16 yaşındaki kardeşimin yaptığı çok büyük yanlış !

yanlış anlama arkadaşım ama yemın edıyorum bazıları bı açıyorrr tamamıyle teşhir ediyor kendını ben bıle bakakalıyorum sımdı ıstanbuldayım iş için normalde antalyada yaşıyorum Allahım bı kızlar var zaten çoğu turıst bı guzeller bı guzeller bırde aşrı açılıp saçıldınmı ben bıle bakıyorsam erkekler ne yapsın emınım ağızlarının suyu aka aka bakıyolardır:))) bır çözümü yok malesef karşı cins açıcak karşı cins bakıcak :))kaslı bır erkek oluncada denızde felan bayan olarak bızde bakıyoruz:)) bayan dıyor bakmasınlar erkek diyor açmasınlar :))

16 yaşında cinselliği psikolog yardımı ile yaşaması normal ama evliliğe gelince yaşı küçük.

Hamile kalırsa kürtaj olmak için yaşı büyük, ama anne olmak için yaşı küçük.

Ailesinin haberi olarak erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girmek için yaşı büyük, ailesi serbest bırakmadı diye evden kaçarken yaşı küçük.

Hanımlar çocuksa çocukluğunu bilecek, ergense ergenliğini de bilecek, ebeveynler de ebeveynliğini bilecek.

Tv izlemekle, kadın programları seyretmekle, ah vah etmekle hiçbir şey düzelmez. Kitap okuyarak ve okutarak, anlayacağı dilden konuşarak -belki- çocuklarımızın mantıklı davranmalarını sağlayabiliriz.

Aman evden kaçmasın, serbest bırak. Aman okuldan kalmasın, serbest bırak. Aman elin oğluna güvenmesin, serbest bırak.

Şu çok açık ki: Ergenler anne-babalardan daha akıllı. Anne-babalarının zaafını buldukları anda asla affetmiyorlar ve tehdit unsuru olarak kullanıyorlar.

Aileler için öyle ince bir çizgi ki bu, çocukları ne serbest bırakacak ne de eve kapayacak. Öyle kesin ve net olmalı ki tavırları, çocuk yaptıklarından pişman olmalı ve gelecekte yaşayacakları konusunda on kez düşünüp, bir kez adım atacak hale gelmeli.

Allah şimdiden sizin gelininiz olacak kıza sabırlar versin derim ben..

ya allah aşkın nasıl konuları deyışıb ıstedıyımız soyleyen bır mılletız yaaa
sankıbenım oglum gelıbde bışey yapmış gıbı bır düşünce yarattınız..
hıc kımsa kusura bakmasın boyle kızlar varsa bu insanların işi zor yanii
sankı her seyı yapan erkekler yanı kzıın soyledıklerını hepınız okudunuz yanı buna ne demelı..
iyice duygusala bagladınız yanı.
tabı bır kızın sevgılısı olucak her sey dozunda 16 yaşında cinsallık ne demek yaa

boyle terbıyesız kızlar etrafında olursa bıraz zor..

Uffff ya.... Lütfeeeen... Özellikle bir cinse yöneltilmiş cümleniz hiç adil değil.
Ahlaklı, erdemli olmak, meziyet değil, İnsan olabilmenin gereği.

neden tek taraflı bunu yapan iki kişi namusunu koruyamayan kız haksız ama kızın namusuna gözdiken erkek haksız değil ,erkek çocuk annesi olmak bunu gerektirmez biraz objektif olmayı dene

Canım bakmak var bakmak var.. Bakmakla taciz etmek, iğfal etmek aynı şeymi sizce?? Bakabilir beğenebilir ama o kadar daha fazlası için hem reşit olmalı hem ik tarafta gönüllü olmalı.. Kendini iradesini kontrol edemeyen kadın ya da erkeğin hayvandan farkı varmı?

