16 yaşındaki kardeşimin yaptığı çok büyük yanlış !

ve daha cok o cocuga baglanack ben kendmden biliorm kardesn için elmden geleni yapcm bna her seyi sorblrsn gerekrse benle msjlssn anlatym ona pşmanlıgmı 3 gnlk tanıdgn insanla bi şey olmuyrr . o na nasıl güvenyr suan bliomsunz? güvenmese onu yapmazdı uff bu erkekler de düzgn dursa sorun olmıck .. dışrda hep kızlrda namuz aranır... eger erkekler bi sey yapmazlarsa zarar görmüş kız mı kalır dünya da yaa:2::2:

canım hep suçu erkeklere atmamak lazım kızlardada hata var hemde çokk..

ablasına "ben istedim, onun oldum ve devam edeceğim, senin nişanlınla da olacağım" diyen bir kız bunları da umursamaz herhalde.

bürokrasiden dolayı reşit olmamış bir kızı iğfal eden 18 yaşındaki ne olduğu belirsiz bir erkek elini kolunu sallayarak gezsin. hem bu kızla hem de diğerleri ile yatsın kalksın, belki şantajla başkalarına pazarlasın vs.

hangisi daha hafif kalır sizce?

çok bilgim yok ama ailesi savcı veya hakimden davanın gizliliğini talep edebilir.

peki o zaman ben size bir şey söyliyeyim mi?
bir kız annesi,ablası gibi sonradan sakinleşerek konuşmaz kızla.annenin öfkesi geçmez.yani bu 1 hafta sonra dahi konuşsa aynı öfke taze olarak kalır.
neden derseniz ben bu olaya namus gözüyle bakmıyorum bakamamda namus sadece orada olmaz olamaz...
ama inkar edemeyeceğimiz bazı şeyler var onlar ne örf ne adet,onlar temel dini kurallar,bütün mevcut dinlerde olan....
yani kendimizi biz batılılaşma yoluna öylesine adamışızki bazı şeyler elden gidiyor farkında değiliz....
bugun bunu bu abla anne biliyor ama bilinmeyen niceleri var...
gidişatımız çok kötü.bazı değerlerde yitirilirse vay halimize....

canım önceliklşe çok üzüldüm 16 çok erken

bu olayın aynısı tanıdığım birinin başına geldi kız 15 adam 25 yasındaymıs
kızın hareketlerinden bunu anlamış halası ama bişey söyleyememıs...biraz daha takip edip bigün direk
bana anlat demiş herşeyi anlatabilirsin ben sana yardım ederim baya bi uğraşmış ikna için...ama kadın tabii o kadarını tahmin edemediği için
duydukları karşısında şok olmuş...yani ilişkiye girmişler hem de 1-2 kez de değil...

neyse tabii ki annesi çok üzülmüş ağlamış ama ne yapabilirler ki çocuktan uzaklaştırmak geldi akıllarına çocuk haber yollamış
evleniriz ama ailesinin yüzünü göremez diye çirkinleşmişler falan...annesi de bu yasta evlendirip bi hata da ben yapamam
kızım bi hata yapmış ama ben bi hata yaptı diye kızımı öyle pis bi adama veremem dedi herseyını değiştirdi hayatını değiştirdi
başka bi şehire tasındı 4 kızı ile birlikte topladı tası tarağı gitti yeter ki uzak olsun diye

kız da üzüldü söz verdi anne okuycam görüceksin kjendi ayakalrım üstünde durucam kendımı kullandırtmıycam dedi...herkese,
göğüs gerdi annesi herkese lafları işitmedi...çok üzgün hala çok yakıştıramıyo hiç çocuguna ama ne yapsın içine attı yavrum dedi
şimdi okuluna gidiyo ve tüm dersleri çok iyi zaten önceden de öyleydi...
bu aşamadfa tabıı çocugun tavrılarından dolayı kız da nasıl kandırıldıgını kullanıldıgını anladı..olay baya uzun ama kısaltmaya çalıştım

...benim sana diyecegım evet küçük evet yanlış evet doğru değil....
ama sen bunu konuşmalısın kızın bagırın ama kımseye vermeyın bır hata yapmış oalbilir....hayatına yaymayın bu hatayı kafasına kakmayın
sen ablasısın sen halletmelısın.....benım benden 2 yas kucuk kızkardesım var anlıyorum senı abla olmak baska bişeydır annenden
sonra anne olmak gibi o olmayınca sen kucak acarsın hep onun ıcın anlıyorum senı...sen önüne bi duvar ol kardesının kımsenın ıncıtmsıne izin verme
bu evlılıkle sonuclanacak bi olay değil aksine evlendırılmemesi gerekır...umarım doğru kararlar verirsiniz ve hersey rayına oturur

Allah yardımcınız olsun....Allah kımsenın basına vermesın sizde de bir daha yasatmasın...

