçiyor ah benim sabır küpü kocacım ya öyle şımarıklık çocukluk ediyorum ki bazen ona hala da seni her halinle seviyorum diyor hatta komik ve tatlı buluyor bunları :))

:1:Bizim aramızda bir yaş var malesef. Ben 5 yaşa kadar açıktım oysa hiç olmazsa tanışmadan askerliğini yapmış olsaydı:9:
Ben genelde garipsediğimiz için seni de çok aşık ve mutlu gördüğüm için genelde yorumlarında (:nazar:) bilerek sordum çok mu önyargılıyım diye.
Ama gördüm ki eksiler kadar artı yönleri de var. Ancak bu yaş farklarında kişilikleri çok iyi analiz etmek lazım bence. Yani şimdi ben trip atsam benimki de atıyo, didişiyosak aynı anda coşuyoruz falan yaşlar yakın oldu mu da böyle yoruyo insanı. Oyüzden kişilik, olgunluk vs. önemli. 23 yaşında olup ergen gibi davranan arkadaşım da var, 35 yaşında kendimi yanında yaşlı gibi hissettiğim tanıdığımda.

Ama sanırım 16 yaş büyük birini getirsem ailem kabul etmezdi, annemle aramda 21 yaş var zaten:44:. Gerçekten aşık olduğunu hissettiğinde bu kadar düşünmüyosun zaten yoksa hepimizin bi'dönemi oluyo böyle heves olanlar amaan deyip yeni aşklara yelken açıyo aşık olanlar ucunda evleniyo:1:
Ancak çoğu ailede yaşı yaşına uysun durumu var konu sahibini belki o zorlar.

Aileler için çok büyük sıkıntı haline geliyor, benimkiler de güle oynaya vermediler beni :9:
Ama kabullendiler mi? mecburen :34:

şahsen çocuk gibi olduğum öyle çok zaman da var ki ama oturup ağırbaşlı konuştuğum da. yine de bi şekilde nasıl oluyor bilmiyorum ama ne ben onun yaşının ne o benim yaşımın farkında değil.
ona baktığımda bir şey eriyor içimde sıcacık oluyor ya alıp kalbimin içine sokasım geliyor :27:
doyamıyorum :73:

çok teşekkürler cesaretlendirdirğiniz için umarım hep mutlu kalırsınız :)

arkadaşlar hala evlenmek için küçük olursunuz demişsiniz ama önceki sayfalarda her yazımda belirttiğim gibi evlenmeyi DÜŞÜNMÜYORUM :ssz:

Rica ederim umarim siz de cok mutlu olursunuz...

Aslinda benim sizi cesaretlendirmek istedigim konu su; kriterleriniz mutlaka olsun ama bunlarin icinde yas da olursa belki de buyuk bir mutlulugu kacirirsiniz....

Yasiniz cok genc yanlis yonlendirmek istemem bu adamla konustukca burda paylasin mesela ona gore yorum yapalim ablalarin olarak..

Mesela bzm iliskimizin basinda ben esimden cok etkilenmistim ama o hep temkinliydi hatta yillarca senin yasin kucuk bunun gecici bi heves olmadigindan emin ol yoksa evlendigimizde uzulursun dedi...ohh buldum citiri diyip faydalanmaya calissaydi ya da hemen ben de sana asik oldum deseydi aninda kacardim emin ol..

Sen de akli basinda bi kiza benziyorsun karsindaki adamin hareketlerinden bu ayrimi yapabilecegine ben inaniyorum..en ufak bi art niyetini yakalarsan arkana bakmadan kac ama..

kesinlikle katılıyorum zaten karısından 15 yaş büyük olup da aldatan adam gitsin atsın kendini ya :1: daha çıtır kimi bulucan abicim derler :27:
bir kere sorumluluk sahibi oluyor buna bayılıyorum ne kadar zorluk yaşansa da arkasını dönüp gitmiyor, bir de çıtırız ya kaprisimiz nazımız daha çok geçiyor ah benim sabır küpü kocacım ya öyle şımarıklık çocukluk ediyorum ki bazen ona hala da seni her halinle seviyorum diyor hatta komik ve tatlı buluyor bunları :))

Aynen oyle ben de bazen dusunuyorum baskasi olsa beni cekmezdi diye:)

Rica ederim umarim siz de cok mutlu olursunuz...

Aslinda benim sizi cesaretlendirmek istedigim konu su; kriterleriniz mutlaka olsun ama bunlarin icinde yas da olursa belki de buyuk bir mutlulugu kacirirsiniz....

Yasiniz cok genc yanlis yonlendirmek istemem bu adamla konustukca burda paylasin mesela ona gore yorum yapalim ablalarin olarak..

Mesela bzm iliskimizin basinda ben esimden cok etkilenmistim ama o hep temkinliydi hatta yillarca senin yasin kucuk bunun gecici bi heves olmadigindan emin ol yoksa evlendigimizde uzulursun dedi...ohh buldum citiri diyip faydalanmaya calissaydi ya da hemen ben de sana asik oldum deseydi aninda kacardim emin ol..

