16 yaşındaki kardeşimin yaptığı çok büyük yanlış !

Allah korusun, tabii oldurmezler ama.. bizimkiler olsa oldurmekten beter edrler hic olmazsa sozleriyle.. dayak olmasa bile ki bu rahatligi kizin cok garip.. diyorum ya saf.. ben de dogru zamani kestiremiyorum.. ama bu saatte geceleri mahvolucak hos yarin gunduz de oyle ama bicigi arkadas annen bi akc saat icinde sakinlesebilir mi acaba benimki ilk duydugundan sonra daha sakinlesirdi heralde, eger daha da fitil dolarsa tabii yarin soylemenin de anlami kalmaz, annenin nabzina gore serbet versen iyi olur canim ;/ artik benim de dersime donmem lazim kapi gibi vizeler beni bekliyor.. ama duamdasin.

canım benim allah yardımcınız olsun... bence annene söyle bu yükü tek başına kaldıramazsın.
annenin bilmesi gerek seni takmıyor belli ki belkı annesınden utanır... gerekirse korkutun...

olayın biraz da dini boyutunu anlatın... yaptıkları zinadan başka bişey değil...o şimdi sadece duygularıyla hareket ediyor gerçekleri görmüyor.
seni sevseydi sana bu kötülüğü yapmazdı deyin...ne bileyım yaa of çok üzüldüm inan

ben bu konunun aileye söylenmemesinden yanayım.birazda kardeşinizi düşünün.bi insanı sevmiş ve cok ekende olsa bişe yaşamış eger ailenize acarsanız bunu ömrü boyunca utanç olarak aklında olacak.ve belkide hiç kimseye bir daha yakın olamıcak babasına sarılamıcak annesine sıgınamicak.bunu iki kardes kendiniz halletmelisinz.bu yaşlar en tehlikeli zamanlar.elbet büyücek olgunlaşcak vedüzelecek.ailesinden kopmadıgı sürece.ama bunu gün yüzüne cıkarırsanız bu ailevi ilişki cok fazla sarsılacak en zararlıda kardesiniz cıkacak.
alın karşınıza sakince konusmaktan başka yapılacak hiç birşey yok

Bicigi annenle konuşma bence.. sen yeni öğrendin zaten biraz zaman ver kardeşine.. ben olsam çocukla da konuşurdum..
senin öğrendiğini bilsin.onu da korkut.. ne demek öyle benimsin falan..ne zannediyor kendini?senin bu konunun peşinde olacağını anlasın.
kardeşinin görüşmesini engelleyemezsin ama yeniden birlikte olmasını korkutarak engelleyebilirsin bence.
yeniden konuş onunla.. hamile kalma ihtimalinden,kalırsa geleceğini kendi elleriyle yıkacağından vs. söz et...
ne bileyim bu lise öğrencisi. yok mu bu kızın üniversite okumak gibi bir ideali?
babandan çekiniyorsa eğer yeniden bir birliktelik karşısında durumu anne ve babana açacağını söyle ona..

çok boğmadan seninde gözün üzerinde olsun okula gidip gitmediğini e-okuldan takip edebilirsin mesela.
eve giriş çıkışlarına dikkat et..mesela ayşeyle görüşmeye gitcem diyorsa ciddden ayşeyle gidip gitmediğini öğren.
çocuk neticede kesinlikle bir yerden açık verecektir.

ama annenle konuşursan kardeşin çok daha büyük işlere kalkışabilir çünkü kendi çok sevdiğini ve görüşmeye devam edeceğini açıkça söylemiş..
Allah korusun kaçar çocuğa falan.. çok deli yaşlar o yaşlar dikkatli ol.

Bence annenle konuşursan, kardeşinin sana olan güvenini sarsarsın.. Bir daha böyle bir şey olsa bile söylemez sana..

hiç kimse bir anneden daha çok düşünmez evladını.

bu ufak tefek bir olay değil ki annenden gizleyeceksin...kesinlikle annene anlatmalısın...yarın birgün hamile kalır daha çok başınız ağırır..sende bilip sustuğun için suçlu olursun...

bu ufak tefek bir olay değil ki annenden gizleyeceksin...kesinlikle annene anlatmalısın...yarın birgün hamile kalır daha çok başınız ağırır..sende bilip sustuğun için suçlu olursun...

bu ufak tefek bir konu değil ki annenden gizleyeceksin..bence annene uygun bir anında söylemelisin..yarın birgün hamile kalır daha çok başınız ağırır..sende bilip sustuğun için suçlu olursun..

offf yani çok zor bi durum içindesin ne desem bilemedim ama Allah kolaylık versin..çok küçük daha noluyo bu yeni nesile en doğru şekilde yaklaşmanız gerekiyo umarım burdan güzel fikirler çıkar...

bence soyleme canim kardesinle konus isin aslini oren bi doktora gidin kontrolerini yapsinlar cinsel yolla hastalik kapabilir
benim fikrim daha cok erken annene sonra soyleyebilirsin

Bence önce bir psikoloğa gidip ne yapmanız gerektiğini vs konuşun ve sonra kardeşinizi psikolgla görüştürün... en doğrusu bu bence...

hamile kalmamasi icinde sen ablasi olarak ona yardimci olursun korunma yollarini oretrsin sonucta bu zamanda boyle seyler normal olmaya basladi en azindan benim yasadim yerde normal

hamile kalmamasi icinde sen ablasi olarak ona yardimci olursun korunma yollarini oretrsin sonucta bu zamanda boyle seyler normal olmaya basladi en azindan benim yasadim yerde normal

Yani ablası doğum korunma yöntemlerini öğretecek?16 yaşında kız özgürce cinsellik yaşayacak öyle mi???ilginççç?

cnm cook üzüldüm inş kötü bişi olmz. bkire mi hala???

cnm cook üzüldüm inş kötü bişi olmz. bkire mi hala???

Face yazışmalarında artık engel kalmadı özgürce yaşayacağız bizden başkası bilmiyor korkma yazmış çocuk kız da çekiniyorum ama ilk senle olduğu için de mutluyum yazmışşş...... öğle arkadaş bunları bildirmişti zaten malesef

yzık yaa umrım psikoljisi iyidr. .bunalıma girmz. bşka ne demiş

ben bu işin kızın isteğiyle olduğuna inanmıyorum. Çocuk istemiş, hatta baskı yapmış olabilir. Kızkardeşiniz de korkuyorum gibi şeyler yazmış çünkü çocuğa.
Onun oldum artık ayrılamam ne demektir ya? Herkesin bedeni kendisine aittir, kardeşiniz hayır demeyi öğrenmeli bence, başına kötü şeyler gelmeden.
Kardeşinizi biraz korkutmanın bir zararı yok. Çocuğun bunu arkadaşlarına anlatmayacağı, kızın arkasından okulda konuşulmayacağı ne malum? ergenler
okulda rezil olmaktan çok korkarlar. Bunları ona söyleyin. Madem korkuyormuş, hayır desin ve çocuğun tepkisini görsün. Çocuk onu sadece kullanmak istiyorsa,
bu konuda üstüne gidecektir. Siz de bu noktada devreye girip çocuğun asıl amacını kardeşinize gösterirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…