ailem blmyr cnmmcok şükürr sen nie annene söledn ,,
annelerr yaa isteselerde ii dvranmazlar o durumdaayetişemedmmm yaa gercektenn bunu annen blmese ii olurdu su saattn snra üzlmkten baska ne ypablr ki??
gerisini sende düzeltblrdnn ..
cocukla konusblrdn falan...
ailem duysa kıyamtler kopr okuldn alırlr bnii tüm haytm sönerr ..
kendi halnde muhafakzr bi aileyz kmse de beklmez bnden böle bşeyi ztn ama o cocuktn dolyı cok şüphelndler korkyrm üzernden 3 yıl gecmesne ragmen süphlenp doktra götürürler mi diee
Arkadaşlar anneme söylemekle iyi yaptığımı düşünüyorum lütfen bunu geçelim artık hem anneme bağırmakla şiddet uygulamakla bi kazancımızın olmayacağını hatta geri tepeceğini kardeşimin daha büyük hatalar yapacağını anlattım.Allah korusun kendisine zarar verebilirde.Anneminde anladığını beni dinleyeceğini düşünüyorum ki nasıl konuşacağını ne diyeceğini bana sormaya başladıçHatta şuan mantıken düşününce iyiki dün söylemediğimi kardeşim evdeyken ona zarar verebilir ve herşey daha kötü olabilirdi.annem söyledi bunu ne yapması gerektiğini nasıl yaklaşıp kardeşime zarar vermeyeceğini düşünüyor
kesinlikle şehir efsanesi falan değil bunlar evet. bende düz lisede okudum ve neler gördüm neler.. maalesef gençlerimiz cinselliğe çok meraklı
Tamam işte bak sakinleşmeye başladın. Biraz soğukkanlılıktan kimseye zarar gelmez. Litfen şu anda yakalamayı başardığın soğukkanlılığı sürdür. Annen kardeşinle konuşmak için acele etmesin. Birkaç gün sen de annen de açmayın bu konuyu. Yokmuş gibi davranın, rahatlatın onu. Güvende hissetsin. Sonrasında konuşursunuz. Ama unutma sakın, öğüt vermeden, yargılamadan, suçlamadan, skin, sabırlı, sevecen ve hoşgörülü bir şekilde. "Cahilsin, günah bu" demeden.
Canim herkes senin gibi değil ki belki çocuk kardeşime zarar verecekti belki tehtid edecek kardeşim buna boyun eğecek.sen hatanı tekrarlamayarak en doğru şeyi yapmışsın ama kardeşim bana ne olursa olsun engelleyemeyeceğimi söylemişti.Annemin bilmesi gerekiyordu kızının ne yaşadığını bilmek en doğrusu değil mi onada günah.Ben denedim düzeltemedim kardeşim beni dinlemiyor..
Canim annemin 1 kaç gün sabredeceğini zannetmiyorum ama bu demek olmuyor ki şiddet uygulayacak bağırığ çığıracak annemi sakinleştirmeyi başardım.umarım bu sakinliğini kardeşim gelincede sürdürür
Canim annemin 1 kaç gün sabredeceğini zannetmiyorum ama bu demek olmuyor ki şiddet uygulayacak bağırığ çığıracak annemi sakinleştirmeyi başardım.umarım bu sakinliğini kardeşim gelincede sürdürür
şimdi benim anlayamadığım bir diğer noktata şu;
neden efendim kıza belli etmesinler annesinin bildiğini???bir anne nasıl böyle bir şeyi bilerek,bilmemezlik yapabilir?sizler kendinizi psikolojiye fazla kaptırmışsınız...
bu resmen kıza cesaret vermektir,annesi gerekirse kızın haddini bildirecek.bizlerde o yaşlardan geçtik.ama ahlaki kurallarla yoğrulmuş bir milletiz biz.
böyle zafiyetleri olan 16 yaşındaki sübyanlara ses etmeden olmaz.ılımlı olacağım derken bu kadar abartmayalım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?