şu forumda görülüp görülebilecek en zor durumlardan birindesin. çünkü herkesin derdi var ama çözülebilir, katlanılabilir, unutulabilir falan filan... ama arkadaşım senin işin zor. Allah sana kolaylık versin öncelikle.
benim de kız kardeşim var. o deli çağları atlattık çok şükür. ama benim başıma gelmiş olsaydı ne yapardım diye düşünüyorum da sanırım şu aşamadan sonra ona aşılamaya çalışacağım şey doğum kontrol olurdu. çünkü sen ona ne dersen de erkek arkadaşından vazgeçmeyecek, zorladığın zaman evden kaçmaya kadar bile vardırabilir işi. ilk hata öngörülememiş, önlenememiş.. bundan sonra en azından hamile kalıp daha büyük çıkmazlara düşmesinin önlenmesi lazım.
ha şimdi şunu diyebilirsin, ben daha bunu hazmedemedim, karşıma alıp, hamile kalmadan ilişkiye gir mi dicem diye.. ama dediğim gibi artık olan olmuş, bence kızı eve zincirlemediğiniz sürece onu durduramazsınız.
İşin bir de adli boyutu var, karşıdaki rüştünü ispat etmiş bir erkek, kendi isteğimle yaptım dese bile kardeşiniz 16 yaşında olduğu için cinsel istismar ve tecavüz var olayın içinde...
bence de kardeşini durdurmak için elindeki en büyük koz bu. kardeşine de sevgilisine de eğer görüşmeyi kesmezlerse polise şikayet edip tututklatacağını söyleyebilirsin. o zaman korkarlar belki.
Sakinleşmeye çalışıyorum ama çok zor..Çocuğuda tanıyordum yere bakan yürek yakan çıktı..2.kez hayal kırıklığına uğradım Alla beni kahretsin 16 yaşındaki küçcük çocuğun sevgilisi olmasına göz yumdum..Vicdanım sızlıyor
Kızlar kardeşim okuldan geldi.Hiçbirşeyden habersiz gülüp eğleniyor..bildiğimi farkında değil tabki.Öptüm elini yüzünü yıkamasını yemek hazırlayacağımı söyledim.Gayet sakin davrandım.Üst katta ki komşumuzun kızına çıktı sınav için yardım alacakmış gelince dışarı çıkaracağım.Bugün bitecek herzman yanında olacağım kardeşimin.Yapacak başka birşey yok..
Annemle paylaşmazsam daha kötü şeyler olablr diye de korkuyorum göz yummuş olurum kardeşime zarar veririm ya bu ilişki devam ederse ses çıkarmadım diye..Kız kardeşim malesef..
Söz konusu olan erkek kardeş olsaydı gurur duyardın muhtemelen..
Bu arada hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar.sz olmasaydınız kötü sonuçlar doğabilirdi
Söz konusu olan erkek kardeş olsaydı gurur duyardın muhtemelen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?