Sen de akli basinda bi kiza benziyorsun karsindaki adamin hareketlerinden bu ayrimi yapabilecegine ben inaniyorum..en ufak bi art niyetini yakalarsan arkana bakmadan kac ama..

İşte farklı bir açıdan bakınca da olgun adam daha temkinli ve mantıklı yaklaşıyor olaylara... Yani naz-kapris çekme konusunda sabır eşiği herhalde yaşıt birine göre daha fazladır. Ayrıca kadını da olgunlaştırır sanırım böyle oturaklı bir adam olunca.:44:
Yazdıklarınızda eşiniz gerçekten doğru yaklaşmış ama istese kullanabilirdi de - adam olmak böyle birşey demek ki...Maşallah:nazar:
Her daim mutlu olmanız dileğiyle, yorumlarınızı beğendiğimi söylemek isterim.

İşte farklı bir açıdan bakınca da olgun adam daha temkinli ve mantıklı yaklaşıyor olaylara... Yani naz-kapris çekme konusunda sabır eşiği herhalde yaşıt birine göre daha fazladır. Ayrıca kadını da olgunlaştırır sanırım böyle oturaklı bir adam olunca.:44:
Yazdıklarınızda eşiniz gerçekten doğru yaklaşmış ama istese kullanabilirdi de - adam olmak böyle birşey demek ki...Maşallah:nazar:
Her daim mutlu olmanız dileğiyle, yorumlarınızı beğendiğimi söylemek isterim.

Cok tesekkuer ederim cnm umarim sen de hep mutlu olursun..

Beni dogru anladigin icin ayrica tesekkur ederim evt olgun bi adam istese kullanabilirdi de..ins konu sahibinin hayatindaki kisi de dogru adamlardandir

Cok tesekkuer ederim cnm umarim sen de hep mutlu olursun..

Beni dogru anladigin icin ayrica tesekkur ederim evt olgun bi adam istese kullanabilirdi de..ins konu sahibinin hayatindaki kisi de dogru adamlardandir
Rica ederim asıl ben güzel dileklerin için teşekkür ederim:16:

30 yasindaki kadina 46 yasindaki bir adam uygun olabilir ama mesela cocuk sahibi olmak isteniyorsa erkek bir hayli yasli kaliyor.

fikir belirten arkadaşlara teşekkür ederim mutlu olanlar da umarım hep mutlu olurlar tabiki ablalarımı da durumdan haberdar edicem teşekkür ederim tekrar destek için :16: niyeti başkaysa onu göremeyecek kadar kör kütük aşık değilim zatenkendimi geri çekerim ama iyi gidiyorsa da ilerisini düşünmeden(evlilik çocuk) anı yaşamak istiyorum :34:

fikir belirten arkadaşlara teşekkür ederim mutlu olanlar da umarım hep mutlu olurlar tabiki ablalarımı da durumdan haberdar edicem teşekkür ederim tekrar destek için :16: niyeti başkaysa onu göremeyecek kadar kör kütük aşık değilim zatenkendimi geri çekerim ama iyi gidiyorsa da ilerisini düşünmeden(evlilik çocuk) anı yaşamak istiyorum :34:

Anın tadını çıkar elbette ki hayat kısa içinde bulunduğun anın güzelliğini yaşa tabii bir yandan da gözlemlersin bekliyorum hayırlı haberlerini
:34:

Aileler için çok büyük sıkıntı haline geliyor, benimkiler de güle oynaya vermediler beni :9:
Ama kabullendiler mi? mecburen :34:

şahsen çocuk gibi olduğum öyle çok zaman da var ki ama oturup ağırbaşlı konuştuğum da. yine de bi şekilde nasıl oluyor bilmiyorum ama ne ben onun yaşının ne o benim yaşımın farkında değil.
ona baktığımda bir şey eriyor içimde sıcacık oluyor ya alıp kalbimin içine sokasım geliyor :27:
doyamıyorum :73:

:16:Tamam sus nazar etme:1::1:
Maşallaaah, mutluluğunuz daim olsun inş:nazar:

Canim allah sirali olum verirse senden 16 sene once olcek. Bosver yanliz kalirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu biraz acımasız bir yorum olmamış mı? hani ben evli/sevgili değilim ama bunu yaşayan insanlar buna alınabilir. kaldı ki aldatma olayında yaşın hiç bir önemimin olmadığınıo kişiye bağlı olduğğunu düşünüyorum burda 100lerce kişi aldatıldım diyorhepsinin arasında bu kadar yaş farkı mı var? evlilik dşünmemek avrupalı mı olmak demek ayrıca? nedir bu insanları dışlama çabanız bir türk kızı evlenmemeyi düşünemez mi?

hehe dışlamaya çalışıyorum iyi anlamışın:51:

ben 27 yasındayım 16 yas buyuk bırı 43 yasında olur 43 yasındakı adamada asla o gözle bakamam

Back
X