- 30 Aralık 2009
- 24.059
- 97.408
- 1.123
nikahsız ve küçük yaştaki ilişkiyi normal karşılayanlar, nikahlı ve küçük yaştaki evlilikleri neden hor görür?
ben bunu anlamıyorum.
nikahsız birliktelik serbest ama nikahlı olunca büyük sorun.
bu cümlelerimden erken yaşta evliliği savunduğumu sanmayın. ben küçük yaşta ve nikahsız birlikteliklere karşıyım.
Ben burda ki iki yüzlülükten rahatsız oldum , açık açık söyleyin kız 16 da olsa 26 da olsa bize ters şu bu neyse artık, ama arkadaşa yorum yaparken aralara da serpiştirme yapılması hoş değil..
yazmayayım yazmayayım dıyorum tutamıyorum kendımı ya erkek kardesım anlatıyor abla ustumuze atlıyolar nerdeyse dıye yaa bunlar bıde sevgılıde degıl normal arkadaş yanı ben erkeklere hep yuklenmeyın dıyınce tepkı alıyorum yaa ..neler var neler herzaman tek tarafatan dınledınız kısıye ınanırsınız kımbılır karsı tarafta ne oluyor..polemık yaratmadan tartısmadan yazısalım herkesın gorusu kendıne polemık yaratılacak bısey yok ortada ben bıraz once kendımı tutamadım bısı dedım ama gerı aldım ozur dıleyerek kendımıze hakım olalım bırbırımızı kırmadan yazısalım..
kusura bakma arkadaşım ama 16 yaş hukuken çocuk olabilir ama o kadar çocuk bir yaş değil bence
cem garipoğluna çocuk diyebildikmi???(yaptığı o kadar iğrenç olmasına rağmen,hukuk onu çocuk sıfatıyla yargıladı)16 yaşı o kadar hafife almayalım!biz bu y
aşlara sabi sübyan diye diye neredeyse 20 yaşda çocuk olacak!
yani demem o ki 16 yaş 14 yaş kadar beyin olarak çocuk olamaz.bazı şeyleri idrak edebilecek yaşdır,heleki bu zamanda 16 yaş çocuklarını bundan 20 yıl önceki garibim 16 yaş gen kızlarıyla karıştırmayalım...
nikahsız ve küçük yaştaki ilişkiyi normal karşılayanlar, nikahlı ve küçük yaştaki evlilikleri neden hor görür?
ben bunu anlamıyorum.
bu cümlelerimden erken yaşta evliliği savunduğumu sanmayın. ben küçük yaşta ve nikahsız birlikteliklere karşıyım.
ben bunu anlamıyorum.
canım kulaktan dolma efsane değil bırebır rehber öğretmenının anlattıkları bunlar...neden yalan söyleme gereği duysunki?vede benım lısede bı arkadas hamıle kaldı ve düşürmek için türlü yöntemler denedi ve en sonundada başarmıştı yani bunlar şehir efsanesi değil malesefki....
Acik acik soyluyum :16 DA OLSA 26 DA OLSA ERKEK KADIN FARK ETMEZ BANA TERS . RAHATLADINIZ MI?[/QUO
İçeriği bana ters gelse de en azından daha samimi ve gerçekçi oldu :)
ayy durumunuz zor..
annenize söyleyin bence geçmiş yorumları okumadın belki söylediniz ama...
kardeşinizle konuşşsanız ayy ergen psikolojiside berabettır yani...
yardım almak en mantıklısı bence...
o yaşlarda korunmayıda bilmezler ALLAH korusun daha kötü sonuçlar olur((
bi an önce önlem alınmalı bence...
aynen oyle.. yegenim 11 yasinda bir kiz, orta1 e gidiyor, sinifindaki bir erkek arkadasi 7.siniftan bir kizla cikiyormus ustelik de kiz cocuga teklif etmis. yahu bunlar ne anlar asktn daha cocuklar ne paylasabiliyo olabilirler ki? bakin defaatle soyluyorum ben kimseyi kinamiyorum yarin obur gun ben de olacagim insallah, cocucgum torunum olacak boyle kotu seyler kimsenin basina gelmesin isterim ama artik anne babalar cok rahat bu yaslarda bir birlikteligi kabulleniyorlar, tum dizilerde bi cocukluk askidir isleniyor.. kizlarimz da artik erkek gibi edep haya yok.. bunu ben bicigi nin kardesi icin demiyorum ama icinde bulunduklari ortamlardan haberdar degiliz, ne pislikler donuyor.. devam ettikce bu gibi batililasma adi altinda bizim cocuklarimiz cok cekecekRabbim islah etsin insallah..
Noldulduuuu? Hani kimse bakeratten bahsetmiyordu ben nerden çıkarıyordum ? Neden kız/erkek ayrımı diyordum şuydu buydu eninde sonunda herkes olayı kızlık zarına bağlamış.. Dayanamadınız değilmi hah gösterin gerçek yüzleri...
TCK 104.madde hakkında bilgi
Reşit olmayanla cinsel ilişki
TCK MADDE 104. - [1] Cebir, tehdit ve hile olmaksızın, onbeş yaşını bitirmiş olan çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, şikâyet üzerine, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (Sulh Ceza)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?