- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
ben bu işin kızın isteğiyle olduğuna inanmıyorum. Çocuk istemiş, hatta baskı yapmış olabilir. Kızkardeşiniz de korkuyorum gibi şeyler yazmış çünkü çocuğa.
Onun oldum artık ayrılamam ne demektir ya? Herkesin bedeni kendisine aittir, kardeşiniz hayır demeyi öğrenmeli bence, başına kötü şeyler gelmeden.
Kardeşinizi biraz korkutmanın bir zararı yok. Çocuğun bunu arkadaşlarına anlatmayacağı, kızın arkasından okulda konuşulmayacağı ne malum? ergenler
okulda rezil olmaktan çok korkarlar. Bunları ona söyleyin. Madem korkuyormuş, hayır desin ve çocuğun tepkisini görsün. Çocuk onu sadece kullanmak istiyorsa,
bu konuda üstüne gidecektir. Siz de bu noktada devreye girip çocuğun asıl amacını kardeşinize gösterirsiniz.
Arkadaşlar elim ayağım boşaldı annem uyuduktan sonra kardeşimi odama çağırdım konuşmaya başladım.Bak ablacım tamam sen cahillik yaptın fakat görüyorum ki hala sürdürüyorsun.senin yaşında olan bi insan için doğal olmayan şeyler bunlar.Çevreyi boşver ama dinimizde ne kadar günah dedim.kendi için bakireliğin bi önemi olmadığını gerikafalı olduğumu savundu.kardeşimmin bu kadar saf olmadı çok acı dedim.eğer bu ilişki devam ederse çok üzgünüm ama annemle payllaşacağım dedim.Gözü döndü bi anda eline ne geçtiyse fırlattı.kaşımın üstüne denk geldi attığı heykel böyle yaparak hatanı örtemezsin yaptığıın ayıpla kal artık dedim.bana ne söylese beğenirsiniz o an kardeşim değildi sanki karşımdaki sen sevgilinle yaşayamadığın nasıl bi his olduğunu bilmediğin için böle davranıyorsun beni herzaman kıskandın güzelliğimi,ailemin benimle daha çok ilglenmesini.hem biliyor musn sen sevgilini haketmyyorsun senin gibi gerikafalı ,çirkin,cahil vs bi insana katlanıyor ne kadar yazık dedi.Bunlar canımı yakan sözler değil asıl önemlisi bana korkuyorsun değil mi sevgilini baştan çıkarırım benimle birlikte olur diye .oan malesef kendimi tutamayıp tokat attım..ama sabreedemedim artık çok pişman oldum vurdum kardeşime..annem uyandı seslere geçiştirdim ders çalışmıyor diye kızdım dedim.Kaşımı gördü ne oldu orana doğru söyle dedi.Kapıya çarptım sinirliyken görmedim dedim..elimden hiçbirşey gelmiyor kızlar..kardeşim göz göre göre uzaklaşıyor nefret ediyor benden..[/QU benim de erkek kardeşim var benden 3 yaş büyük evin tek oğlu ama gel gelelim her yaptığı hatadan pişman omaz ve de dikkatsiz salak gizlisi saklısı yok pis pis siteleri pcye kaydediyo ben istemeden de olsa görüyorum mal işte
Arkadaşlar elim ayağım boşaldı annem uyuduktan sonra kardeşimi odama çağırdım konuşmaya başladım.Bak ablacım tamam sen cahillik yaptın fakat görüyorum ki hala sürdürüyorsun.senin yaşında olan bi insan için doğal olmayan şeyler bunlar.Çevreyi boşver ama dinimizde ne kadar günah dedim.kendi için bakireliğin bi önemi olmadığını gerikafalı olduğumu savundu.kardeşimmin bu kadar saf olmadı çok acı dedim.eğer bu ilişki devam ederse çok üzgünüm ama annemle payllaşacağım dedim.Gözü döndü bi anda eline ne geçtiyse fırlattı.kaşımın üstüne denk geldi attığı heykel böyle yaparak hatanı örtemezsin yaptığıın ayıpla kal artık dedim.bana ne söylese beğenirsiniz o an kardeşim değildi sanki karşımdaki sen sevgilinle yaşayamadığın nasıl bi his olduğunu bilmediğin için böle davranıyorsun beni herzaman kıskandın güzelliğimi,ailemin benimle daha çok ilglenmesini.hem biliyor musn sen sevgilini haketmyyorsun senin gibi gerikafalı ,çirkin,cahil vs bi insana katlanıyor ne kadar yazık dedi.Bunlar canımı yakan sözler değil asıl önemlisi bana korkuyorsun değil mi sevgilini baştan çıkarırım benimle birlikte olur diye .oan malesef kendimi tutamayıp tokat attım..ama sabreedemedim artık çok pişman oldum vurdum kardeşime..annem uyandı seslere geçiştirdim ders çalışmıyor diye kızdım dedim.Kaşımı gördü ne oldu orana doğru söyle dedi.Kapıya çarptım sinirliyken görmedim dedim..elimden hiçbirşey gelmiyor kızlar..kardeşim göz göre göre uzaklaşıyor nefret ediyor benden..
