Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum elim ayağım titriyor bunları yazarken.Kardeşimi evire çevire dövmek istiyorum ! bunu ailemize kendine nasıl yapabildi bilmiyorum..daha 16 yaşında küçücük boyundan büyük yanlış yapmış.Bu sabah kalktım face hesabımı açacaktım oda sabah okula gitmeden önce facesine girmiş çıkış yapmamış karşıma onun facesi çıktı.Bende msjlara baktım başımdan aşağı kaynar sular döküldü sevgilisiyle konuşmaları vardı.Lanet olsun şok oldum kaldım öyle.Kendinden 2 yaş büyük olan sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmiş.küçücük bedenini nasıl yaptı hiç mi saygısı yok kendine.Annemle konuşmak istiyorum ama çok korkuyorum.Ne yapmalıyım kızlar ne olur bana akıl verin çok kötüyüm
Arkadaşlar kardeşim okula gitmeden önce yanıma geldi yatmadan önce çok düşündüğünü bi hata yaptığını fakat onu yargılamamı istedi.Bende ablacım ben senin hatanda doğrunda yanlışında yanındayım sakın korkma ne olacaksa bundan sonra ben hep senin yanındayım yargılamıyorum kesinlikle kınamıyorum da sadece yaşın oldukça küçük buna ruhende fizikinde hazır değilsin endişeleniyorum senin için dedim.birdaha tekrarlamayacakmış buna inanmam çok zor tabi yüzüne karşı söylemedim bunu.gttiktn sonra anneme mühim bir konu olduğunu konuşmak istediğimi söyledim.yemin ederim o an ölcem zanettim kelimeler boğazıma düğümlendi.annem zatn yzüme bakınca anladı kötü şeyler olduğunu herşeyi anlattım kadıncağız yerinden kalkamadı sadece ağladı durdu söylediğiniz gibi bende suçlandım ben bi anneyim nasıl söylemezsin o kıızn üstünde benimde emeğim var sen nasıl ortak olursun gibi laflar etti çok üzüldüm çok..kardeşimi okuldan almayı düşünüyor o çocuğuda şikayet edecekmiş kesinlikle babamın duymaması gerektiğini kardeşimi öldüreceğini söyledi.sakinleştirici verdim anneme şuan yanımda uzanıyor.gelince kardeşime vereceği tepkiden korkuyorum pişmanken bize karşı hırslanıp çıkmaz bi yola girmesin..anneme sakin olması gerektiğini aksi halde daha fazla zarar vereceğimizi söyledim..lütfen bizim için dua edin
zamanında bende facede erkk kardesmn kızla yasadıkalrını baska bı erkek ark anlatırkenkı msjlarını yakalmıstım 16 yasındaydı cok kızmıstım anneme anlattım hemen ve annem bayılcaktı az kalsın ben ve annem konustuk yazısmalarında kızı nasıl optunu dokundunu anlatıyodu cınsel ılıskı olmamıs aynı sınıftan kız la.anlattık ılıskının senn yasında normal olmadıgını hatta dinimizcede normal olmadını anlattık hatırlamıyorum pek o sınırle ne dedımızı ama sakın konusmaya calıstık annemı sakınlestırmekle gectı baya yavrum oglum dıye basladı annem ağlaya ağlaya konustu kardesımel kardesımde ağladı anne ben sızı uzmek ıstemedım nolur cok pısmanım bıda asla o kızla gorusmıcem dedı ve facesını kapattı kızlada gorusmedı ..oan sarıldık optuk bırbırımızı mutlu son oldu..ben anlamadım benm kardesım bı erkek olarak bıze yasattıgı seylerden dolayı mahvoldu bu kız olarak yaptıklarından mutlu mesut...ben anlamıyorum zaten antalyada nerde kuytu kose gorsek Allahım 15 16 yasında öpüşen ama nasıl bi öpüşme şehvetle sen o yaşta o şehvetli öpüşmeyi nerden öğrendin be yavrum??? iğreçler ya daha orta okul ogrencılerı ya el ınsafff masumıyetını kaybetmıs ler...bır tanıdık ogretmen dıyor neler var neler hamşle kalanlarmı 15 16 yasında düşürmeye çalışanlarmı okul tuvaletlerınde...offff duydukta Allahım dıyorum bu cocuklara ne yapıyoruz cok mu sıkıyoruz cokmu serbest bırakıyoruzzz ???
hepsini okuyamadm hemen konuyu görnce yazmk istedmm ..
biliomusn bnde o kardesn gbi oo kocamn hatayı yaptm hem de bnde o yastaydımm . o yastayken sevdgi insnn he sözü insana dgru gelyr..
