Kızmıyorum bile size çünkü sizden milyonlarca var.. Olayı irdeleyecek öngörü yok ki neyin analizini yapacaksın? Herkes çıksın önüne gelenle yatsın demiyoruz biz, çocuğun psikolojisi bozulmasın diye her şeye evet diyen annelere en çok ben kızıyorum, bu modernlik değil cahillik.. Bizim anne babalarımız aşırı otoriterdi bu doğrumuydu ? Yeni nesil ana babalarda biz çok çektik ana babamızdan çocuğum ne isterse yapacağım zihniyetine sahip malesef, önce ki neslin aşırı baskısı yeni anne babaların aşırı gevşekliğine dönüştü.. Bizde orta yol yok çünkü ya hep ya hiç.. Bakın etrafa küçücük çocuklar yönetiyor ana babasını malesef, hayırdan anlamayan bir nesil..
Reşit olmayan kızla cinsel ilişki, yasalarda suç sayıldığı gibi,
Çocuğuna şiddet uygulayan aileler de yasalarca suçlu sayılıyor.
Sağolun yanlış yaptığımıdüşünmeye başlamıştım ama bu benim tek başıma halledebileceğim bir iş değil annemin kesinlikle bilmesi gerekiyordu
Doğru söylüyor olabilirsiniz fakat üstümdeki yük çok ağır gelmeye başladı.Annemin bilmesi gerekiyordu görüyoorsunuz annem ona ortaklık yaptığımı göz yumduğumu düşünüyor bilmesi en doğal hakkıydı ben baş edemiyrum
bu hayata cok gerizekali insanlar var bi kiz iliskiye girdi zaman ailesinin namusunu kirletmis mi oluyo yani
iliskiye giren namusuz mu oluyo geri kafali insanlari anlayamiyorum
evlendirdiniz mi peki yegenınızı?
bu hayata cok gerizekali insanlar var bi kiz iliskiye girdi zaman ailesinin namusunu kirletmis mi oluyo yani
Bu başedilmesi gerken birşey değil. Bu dünyanın sonu değil. Bu fikirden vazgeçmedikçe olay giderek aile dramına dönüşecek. bir durun ya bir sakin olun. Kız kapıdan okula gitti, siz koştunuz annenize. Yahu tamam kızkardeş hatalar yapıyor da siz bu tavrınızla hataya itiyorsunuz. Tanımam etmem sizi, nedne dil döküyorum bilmiyorum. Ama uzaktan bakınca tavrınızın yanlışlığı o kadar net ki! Bir şekilde dönülebilecek bir hatayı bir aile faciasına dönüştürmek üzeresiniz bu şekilde. Sakin olun, lütfen sakin olun. Anneniz de sakin kalamaz baaya söylerse ya da okuldan alırlarsa ya da okula devam etse bile derslerden koparsa ya da sevgilisine kaçmaya kalkarsa hayat boyu kendinizi affetmezsiniz, kardeşinizi de kaybedersiniz. YALVARIRIM SAKİN OLUN! BÖYLE OLMAZ!
Acaba neden herkes yaptığının doğru olduğunu sölüyoda bi siz yanlış çok yanlış eyvah niye söyledin.. gibi tepkiler veriyosunuz anlamadım doğrusu. Konu sahibi yapabilceği en mantıklı şeyi yapmış. Sizde bi mesajınızda kızım olduğunda ona ruhen ve bedenen kendini hazır hissettiği zaman istediğini yapmasını sölicem ha bide benimlede bunları paylaşmasını söylicem demişsiniz. Siz daha anne olmadan bunu istemişsiniz bide o anneyi düşünün ve lütfen daha fazla konu sahibinin kafasını karıştırmayın..
Ben cinsel ilişkiye girilmesine karşı değilim. Evlilik öncesi olması da umrumda değil.
Ama 16 yaş çok erken! 18 bile erken, reşit olmakla alakasız bu durum.
16 yaşında cinsel ilişki yaşaması hatadan da öte suç ve buna çözüm aramak gerikafalılık değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?