16 yaşındaki kardeşimin yaptığı çok büyük yanlış !

Siz kolay boyun eğebilecek bir karaktere sahip olabilirsiniz fakat ya o böyle değilse.. Ya kafaya taktıysa.. okulunu bırakırsa... çocuğun sözlerine kanıp ona kaçarsa.. kendini daha da yalnız hissedip bu çocuktan ayrılsa bile ''hata'' olarak nitelendirdiğiniz bu deneyimi önüne gelenle yaşamaya kalkarsa... vs vs seçenek çok...

Bu kız beni delirtecek 1 günde yaşlandım yemin ederim.Odasına girdim kapıyı çalmadan bakayım ne yapıyor diye sevgilisyle iğrenç iğrenç konuşuyorlar görüntü var ama ses yok yazışıyolar sadece bende öyle hemen girince kapatamadı bırak okucam dedim arkadaşlar anneme anlatacağım çünkü yetti bu kıza lafım geçmiyor illa ki şiddet gerekiyorsa onuda uğgularım baş edemiyorum yarın öbürgün abla ben hamileyim diye gelirse..resmen fantezi yapıyorlar kahretsin

Kıza gözdağı vermek cezalar yaptırımlar uygulamak onun bütün hayatını maahvedecek kararlar almasına sebep olur... Kendinizi bir düşünün 16 yaş çok küçük değil siz olsanız bu kadar baskıya boyun eğermiydiniz...

Türkiye'deyiz. Bu ülkede öpüştün, boşandın, evden kaçtın diye kadınların adı o..... ya çıkıyor ve toplum içinde yer edinmeleri çok zor. Kolayca öldürülüyorlar.

Erkekler sevdikleri kadınlara bunları yapmakta hiçbir beis görmezken, henüz tanımadığı bir erkeğe güvenen ve onunla olan bir kızın başına neler geleceğini hepimiz biliyoruz. Arkadaşların da dediği gibi o erkek kameraya alsa ve tehdit etse kızın hayatı bitti demektir. Neler duyuyoruz, görüyoruz.

Kızın bu tehlikelerin farkında olmadığı açık. Mantıklı düşünemiyor. Bu yüzden aile her türlü önlemi almak zorunda.

Son düzenleme:

aaa ama tamam artık anlaşılan laftan anlamayacak bu ne ya onun yerinde olsam korkudan pusmuştum bir köşeye hiç korku yok üstüne bir de rahat davranıyor iş sizden çıkar artık annenize söyleyin aslında onun bilmeye daha çok hakkı var o onun annesi bu iş sizi aştı bile psikoloğa da gitmez bu bildiğini okur allah korusun işin boyutu değişir ama babanız duymasın şimdilik

Anlamıyor kendisine saygısı kalmamış malesef.Onun yerine ben utanıyorum annemin yüzüne bakamıyorum arkasından iş çeviriyorum diye.Yemin ederim zor tutuyorum kendimi kafasını bilgisayara geçireceğim.Bu ne arsızlık ya anlayışsa anlayış daha ne yapabilirim bir abla olarak

Çocuğun onu kaçıracağı falan yok ki. Çocuk da yetişkin birey sayılmaz zaten.
Okula da tabiri caizse eşşek gibi gidecek, mecbur. Bırakmakmış, kaçmakmış gibi lüksleri yok. En fazla depresyona girer, iki ay ağlar ama akıllanır.
İster kafaya taksın ister takmasın, uzun süre gözlemlenmeli.
Hata olarak nitelendireceğim tabi, konu cinsel ilişkiye girmesi değil, 16 yaşında cinsel ilişkiye girmesi. Yasalara göre bile suç bu durum.
Ayrıca sizden sonra konu sahibi yazmış, bilgisayarda ne yaptığını. Zaptetmesi çok zor ama kesinlikle kendi haline bırakılmamalı.
Konu sahibi, annene bir an önce anlatmaya bak, çözümü o bulsun. Dayaksa dayak, cezaysa ceza, en azından hatasını anlar.