kendmi düşünyrm .. bunu yapmazdm asla kendmee .. annene sölemedn önce gzlce düüşn cnkü annen dha kötü sonuclr dorblr haklı olrkk ...5:
ona smdi bu yaptgı dgru gelyodur . o sanydr ki onla evlencgni falan ..
cok üzüldm bunu okuynca kendi yasdklrm geldi...
ama cok üstne gtme ltfen ters tepeblrrrr
Yalnız kardeşinde de dil pabuç gibi maşallah, korunması gereken bir çocuk gibi durmuyor pek.Madem bekaretin gereksiz olduğuna filan inanıyor, çocukla aşkından değil istediğinden birlikte olmuş ( ki bende evliliğin saçma olduğuna inanırım ama sanki 16 yaşında liseli kızlar ileride evlenicekleri adamı bulduklarını sanıp birileriyle birlikte olurlar gibi gelmişti)o zaman boşuna uğraşmayın kardeşinizle. Madem kendi sorumluluğunu kendi alıcak almayı denesin, zaten yapabileceğiniz pek birşey yok cezalandırmaya ve ailenize şikayet etmeyi ben tavsiye etmem, şöyle düşünün onlar sizden bir önceki jenarasyon üstelik kardeşinin bebekliğini hatırlıyorlar, birisiyle birlikte olmasına önyargısız, mantıklıca yaklaşmalarının ve kardeşini bundan vazgeçirmelerinin bir yolu yok. Duygularıyla hareket edecekler, üzülüp kızacak, kıskardeşine baskı uygulamaya çalışacaklar o da ne derlerse tersini yapacak.
Kardeşini küçük bir çocuk gibi görme artık, normal bir arkadaşına bu durumlarda nasıl tavsiye vericeksen öyle yap çok üstüne gitme. Çünkü senin koruma duygunu sömürüyor biraz. Gayet zeki ve bilgili ama yaşı yüzünden dengesiz genç bir kızmış gibi geldi bana. Cinselliğe gelince daha önce başka bir konuda da ısrarla savunmuştum, yeni nesil cinselliği çok hızlı öğreniyor, tabuları yok ve çok meraklılar. Forumun cinsellik bölümüne biraz bakının insanların ne dertleri var, kendi cinselliklerini yayına oturtmak için ne kadar uğraşıyorlar, 16 ve 18 yaşındaki iki genç bunu kendi kendilerine çözmüşler, durumu bitirmeye çalışmadıkları ve pişmanlık duymadıklarına göre demekki zevk alıyorlar hallerinden. Bu durumda ben ikisininde bu konuda rüştlerini ispatladıklarına inanırım. Bir de aralarında aşırı bir yaş farkı yok aslında ikisinin, biri çocuksa öbürü de çocuk sayılır hala, belki de gerçekten ikisi de istemiştir bunu, kardeşinizin biraz daha fazla sevgi görmek amacıyla yaşadığı bir deneyim değildir.
Kardeşine ne dersen ters tepeceğini, onun kararlarını değiştirmek için birşey yapamayacağını kabullen ve kendini henüz yaşanmamış felaket senaryolarıyla üzme lütfen. Gelecekte yaşanabilecek felaketlerle ilgili alabileceğin tek önlem korunduklarından emin olman. Başka bir şey yok yapılacak kendini yıpratma. Zaten bence kardeşin sana fazlasıyla güveniyor bir sorunu olduğunda ilk sana gelir ama şu seninle konuşurken ortaya attığı modern ve cazgır zihniyete birazcık sahipse kendini ezdirmez öyle tehtid edenlere, ya da tercihleri yüzünden yargılayan insanlara. O saçma sapan laflarına da kulak asma. Benimde ablalarımla aramda bayağı bi yaş farkı var. Ergenlik dönemimde kız benden ufacık birşey istese '' Ben senin fabrikadaki işçilerinden biri değilim, bana öyle patronluk taslayamazsın, sevgilin sna nasıl katlanıyor'' vs diye triplere girerdim. Şİmdi gülüyorum hatırlayınca.
Bir de pişman olsa kız daha mı çok sevinecektiniz ki?Ben daha ablasıyla yaptıkları konuşma olmadan önce yorum yaptığımda kullanılıyor olmasından, istemediği bir ilişkiye psikolojik baskıyla zorlanıyor olmasından, ya da yaşının gençliği yüzünden kötü ve tramvatik bir deneyim yaşamasından korkmuştum. Konuşmalardan sonra öyle bir durum olmadığını anladım ve rahatladım şahsen, ilk cinsel deneyim önemli birşey madem bunu sevdiği biriyle yaşadı, rahatsızlık hissetmedi ve pişman olmadı, o zaman o kadar büyütmeyin artık sizde.
