16 yaşındaki kardeşimin yaptığı çok büyük yanlış !

arkadasım ne söleyeyim bilemedim ama şu bı kesın kı diğer arkadaslara katılıorum annene hemen anlat kusura bakma ama kardesınde cocukta arsız belli insan utanr susar mahvolur yanlışını anlar ama yok öle bse bunlarda ki karsına alıp konusasın bence canım hemen annene anlat cok cok zor bılıorum ama kardesın için bunu yapmalısın ne yaparsa yapsın arkasnda durman en ii si olacaktr kardesn içinde sakın daha fazla kızıp onu itme derim ama annene rabbim sabır versın ins dayanır kardesnın yanlışına(

Arkadaşlar elim ayağım boşaldı annem uyuduktan sonra kardeşimi odama çağırdım konuşmaya başladım.Bak ablacım tamam sen cahillik yaptın fakat görüyorum ki hala sürdürüyorsun.senin yaşında olan bi insan için doğal olmayan şeyler bunlar.Çevreyi boşver ama dinimizde ne kadar günah dedim.kendi için bakireliğin bi önemi olmadığını gerikafalı olduğumu savundu.kardeşimmin bu kadar saf olmadı çok acı dedim.eğer bu ilişki devam ederse çok üzgünüm ama annemle payllaşacağım dedim.Gözü döndü bi anda eline ne geçtiyse fırlattı.kaşımın üstüne denk geldi attığı heykel böyle yaparak hatanı örtemezsin yaptığıın ayıpla kal artık dedim.bana ne söylese beğenirsiniz o an kardeşim değildi sanki karşımdaki sen sevgilinle yaşayamadığın nasıl bi his olduğunu bilmediğin için böle davranıyorsun beni herzaman kıskandın güzelliğimi,ailemin benimle daha çok ilglenmesini.hem biliyor musn sen sevgilini haketmyyorsun senin gibi gerikafalı ,çirkin,cahil vs bi insana katlanıyor ne kadar yazık dedi.Bunlar canımı yakan sözler değil asıl önemlisi bana korkuyorsun değil mi sevgilini baştan çıkarırım benimle birlikte olur diye .oan malesef kendimi tutamayıp tokat attım..ama sabreedemedim artık çok pişman oldum vurdum kardeşime..annem uyandı seslere geçiştirdim ders çalışmıyor diye kızdım dedim.Kaşımı gördü ne oldu orana doğru söyle dedi.Kapıya çarptım sinirliyken görmedim dedim..elimden hiçbirşey gelmiyor kızlar..kardeşim göz göre göre uzaklaşıyor nefret ediyor benden..

Bizim duyacağımız öğrenebileceğimiz ihtimalinden korkuyormuş.Çocukta zorlama yok

çığrından çıkıyor. bence uyandır ve söyle annene, bundan sonra müdahale edebileceğin hiçbir şey yok. daha da kötü olur her şey. kız kardeşin yarın sevgilisiyle sırf sana inadından da olsa ilişkiye girebilir. o zaman geri dönülemeyecek yola girersiniz.

durmasaydın annene hemn anlatsaydın keske bak snra cok sey olur üzerine kalır bılıodn neden sölemedn die senı suclarlar daha cok neden cnkı buyk ve olgn olan sensın sennde mı aklın ermedı dcekler ailen için yap bunu smdi olmuo yarın muhakkak anlat yanlş anlamanı istemem ama kardesının durumu hiç ii degil yolu yol degill ne yaparsan yap degısmez o kız bu saatten sra senn ögrendgını duydugu an pişman olmadysa hiç bı zaman ne utanır nede pişman olur gerekenı yap arkadsım durmaa

kardeşin masumiyetini kaybetmiş arkadaşım.. ama yaşadıkları ile değil, düşünceleriyle..
ben sinirlerimi bu kadar kontrol edemezdim ..

yine pc başında yine o çocukla alıp kıracağım bilgisaayarı

git bilgisayarının güç kaynağı kablosunu sök, telefonunuda al sonra da kitle kapını yat.. Sabahta okula sen götür, .çıkışa kadar da bekle yada sabah direk psikoloğa gidin.. kadın aile sağlığı merkezlerinin ücretsiz danışmanlık imkanı var..

