Buraya not düşüyorum: Bir daha bir diğerinin fikrini alıntılayıp sorgulayana konu dışı mesajdan ceza vereceğim. Tehdit deyin, biz çocuk muyuz bizi korkutmaya çalışıyorsun deyin ne derseniz deyin. Biraz müsamaha gösterdikçe durdurak bilinmiyor maalesef.
Güzel paylaşımlar.
Cinsel özgürlüğü savunmanızı anlarım, kendi hayat görüşünüz bu yöndedir. Kızınız veya oğlunuz 15-16 yaşında kucağında çocukla geldiğinde erken yaşta ebeveyn olmaya karar vermişler diye bunu da hoş görürsünüz eminim. bu konuda da sorun yok.
Asıl sorun sizin bunu dayatmanız.
Ben ne kızımın ne oğlumun nikahsız birliktelik yaşamasına müsade etmem. Çok aceleleri varsa 18 yaşına bastıkları gün nikahlarını kıydırır, serbest bırakırım. Ondan sonra aldıkları kararlar onları bağlar.
O yazan parmaklarını teker teker öpeyim emi kadın !!!
bir rehber öğretmen gizlilik kuralını çiğneyip bunu size anlatıyorsa vay o okulun haline o zaman...
KK da çok şey değişmiş ama şu zihniyet hala değişmemiş
'saçları fönlü,makyajlı,açık saçık giyinem kızlara herşey yapılır,herşey müstehaktır'
Çok üzüldüm bu yoruma..Bu konuya bir daha girip bakmıcam
Konu sahibi umarım herşey gönlünüzce olur ve kimse zarar görmeden atlatırsınız bu olayı
Nikahlı ya da nikahsız o yaşta ilişki bana göre yanlış, aramızda ki fark ben nikahın herşeyi temizlemediğini düşünüyorum.. Madem küçük yaşta evliliğe karşısınız neden zorunuza gitti benim söylemim ???
Kızım olursa öyle söyleyeceğim zaten. Ergenliğe girerken, "Senin her birey gibi kendi bedeni ile ilgili karar vermeye, aşkın getirdiği hazzı yaşamaya hakkın var, bunu yaşamak için de senede imzaya ihtiyacın yok." diyeceğim. Ve ekleyeceğim "Ama! Sen değerlisin ve senin bedenin de ruhun da değerli. Bedenin cinsel bir obje değil. Bedenine cinsel bir obje olarak yaklaşan pisliklerle seni gerçekten isteyen birini ayırdedebilmek için, cinselliği gerçekten isteyip istemediğin konusunda doğru karar vermek için ve bunu meraktan değil gerçekten hakeden bir aşkla yaşadığından emin olmak için bedenen ve ruhen olgunlaşmayı beklemelisin. Yaşadığının bir travamay dönüşmesini istemiyorsan acele etme, gerçekten büyümeyi bekle. Yaşadığın ilk deneyim sende acı ve travma değil, gülümseme ve haz bırakmalı." diyeceğim. Ha bir de her türlü hatasını benimle paylaşabileceğini, ne olursa olsun son noktada onu koşulsuz koruyacak iki insanın ben babası olduğunu ve en çaresiz hissettiği anda bile bize gelmesi gerektiği anlatacağım.
Annem babam bana böyle davrandı, ben de kızıma böyle davranacağım.
kım ne derse desın ben gorduklerım seylerı yazdım sadece benı yargılayan arkadaşalarada sozum şu etrafınızdakı kızlara dıkatlı bakın derım.benımde oglum var şimdiden cok korkuyorum oglum ıcın allah esırkesın boyle yuzsuz kızardan
Sen oğlunu ahlaklı yetiştirirsen , sanırım korkmana gerek olmaz..
boyle terbıyesız kızlar etrafında olursa bıraz zor..
boyle terbıyesız kızlar etrafında olursa bıraz zor..
zaten erkeklerde böyle düşünenler olduğu sürece ''herşeyi '' yapmaya devam edecek ,tabiki herkes evladını düzgün yetiştirmeli ama bir kadın olarak 'böyle kızlara herşey müstehak' demeniz yanlışgoruyoruz okula gıden kızlarımızıda sankı okula dıyıl bılmem nereye gıdıyorlar.suratlarında makıyaj ben bu yaşıma geldım o kadar abartılı makyaj yapmadım kardeşim.etek boyu kıcının kenarında af ederesınız saclar fonlu boyalı ellerınde son model cep telı bıde o agızlarını ayıra ayıra konuşmaları yokmu benı olduruyor yaaa sonrada yok efendım suc erkekde kusura bakmayında oyle dolaşan kıza her sey yapılır....
haa ben dımıyorum erkeklerde hıc suc yok ama boyle kızlara her sey müsatahakdır
Oğlunuz kendine sahip çıkarsa hiçbir kız tecavüz etmez korkmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?