Babanın evde olmadığı bir an annene mutlaka anlatmalısın. Bu sorumluluğu tek başına taşıyamayacaksın, yarın bir gün daha kötü olacak her şey.

daha ne yapasin ziyadesiyle yapmissin canim bence biraz surtsu burnu. kacacak gocecek korkusuyla bu kadar rahat dolasmasina da musaade edemezsin yarindn tezi yok annene soyle.. sana kuser birz kizar mizar ama saf akli basinda degil hamile kalinca yarin oburgun okulu da biter karakteri de her seyi de.. daha buyuk hatalar yapmaktansa bu kadryla kalsin..

onemlı olan devam etmemesı
sımdıkı nesıl bole15 16 cocuk aldrmalar falan

gozunu korkut bıda yaparsan solerım anneme gbılerınden

Canim babam şuan evde yok yarın sabah gelecek konuşsam mı annemle ?

kardesin de baban da olmasin canim bence evde basbasa olun, anneni de sakinlestir gelene kadar dovmez insallah, elalemiz biz bile kiyamiyoruz.. o saf kardesin fakinda degil hayatin aci gerceklerinden ya dedikleri gibi duserse o sitelere.. kardesin aglasa da patlaasa da bunu sokmalisiniz aklina.. bura amerika mi yaa, oradada artik cinsellikten bikmis millet, dul-cocuklu "(single-mother)lara bakmaktan devletin iflahi kesilmis.. dedgim gibi canim o 18indeki cocuk da dersine vercegne kendini mumlar derdinde.. asla kinamiyorum bu durumu yanlis anlasilmasin ama biraz ciddiye alsinla rbu nedir boyle?

sabah erkenden baban ve kardeşin evde yokken konuşman daha iyi olur. gece gece olay çıkar evde.

Bence şimdi konuşmalısın. Zaman kaybetme hiç.
Annen ne zaman öğrenirse öğrensin sakin tepkiler veremeyecek ki.
Her halükarda hır gür çıkacak.
Zaman kaybetme, yarın ilişkiye girip girmeyeceklerini bile bilemezsin.
Zararın neresinden dönsen kar.

ya simdi bu saatte kiyamet kopar da kadin kucuk kzin ustune saldirirsa sok bu yani.. dayanmazki insan (hani ailelerini anladigim kadariyla boyle diyorum) ama o okuldayken annesi bi kac saat icinde bi nebze daha sakinlesebilir ilk duydugu ana nazaran ??

cok zor bir duurum ama annenle kesinlikle paylasmalisin.

cünkü kardesin hic pismanlik duymamis,hos hicbir seyin farkinda degil..

sanirim icine cinselik girince ilisikilerde o kadar kirleniyor.

yasi cok kücük,bu yasta hayatina cinsellik girmis ve düsünceleri tamamen degismistir..

hayat laylaylom cok yazik..annenle konus ya cocugun evinde olmus diyorsun,demek ki istedigi gibi gidebiliyor

biraz skiyi görsün cünkü sen ona iyilikle yaklastikca o kendine yandas edinmis gibi hissediyor

Bu olayı anneninde bilmesine hakkı var fakat annene söyleyince deyişen hiçbirşey olmıyacak .. kadın kendi kendini yiyip bitiricek
Fakat mesajlarını okugum kadarıyla kardesin hala durumun ciddiyetinde değil... sanırım dozunu kaçırmadan biraz üstüne gitmekte fayda var..

Okuldan dönmesini beklerken kendini iyice doldurmaz mı anne? Sakinleşebileceğini düşünmüyorum açıkçası. Ben olsam kendimi iyice doldururdum ona göre düşünüyorum. Baba da hazır yokken sabaha kadar, uygun diye düşünmüştüm zaman açısından.
Dövecekse dövecek, sövecekse sövecek. Sonuç değişmeyecek ki. Öldüreceklerini falan sanmıyorum şahsen. Ama olacaklar ortada. Şimdi ya da yarın...

bence okuldayken olursa kadincagiz catlar..

en azindan simdi ne var ne yok iclerini bosaltirlar,baba eve gelmeden..

ya siddete karsiyim ama gercekten kendine gelmesi icin bir tokat atmak isterdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…