Son düzenleme:
anne bildiğini söylemesin geçici olarak dedik. çünkü önce anne ve abla psikoloğa gidip nasıl davranacaklarını konuşacaklar.
kız zaten en ufak sert tepkide eşyaları fırlatıp ablasını yaralıyor.
öfkeyle kalkan zararla oturur.

Ee peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz.. ? Hepimiz biliyoruz ki Türkiyede o 2 mmlik şey hala önemli ve hala gerdekte kan bekleniyor..

Her erkek illa gerdekte kan beklemez.... Bazı kızlık zarları cinsel ilişkiye rağmen bozulmaz.Anca normal doğum yapılacağı zaman bozulabilir.....Gerçekten seven bir adam evleneceği kızın iki bacağının arasından gelecek olan kan gelmedi mi dünyayı zindan etmez...Ayrıca konu bekaret değil ,henüz 16 yaşında olan bir kızın cinsel ilişki yaşamasının doğru olmadığı görüşü....Şu an birlikte olduğu kişinin kendisini çok sevdiğini düşünüyor.Her fırsatı değerlendirip ona koşmaya çalışacaktır...Çocuğun konu sahibinin kızkardeşine zarar verebilme ihtimali de var... Annenin bilmesi gerekirdi..Umarım kazasız belasız şiddetsiz bir şekilde çözülür bu olay....

konu sahibi arkadaşım yanlış anlamada senin kardeşin fazlasıyla abartılı davranıyor ve bu hiç normal değil.
hadi yaptın bir hata bu nasıl bir pişkinlik senin nişanlınıda ayarlarımkusura bakmayın arkadaşlar ama 16 yasında bu kız 12 değil.beyin olarak o kadarda hafife almayın bu yaşı...
bizlerde geçtik o yaşlardan ama bu nasıl bir pervasızlık nasıl bir edepsizlik anlayamadım

canım hep suçu erkeklere atmamak lazım kızlardada hata var hemde çokk..
sucu erkeklere atmamk elde mi?? o yastaki bi kızın cnsel istegyle erkegn ki bir oluyr mu acabaa???
erkek onu ne laflarla kandryr sen yasdn mı bunu???
ha bna smdi geçip kanmasaydın deme kandgn yas cocukluk yası oluyr erkekler ne kdr cnsellk istyrsa o zmnda kızlrda o kdr cok duygusallıga ihtyac duyuyr o arada olur ztn bu hatalr.. yoska aklı selim olan .. kararlarnda emn olan .. bi kız bunu nie ypsın sölermsn bna?? nie ???

gercekten kötü oln kılzrdn bahsetmyrm ben .. blgn aile terbyesi görmss

bilmiyor,canım rica etsem şu kelimelerini kısaltmadan yazsan ? okuyup anlamakta zorlanıyorum da.....

işte bu durumdan nefret ediyorum nefret...ne oluyorsa kıza oluyor ne oluyosa o gerizekalı pis sapık

umrunda bile değildir uçkurunu çözeceği başka annelerin başka yavrularını tertemiz bebeklerını ayartmaya

çalışıyrodur o kadar canım sıkılıyo ki bu duruma

Noldulduuuu? Hani kimse bakeratten bahsetmiyordu ben nerden çıkarıyordum ? Neden kız/erkek ayrımı diyordum şuydu buydu eninde sonunda herkes olayı kızlık zarına bağlamış.. Dayanamadınız değilmi hah gösterin gerçek yüzleri...

kız 16 yaşında olduğundan dolayı zaten dava çocuk mahkemesi sıfatıyla görülür ve kapalı olarak yargılama devam eder

1 kişiden duydun Fadike..O arkadaşın mesajına cevap yazmayacakmıyız ?? İlginçsin .... Cevabımda herhangi bir abes durum yok ayrıca..Gösterin gerçek yüzünüzü derken ....??

Arkadaşım herkesin yorumu kendine neden bu kadar geriliyorsun ki ?
İsteyen kızlık zarına bağlar isteyen duygusal etkilerine herkes kendi yorumunu yapar.

..gercekler bunlar herkez yapıyor demıyoruz ama gercekten azgın kızlarda var erkeklerı yoldan cıkaran bu acıdan dıyorum suç her zaman erkekte olmuyor dıye.kusra bakmayın ama herseye kansınlar kansınlarda yatağa atılmayada kanmasınlar bu kadar saf salak olmasınlar..

Yeter yahu konuyu resmen savaş alanına çeviriyorsunuz nedir derdiniz ? Çatışmak mı istiyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…