Yanlış üstüne yanlış. Madem annen baban bu derece tepkililer bu konuda neden söyledin. Sen kendin sakin kalmayı beceremezken annenin sakin kalabileceğini nasıl düşündün? Ya okuldan alırlarsa şimdi? 2 mmlik zarı yok diye hayatı kaydı kızın! Diyecek söz bulamıyorum.
Demek sizin gibi erkek aileleri de varmış , duyarlılığınızdan dolayı cidden tebrik ederim..
Konuyu başından beri takip ediyorum.Öncelikle Allah yardımcınız olsun.
Bu yorumu yapan arkadaş bir şeyi idrak edememiş sanırım.Konu 2 mmlik zar değil.Farkındaysanız bunu yapan 16 yaşında ve ergenliği ruhen ve fiziken henüz tamamlamamış bir kız çocuğu.Bedeni sömürülüyor ve bu kız da aşkın arkasına saklanarak yaptığını meşru göstermeye çalışıyor.Yaşı büyük olsa,buna hazır olsa yapsın ama henüz küçük.Kuşak farkından mıdır bilmiyorum ama ben o yaşta bırakın cinselliği regli olduğumu bile anneme söylemeye utanırdım.Belli ki kızın problemleri var ve bu kadar küçük yaşta bir hata yapmış.Hata çünkü henüz yaşı küçük.Bunu idrak etmelisiniz önce.İleride bu kız hamile kalsa tüm vebali ablası yüklenecek.Vebali geçtim anne baba perişan olacak.Cinsel dürtüler harekete geçtiğinde önü alınamıyor.Bir kere yapılırsa devamı gelir,bunu siz de biliyorsunuz.Gençliğin getirdiği asilikle ablasına ne türlü ithamlarda bulunmuş baksanıza.Saygı problemi var.Yarın bir gün o çocuk onu ortada bıraktığında anlayacak küçük yaşta yaşamaması gerektiğini.Değecek biri olsaydı 16 yaşında bir kızdan bu tür bir beklentisi olmazdı.Anneniz eğer sakin kalmayı başarır da kardeşinizi ikna ederse ki etmeli bunun önünü alabilirsiniz.Dualarım sizinle...
Orayı kız annesi olarak değiştirdim görmediniz sanırım. Annesiyle ve kız kardeşiyle gayet sakin konuşmuş daha sakin konuşamazdı. Sakinleştirmek amacındasınız ama görüyosunuzki konu sahibi sizin yorumunuza cevap vermiyo belkide okumuyo kafası karışmasın diye. Yorumuma yorum yazmayın demişsiniz ama siz benim yorumuma yorum yazmışsınız. Siz yazmazsanız bende cevap verme gereği duymam. Size iyi eleştirmeler..
13 14 yaşında geneleve götürülen erkek çocuğu efsanesi gibi bu okul tuvaletlerinde çocuk düşüren liseli kızlar efsanesi de bitsin artık .her duyduğunuza ınanmayın artık yaa kulaktan kulağa yayıldı bu senelerce...öf yani
Peki ailenin tutumu nasıldı ? lütfen yanlış anlama sadece nasıl davranmamız gerek yaşayan biri tarafından öğrenmek istedim.ailen nasıl tepki verdi daha sonrasında ne oldu
Arkadaşlar anneme söylemekle iyi yaptığımı düşünüyorum lütfen bunu geçelim artık hem anneme bağırmakla şiddet uygulamakla bi kazancımızın olmayacağını hatta geri tepeceğini kardeşimin daha büyük hatalar yapacağını anlattım.Allah korusun kendisine zarar verebilirde.Anneminde anladığını beni dinleyeceğini düşünüyorum ki nasıl konuşacağını ne diyeceğini bana sormaya başladıçHatta şuan mantıken düşününce iyiki dün söylemediğimi kardeşim evdeyken ona zarar verebilir ve herşey daha kötü olabilirdi.annem söyledi bunu ne yapması gerektiğini nasıl yaklaşıp kardeşime zarar vermeyeceğini düşünüyor
canım kulaktan dolma efsane değil bırebır rehber öğretmenının anlattıkları bunlar...neden yalan söyleme gereği duysunki?vede benım lısede bı arkadas hamıle kaldı ve düşürmek için türlü yöntemler denedi ve en sonundada başarmıştı yani bunlar şehir efsanesi değil malesefki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?