Arkadaşlar elim ayağım boşaldı annem uyuduktan sonra kardeşimi odama çağırdım konuşmaya başladım.Bak ablacım tamam sen cahillik yaptın fakat görüyorum ki hala sürdürüyorsun.senin yaşında olan bi insan için doğal olmayan şeyler bunlar.Çevreyi boşver ama dinimizde ne kadar günah dedim.kendi için bakireliğin bi önemi olmadığını gerikafalı olduğumu savundu.kardeşimmin bu kadar saf olmadı çok acı dedim.eğer bu ilişki devam ederse çok üzgünüm ama annemle payllaşacağım dedim.Gözü döndü bi anda eline ne geçtiyse fırlattı.kaşımın üstüne denk geldi attığı heykel böyle yaparak hatanı örtemezsin yaptığıın ayıpla kal artık dedim.bana ne söylese beğenirsiniz o an kardeşim değildi sanki karşımdaki sen sevgilinle yaşayamadığın nasıl bi his olduğunu bilmediğin için böle davranıyorsun beni herzaman kıskandın güzelliğimi,ailemin benimle daha çok ilglenmesini.hem biliyor musn sen sevgilini haketmyyorsun senin gibi gerikafalı ,çirkin,cahil vs bi insana katlanıyor ne kadar yazık dedi.Bunlar canımı yakan sözler değil asıl önemlisi bana korkuyorsun değil mi sevgilini baştan çıkarırım benimle birlikte olur diye .oan malesef kendimi tutamayıp tokat attım..ama sabreedemedim artık çok pişman oldum vurdum kardeşime..annem uyandı seslere geçiştirdim ders çalışmıyor diye kızdım dedim.Kaşımı gördü ne oldu orana doğru söyle dedi.Kapıya çarptım sinirliyken görmedim dedim..elimden hiçbirşey gelmiyor kızlar..kardeşim göz göre göre uzaklaşıyor nefret ediyor benden..
yine pc başında yine o çocukla alıp kıracağım bilgisaayarı
arkadaşlar elim ayağım boşaldı annem uyuduktan sonra kardeşimi odama çağırdım konuşmaya başladım.bak ablacım tamam sen cahillik yaptın fakat görüyorum ki hala sürdürüyorsun.senin yaşında olan bi insan için doğal olmayan şeyler bunlar.çevreyi boşver ama dinimizde ne kadar günah dedim.kendi için bakireliğin bi önemi olmadığını gerikafalı olduğumu savundu.kardeşimmin bu kadar saf olmadı çok acı dedim.eğer bu ilişki devam ederse çok üzgünüm ama annemle payllaşacağım dedim.gözü döndü bi anda eline ne geçtiyse fırlattı.kaşımın üstüne denk geldi attığı heykel böyle yaparak hatanı örtemezsin yaptığıın ayıpla kal artık dedim.bana ne söylese beğenirsiniz o an kardeşim değildi sanki karşımdaki sen sevgilinle yaşayamadığın nasıl bi his olduğunu bilmediğin için böle davranıyorsun beni herzaman kıskandın güzelliğimi,ailemin benimle daha çok ilglenmesini.hem biliyor musn sen sevgilini haketmyyorsun senin gibi gerikafalı ,çirkin,cahil vs bi insana katlanıyor ne kadar yazık dedi.bunlar canımı yakan sözler değil asıl önemlisi bana korkuyorsun değil mi sevgilini baştan çıkarırım benimle birlikte olur diye .oan malesef kendimi tutamayıp tokat attım..ama sabreedemedim artık çok pişman oldum vurdum kardeşime..annem uyandı seslere geçiştirdim ders çalışmıyor diye kızdım dedim.kaşımı gördü ne oldu orana doğru söyle dedi.kapıya çarptım sinirliyken görmedim dedim..elimden hiçbirşey gelmiyor kızlar..kardeşim göz göre göre uzaklaşıyor nefret ediyor benden..
Babam öğrenirse ailemiz dağılır demişsin galiba, o zaman öğrenmeyecek.. Annenize söyleseniz o da gidip babanıza söyleyecektir. Sonuç olarak; ayılıp-bayılan, çocuğundan nefret eden bir anne, kızını evlatlıktan reddeden bir baba, bütün bunları ortaya döktüğü için kendinden nefret eden ve vicdan azabı çeken bir abla ve bütün bunların yükünü kaldıramayan evden kaçan ve ya intihar eden 16 yaşında bir kız.. Seçimlerinize dikkat edin derim.. Allah kolaylık versin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?