O zaman sizin oğlan hep kurban şimdiden :)) Bu erkekleri siz böyle yetiştiriyorsunuz , kızlar açık saçıksa oğlum napsın? Bakmasın ilgilenmesin kendi düşüncene göre yetiştir.. Oğlandır yapar dersen yapar.
ya sen şimdi konuyu ne saptırıyorsun ben oyle bişeymi yazdım ne yazdıgını once düşünde oyle yaz.ben hep erkekler suclu demedım sadece kızlarda kendıne sahıb cıksın kendı namusuna kururuna ne bıleyım ılerıde anne olucak kımse ıstemez boyle bırıyle cocugunun evlenmesını kıza baksana pişaman olucagına sevıyorum ısteyerek yaptım dıyor bunun gıbısıne ne demelı allah aşkına...kenardan atıp tutmak kolay ama işi zor gercekten bu kızın.bu gun bunu yapan yarın kım bılır neler yapıcakk.
he bıde ben oglumu nasıl yetıştıreceyımı cok ıyı bılıyorum bunun yorumunu yapmak sana hıc düşmezzz
boyle terbıyesız kızlar etrafında olursa bıraz zor..
yanlış anlama arkadaşım ama yemın edıyorum bazıları bı açıyorrr tamamıyle teşhir ediyor kendını ben bıle bakakalıyorum sımdı ıstanbuldayım iş için normalde antalyada yaşıyorum Allahım bı kızlar var zaten çoğu turıst bı guzeller bı guzeller bırde aşrı açılıp saçıldınmı ben bıle bakıyorsam erkekler ne yapsın emınım ağızlarının suyu aka aka bakıyolardır:))) bır çözümü yok malesef karşı cins açıcak karşı cins bakıcak :))kaslı bır erkek oluncada denızde felan bayan olarak bızde bakıyoruz:)) bayan dıyor bakmasınlar erkek diyor açmasınlar :))
neyi kast ettignizi inanin anlamadim :S ?? suan herkes bir sorgulama icinde degil miki zaten?
neyi kast ettignizi inanin anlamadim :S ?? suan herkes bir sorgulama icinde degil miki zaten?
Allah şimdiden sizin gelininiz olacak kıza sabırlar versin derim ben..
Canım bakmak var bakmak var.. Bakmakla taciz etmek, iğfal etmek aynı şeymi sizce?? Bakabilir beğenebilir ama o kadar daha fazlası için hem reşit olmalı hem ik tarafta gönüllü olmalı.. Kendini iradesini kontrol edemeyen kadın ya da erkeğin hayvandan farkı varmı?
boyle terbıyesız kızlar etrafında olursa bıraz zor..
kım ne derse desın ben gorduklerım seylerı yazdım sadece benı yargılayan arkadaşalarada sozum şu etrafınızdakı kızlara dıkatlı bakın derım.benımde oglum var şimdiden cok korkuyorum oglum ıcın allah esırkesın boyle yuzsuz kızardan
goruyoruz okula gıden kızlarımızıda sankı okula dıyıl bılmem nereye gıdıyorlar.suratlarında makıyaj ben bu yaşıma geldım o kadar abartılı makyaj yapmadım kardeşim.etek boyu kıcının kenarında af ederesınız saclar fonlu boyalı ellerınde son model cep telı bıde o agızlarını ayıra ayıra konuşmaları yokmu benı olduruyor yaaa sonrada yok efendım suc erkekde kusura bakmayında oyle dolaşan kıza her sey yapılır....
haa ben dımıyorum erkeklerde hıc suc yok ama boyle kızlara her sey müsatahakdır
Valla şekerim ozaman yarın öbür gün oğlun karısını aldatsa, yine oğlunda suç bulmayacaksın demek ki bütün suçu karşıdaki kadına yükleyeceksin.. Yok açık giyinmiştir oğlum dayanamamıştır yok makyaj yapmıştır saçları yapılıdır oğlum dayanamamıştır.. Yapmayın böyle şeyler, tekrar tekrar söylüyorum döner dolaşır bu ettiğiniz laflar bulur sizi, bir arkadaş tavsiyesi olarak kabul edin, ne söylediklerinize dikkat edin Allah'ın sopası yok.. Sizin başınıza gelmese bile ilerde evladınızdan torununuzdan çıkar..
yanlış anlama arkadaşım ama yemın edıyorum bazıları bı açıyorrr tamamıyle teşhir ediyor kendını ben bıle bakakalıyorum sımdı ıstanbuldayım iş için normalde antalyada yaşıyorum Allahım bı kızlar var zaten çoğu turıst bı guzeller bı guzeller bırde aşrı açılıp saçıldınmı ben bıle bakıyorsam erkekler ne yapsın emınım ağızlarının suyu aka aka bakıyolardır:))) bır çözümü yok malesef karşı cins açıcak karşı cins bakıcak :))kaslı bır erkek oluncada denızde felan bayan olarak bızde bakıyoruz:)) bayan dıyor bakmasınlar erkek diyor açmasınlar :))
hatırlatmak istediğim birşey var
tecavüz sadece kadınların başına gelen bir şey değildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?