Şu noktadan sonra yapcak bişeyin yok canım annene anlatmalısın. Ve üzerinden atmalısın bu sorumluluğu. Belli ki uslanmıycak. Söylediği şeylerdende hiç hoşlanmadım. Sen ona nasıl yaklaşıyosun o sana neler diyo insan ablasıyla öyle konuşur mu hiç olmaz böyle kusura bakma ama kardeşin bi edepsizlik etmiş hala da sana bu şekilde konuşarak edepsizlik etmeye devam ediyo.. Eki Görüntüle 394553

Son düzenleme:

kardesınde tam sopalıkmıs valla bıde utanmadan bana bole dıklense valla ben sacını basını yolardım bence bu yukun altında ezılmeyın annenıze soleyın kardesınız mademkı kendını suclu hıssetmıyor sonuclarına katlansın hadı bır cahıllık ettı pısman oldu desek oda yok bıde utanmadan ablaya dusmanca konusmalar yapıyor cok sınırlendım sonra sız suclu olursunuz annenıze soleyın bence baksanıza kardesınız guzellıkten anlamıyor

yine pc başında yine o çocukla alıp kıracağım bilgisaayarı

hiç sinirlenme arkadaşım ben napıyorum mesela bi örnek vereyim aşm bana dedi ki senne zaman evlenecen evlenmek istemiyorum dedim rahat rahat anneme dedi ki kızın erkek gibi dedi ben de abim gittikten sonra şöle dedim kusura bakmayın anne ben orrro ruhlu olamıyorum dedim beyinsiz terbiyesiz aşşağılık insan gel gelelim kardeşim işte

kız kardeşim yok ama olsaydı, ve ben anneme böyle bişey söyleseydim benim annem ölürdü kahrından.
kalbim sıkıştı, nefes alamadım okurken.
allahım sana sabır versin (((((((

Canım kardeşinle birlikte olan o akılsız biliyor mudur acaba ki şuan bir suç işliyor ? 18 yaşından küçük birisiyle rızası dahilinde bile birlikte olunsa bu suçtur. Bunu kullanarak onları ya da en kötü ihtimal çocuğu sindirip, kardeşinden uzaklaştırabilirsin ... Aklım almıyor cidden hiç mi endişe duymazlar , inanılmaz rahat ve özgür bir ailede yetiştim ve eve giriş çıkış saatlerimde bile kısıtlama olmadı ama evlenene kadar her anlamda kendime dikkat ettim, sadece kendime olan saygımdan ... Annen ve sen kendinizde hata falan aramaya çalışmayın lütfen ; zira ikiniz de aynı şartlarda yetiştiniz ama bu kişinin kendi bedenine duyduğu saygıyla alakali ... Çok zor ve diken üstünde bir süreç senin için , kolay gelsin canım ...

Kızlar bana üst kattaki komşumuzda kalmak istediğini söyledi bende size danışayım dedim izin vermelimiyim sizce kendim evine bırakıcam saat başı ev telefonundan arayıp sesini duyacağım hep belki düşünüp hatasını anlar hemde annemle konuşma fırsatı bulurum

Bence hemen bir psikiyatristten yardım almalısın, hiç vakit kaybetme.. Gerçekten şuanda yaptığı hatanın farkında değil, yoksa böyle davranmazdı belli ki hayatından memnun..Baktın olaylar çözüme kavuşmuyor, hala devam ediyor o zaman annene söylemelisin.. Şunu yazmıştım bir önceki sayfalarda;

Şuanda fevri davranma canım.. Annene bu durumu anlatırsan babana söyleme olasılığı nedir? Kızı kurtarmaya çalışalım derken daha fena batağa sürükleme... Kesinlikle ilk önce bir psikiyatristle görüş, hatta annenin tepkisinden emin değilsen ve annene bu durumuda anlatmak istiyorsan yine bir prikiyatristle birlikte söylemen uygun olur.. Onlar daha doğru ve uygun yönlendirirler..

Şunu da unutma şuandan itibaren, sen artık kardeşinin gözünde kıskanç, korkak bir insan oldun.. Kardeşinin aklının başına gelmesi biraz zaman alacaktır, sabırlı ve anlayışlı ol.. Bunları korkudan da söylüyor olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…