..gercekler bunlar herkez yapıyor demıyoruz ama gercekten azgın kızlarda var erkeklerı yoldan cıkaran bu acıdan dıyorum suç her zaman erkekte olmuyor dıye.kusra bakmayın ama herseye kansınlar kansınlarda yatağa atılmayada kanmasınlar bu kadar saf salak olmasınlar..
15-16 yaşlarında,daha çocukken hata yapan kızlarımıza 'salak' demesek daha güzel olacak..Hakaret ediyorsunuz çünkü o kelime ile.
1 kişiden duydun Fadike..O arkadaşın mesajına cevap yazmayacakmıyız ?? İlginçsin .... Cevabımda herhangi bir abes durum yok ayrıca..Gösterin gerçek yüzünüzü derken ....??
Haa doğru mesala sizin inancınıza göre , arada nikah olursa herşey pürü pak mesala 12/13 yaşında namusu ile (sizin demiyiminizle) evlenen bir sürü çocuk var bu ülkede davullu zurnalı gerdeğe sokulan.. Nasıl bir inanç ki insan küçücük evladını o yaşta böyle sorumluluk yüklüyor..
Sabahdan beridir denilmeyen yorumlar üzerinden denilmiş gibi yazması ayrı komiklikken kendisine okları çekmek için illegal yorumcu sıfatıyla yazması ayrı ilginçlik tabii..Yahu bu işin kadını erkeği olur demiyor kimse :) 2 mm bir zar olsa idi ve cidden gereksiz olsa idi Rabb'im oraya koymazdı sanırım ha ne dersiniz ? Yeter yahu el insaf...
Ergenlerin ailelerini parmaklarında oynatmak için girdikleri bunalım.
Her şeye zırlıyorlar, asiler, kendilerini feleğin çemberinden geçmiş falan sanıyorlar, ana-baba da kıyamayıp tepesine çıkartıyor işte.
Sabahdan beridir denilmeyen yorumlar üzerinden denilmiş gibi yazması ayrı komiklikken kendisine okları çekmek için illegal yorumcu sıfatıyla yazması ayrı ilginçlik tabii..Yahu bu işin kadını erkeği olur demiyor kimse :) 2 mm bir zar olsa idi ve cidden gereksiz olsa idi Rabb'im oraya koymazdı sanırım ha ne dersiniz ? Yeter yahu el insaf...
15-16 yaşlarında,daha çocukken hata yapan kızlarımıza 'salak' demesek daha güzel olacak..Hakaret ediyorsunuz çünkü o kelime ile.
Ben burda ki iki yüzlülükten rahatsız oldum , açık açık söyleyin kız 16 da olsa 26 da olsa bize ters şu bu neyse artık, ama arkadaşa yorum yaparken aralara da serpiştirme yapılması hoş değil..
Bu ülkede sizin gibi okumuş cahiller olduğu sürece daha çok kızlar böyle saçmalıklar yapacak.. Sıkı çuval dokuz yerden patlar derler bizde..
nikahsız ve küçük yaştaki ilişkiyi normal karşılayanlar, nikahlı ve küçük yaştaki evlilikleri neden hor görür?
ben bunu anlamıyorum.
nikahsız birliktelik serbest ama nikahlı olunca büyük sorun.
bu cümlelerimden erken yaşta evliliği savunduğumu sanmayın. ben küçük yaşta ve nikahsız birlikteliklere karşıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?