ve daha cok o cocuga baglanack ben kendmden biliorm kardesn için elmden geleni yapcm bna her seyi sorblrsn gerekrse benle msjlssn anlatym ona pşmanlıgmı 3 gnlk tanıdgn insanla bi şey olmuyrr . o na nasıl güvenyr suan bliomsunz? güvenmese onu yapmazdıYa geçici olarka diyoruz. Anne sakinleşene kadar. Olay aile faciasına dönüşmeden konuşulabilecek hale gelene kadar. Oy daha nasıl anlatayım bilmem ki! Tamam o zaman kardeşi okuldan gelince ikisi bir alsınlar odaya. Başlasınlar konuşmaya. "Nasıl yaparsın bunu? Namusun gitti, günaha girdin. Nasıl bunu bize yaparsın?" desinler. Bağırıp çağırmıyoruz ama kendimizi zor tutuyoruz havasına girsinler. Devamında zaten gözyaşı sinir krizi mutlaka gelir. Arada "Ama biz senin aileniz, dön hatandan, felakete yol açma." desinler. Devam ederse babasına söylemekle tahdit etsinler. Telefonunu elinde alsınlar. Yapacağı ilk iş yarın sabah sevgilisinde teselli bulmak olacak.
zor da olsa cözmleri var onunda caresiz deglz cok şükürrrEe peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz.. ? Hepimiz biliyoruz ki Türkiyede o 2 mmlik şey hala önemli ve hala gerdekte kan bekleniyor..
ve daha cok o cocuga baglanack ben kendmden biliorm kardesn için elmden geleni yapcm bna her seyi sorblrsn gerekrse benle msjlssn anlatym ona pşmanlıgmı 3 gnlk tanıdgn insanla bi şey olmuyrr . o na nasıl güvenyr suan bliomsunz? güvenmese onu yapmazdıuff bu erkekler de düzgn dursa sorun olmıck .. dışrda hep kızlrda namuz aranır... eger erkekler bi sey yapmazlarsa zarar görmüş kız mı kalır dünya da yaa:2::2:
Diyosunuz ki hem 16 yaşındaki kardeşini, hem aynı okulda olduğu 18 yaşındaki çocuğu mahkemelerde, adliyelerde süründür, ikisini de okullarında, gazetelerde afişe ettir, belki gayet iyi bir geleceği olacak, sınava hazırlanacak çocuğun hayatını etkile, kendi kardeşinin defalarca yok bekaret raporu yok adli tıptan bilirkişi raporu, ifadesi osu busu diye zihninin ve bedeninin didik didik edilmesine izin ver. Neden? Çünkü sevgilisiyle beraber olmuş ve başına kötü şeyler gelebilir. Herkesin kendi fikri ama ben reşit olmadan sevdiği erkekle birlikte olan bir kız için bundan daha kötü, daha aşağılayıcı birşey düşünemiyorum.
Ee peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz.. ? Hepimiz biliyoruz ki Türkiyede o 2 mmlik şey hala önemli ve hala gerdekte kan bekleniyor..
sucu erkeklere atmamk elde mi?? o yastaki bi kızın cnsel istegyle erkegn ki bir oluyr mu acabaa???canım hep suçu erkeklere atmamak lazım kızlardada hata var hemde çokk..
ablasına "ben istedim, onun oldum ve devam edeceğim, senin nişanlınla da olacağım" diyen bir kız bunları da umursamaz herhalde.
bürokrasiden dolayı reşit olmamış bir kızı iğfal eden 18 yaşındaki ne olduğu belirsiz bir erkek elini kolunu sallayarak gezsin.
hem bu kızla hem de diğerleri ile yatsın kalksın, belki şantajla başkalarına pazarlasın vs.
hangisi daha hafif kalır sizce?
çok bilgim yok ama ailesi savcı veya hakimden davanın gizliliğini talep edebilir.
ablasına "ben istedim, onun oldum ve devam edeceğim, senin nişanlınla da olacağım" diyen bir kız bunları da umursamaz herhalde.
bürokrasiden dolayı reşit olmamış bir kızı iğfal eden 18 yaşındaki ne olduğu belirsiz bir erkek elini kolunu sallayarak gezsin. hem bu kızla hem de diğerleri ile yatsın kalksın, belki şantajla başkalarına pazarlasın vs.
hangisi daha hafif kalır sizce?
çok bilgim yok ama ailesi savcı veya hakimden davanın gizliliğini talep edebilir.
Noldulduuuu? Hani kimse bakeratten bahsetmiyordu ben nerden çıkarıyordum ? Neden kız/erkek ayrımı diyordum şuydu buydu eninde sonunda herkes olayı kızlık zarına bağlamış.. Dayanamadınız değilmi hah gösterin gerçek yüzleri...
Noldulduuuu? Hani kimse bakeratten bahsetmiyordu ben nerden çıkarıyordum ? Neden kız/erkek ayrımı diyordum şuydu buydu eninde sonunda herkes olayı kızlık zarına bağlamış.. Dayanamadınız değilmi hah gösterin gerçek yüzleri...
sucu erkeklere atmamk elde mi?? o yastaki bi kızın cnsel istegyle erkegn ki bir oluyr mu acabaa???
erkek onu ne laflarla kandryr sen yasdn mı bunu???
ha bna smdi geçip kanmasaydın deme kandgn yas cocukluk yası oluyr erkekler ne kdr cnsellk istyrsa o zmnda kızlrda o kdr cok duygusallıga ihtyac duyuyr o arada olur ztn bu hatalr.. yoska aklı selim olan .. kararlarnda emn olan .. bi kız bunu nie ypsın sölermsn bna?? nie ???
gercekten kötü oln kılzrdn bahsetmyrm ben .. blgn aile terbyesi görmss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?