ben her konada adelıtlı bır bayanım hele gelınım konusuda daha da hassa olucagıma emınım..sen konuları nerelere saptırdın yaaa kardeşimm.işinle ilgilen konuyuda deyişmee gelın ne alaka yaa allah allah catık haa akşam akşam

neyse konun hedefı deyıştı sanırımmm.ben erkek cocuk annesı ola bılırım şimdilik ama kız cocuklarına hayranlıgım başkadır ınşallah allahım bu duyguyu nasıp ered banada..
konu sahıbı arkadaşım bence fazla konuyu uzatmaya gerek yok annene babana soyle her seyı yada bır buyuyunden yardım ala cunkı kardesın senı hıc ama hıc cıddıye almamş anlaşılan.ne korkusu var nede geleceyı ıle kararları

kusura bakmayın ama sizin yaptığınız ne kadar doğru? kardeşinize bu kadar tepkili yaklaşmasaydınız size kendisi anlatabilirdi böyle bi olayı, hem 16 yaşında bi genç kızın mesajlarını karıştırmak ne demek? bu hakkı kendinizde nasıl görebiliyosunuz anlamış değilim. kardeşinizin bu yaşlarda cinsel isteklerinin olması kadar doğal bişey yok yalnız cinsellik yaşamasının ne kadar doğru olduğu tartışılır. bu konuda kendini baskılaması ne kadar doğru o da tartışılır. vücut ve hayat kendisinin, bu kadar tepki göstermeyin bence.

neyi kast ettignizi inanin anlamadim :S ?? suan herkes bir sorgulama icinde degil miki zaten?

Bahsettiğim fikirlere karşı yazılan bunun gibi mesajlar

Allah şimdiden sizin gelininiz olacak kıza sabırlar versin derim ben..

Karşı tarafın fikrini kabul etmeyebilirsiniz, bunu belirtebilirsiniz ama bu tarz bir cümleyi kurmak kimseye düşmez.

canım ben o turıstlerı bakıslarımla taciz edıyo olabılırm:)))) fıstık gıbıler masaalh:))şaka bı yana açıklıktan seçiklikten konu açılınca yazıyım dedim.bakarken herkez ne düşünüyor bilmem ı kısı açıyorsa karşındakinn ona nasıl bakacagını az çok tahmın eder karsıdakıde bakarken neden nıcın actıgını farkedıp ona gore dusnur ve davranır ben bu konuda çook uçlardayım :))) herkez napıyosa yapsın açsın kapatsın önemli olan düşünmek şu dünyada mutlu huzurlu yaşamak nasıl mutlu hıssedıyorsan kendını öyle yaşamak..

boyle terbıyesız kızlar etrafında olursa bıraz zor..

Valla şekerim ozaman yarın öbür gün oğlun karısını aldatsa, yine oğlunda suç bulmayacaksın demek ki bütün suçu karşıdaki kadına yükleyeceksin.. Yok açık giyinmiştir oğlum dayanamamıştır yok makyaj yapmıştır saçları yapılıdır oğlum dayanamamıştır.. Yapmayın böyle şeyler, tekrar tekrar söylüyorum döner dolaşır bu ettiğiniz laflar bulur sizi, bir arkadaş tavsiyesi olarak kabul edin, ne söylediklerinize dikkat edin Allah'ın sopası yok.. Sizin başınıza gelmese bile ilerde evladınızdan torununuzdan çıkar..

hatırlatmak istediğim birşey var
tecavüz sadece kadınların başına gelen bir şey değildir...

yazılanları nasıl okuyub algılıyorsunuz anlamadım dogrusu.benım oglum ne alaka şimdi yaa.son kez soyluyorum oglumu kımse burda hedef gostererek konuşmasın.buldunuz bışey saldırın oh hayat ne guzel.oldumu şimdi.
ha bıde sankı acık sacık gıyerek fazlasıyla aşırı halında soyluyorum bununla ellerıne ne gecıyor acaba fıkın varmı.egosumu tatmın oluyo acaba?bırısı laf atınca elıne ne gecıyorkı alayıcı bakışlarla ınsanlar baktıgında cokmu cok mutlu oluyor

Haklısın bazıları giyinmenin dozunu kaçırıyorlar fakat bu demek değil ki erkek kendini tutamayıp o kişiye saldıracak.. Bakmasına bakar dediğin gibi ben bile bakıyorum ama erkek-kadın farketmez kendini frenlemeyi bilecek.. Kadın açık giyiniyor diye erkek hemen buna kapılacaksa ohoooo işimiz var valla

işte dogruları soyluyunce ınsanlara dokunuyo malaseff.
elınızı vıcdanınza koyunda soyleyın bakalım kız cokmu dogru seyler yapmış va hatasını bıle bıle hala devam ettırıyor ılışkısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…