16 yaşındaki kardeşimin yaptığı çok büyük yanlış !

7. Erkek arkadaşı karaktersizse herkese anlatır ve önce okuldakiler, sonra çevre, en son aile duyar.

İnsanın adı çıkacağına canı çıksın derler ya. En kötüsü bu olur.

Bu risklerden bahsetseniz kardeşiniz dinlemeyecek gibi. Çünkü aklı havada, çok zor.

En doğrusu bir bilene danışmak.

Son düzenleme:
Resmen göz yummuş olurum ...

Maalesef..
Elbette işin özü öyle değil ama o fırsatçı erkek arkadaş bu durumu böyle algılayacaktır.
Bak ablan da ses etmedi,bu kadar korkma diyerek olayı meşrulaştıracaktır.
Bir de bence mevzunun en önemli noktası neresi biliyor musun?
Bunlara nerede birlikte oluyor?
Yani bu o kadar önemli ki,kayıt ederse çocuk bu yaşta bu tip şeylere çok düşkünler malum
Nerelerde birlikte oluyorlar 18 yaşında lise öğrencisi nereye götürsün kızı ?
Gayrımeşru bir yerde görülmesin yakalanmasın Allah korusun.

Yazışmalarda kendi evinden bahsediliyordu bidahaki sefere mumlarla donatacakmış etrafı..tövbe tövbe gözümün önüne geldikçe çılıdıryorum

Bence ailenize kesinlikle anlatmayın bu durumu. Ama kardeşinizi korumak için ne yapabilirsiniz ben de bilmiyorum çok zor bi durum gerçekten allah yardım etsin.

Çok zor bir durum.

Ben olsam ne yaparım diye düşündüm de, kardeşimin psikolojisi elbet düzelir diye düşünüp yaptırımlar uygulardım.

Mesela çocuğu arardım, hemen kardeşimden ayrılmazsan polise şikayet ederim, tecavüz sayıldığını biliyorsundur umarım falan derim -ki öyle- ayrılmalarını sağlarım.
Kardeşimin telefonunu alırım. Bilgisayarı yasaklarım. Yaza kadar okula ben getirip götürürüm. Yazın da evden pek çıkarmam, tekrar okullar açılana kadar bu konu kafasında da kapanır.

Annen bu durumda aranızda ne geçtiğini soracaktır. Bir bahane bulursun, kardeşinin doğruyu anlatma şansı yok.

Allah kolaylık versin sana, çok zor. Ben bu konularda genişimdir, sıkıntı yapmam ama karşındaki 16 yaşında, çocuk değil ama yeterince olgun da değil. Hatasını ileri boyuta taşımamak için cezasını çekmeli.

Ben bir anneyim, bir kız çocugu sahibiyim böyle birşey olmuş olsaydı bilmeyi isterdim emin olun..Eğerki evlatlarım benden saklamış olsalar ve bunu bir şekilde ögrenmiş olsaydım bir anne olarak evlatlarıma alacagım tavır kötü olurdu..Ben herşeyden önce ANNEYİM..

O çocuk kardeşinizden uzak durmalı..Hem de hemen !

Son düzenleme:

Bu konu önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum ama.

Anne olarak ne tepki verirdiniz kızınıza?

Yanlış anlamayın gerçekten bir annenin verebileceği tepkiyi merak ediyorum.

Şuan farkında mısınız bilmem ama kız çok rahat. ! ablam da artık biliyor edalarında ..Çocuk bu durumu öğrenirse değil evini mum donatmak kızın ailesinin evini ble mumla donatacak kadar ileri gidebilir...Önlem alınmalı...16 yaşında daha..Ya gebe kalırsa ?

Bu konu önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum ama.

Anne olarak ne tepki verirdiniz kızınıza?

Yanlış anlamayın gerçekten bir annenin verebileceği tepkiyi merak ediyorum.

Bir anne olarak kızardım...Hem de çok kızardım kendisine ama asla babasına söylemezdim canım..Onun her hareketini kontrol altına alır gerekirse benden izinsiz nefes almasına dahi izin vermezdim bir müddet ta ki tekrar ona olan guvenimi kazanıncaya dek..Bizler anneyiz babalar gibi değiliz kendi doğurduklarımıza karşı merhametli olabilecek tek şeyiz biz..

O çocukla direk konuşmazdım önce kızımla baktım ki durum kötüye gidiyor çocugun ailesine ve sonra da derhal polise gidip şikayet ederdim..

Ama şu bir gerçek ki suratına birkaç tane de patlatırdım kızımın..

afedersin ama kardesin de cozutmus ama ya yuh bi de kamera aciyormus sakin davrandin diye bu kadar da olmazki senden nasil utanmiyor ya bu ne rahatlik.. onun oldummus ah be safim yaa kendini ona sahip onun kadini saniyor, oglen annene soylersen daha cok zor olur diye dusnuyordm canim ama kardesinin akli fena havadaymis simdi o hangi renk mum yakacak onu dusunuyor anlasilan ya anneme soylerse korkusu yok, o okuldayken annene zor da olsa soyle annen bi sekilde ogrenirse bu sefer de sana kizar ve onun da guveni sarsilmis olur, ustelik bi boyle durumu bilmesi bi annenin en dogal hakki.. belki kardesin de aklini basina devsirir.. biraz gormeli dunyanin kac bucak oldugunu.. ha bir de psikolog kesinlikle erken yast cinselligi savunan biri olmamali gotureceksen, cunku onlar asil bunu cok normal bir seymis gibi gosterbilir kardesine aman diyim muhafazakar birini secmye calis..

Ve eşimin nasıl birisi oldugunu bildigim için durum boyumu aşıncaya kadar ona ifade etmezdim bu durumu ama kızım herşeyden degerlidir benim olaki artık önlem alamadıgımı hissederim işte o evrede babamızı devreye sokarım..Babalar bu tip şeyleri kaldıramaz evet ama onu aile eliyle işlemek lazım.. Yangına körükle gidilirse katil bile olabilir bir baba..O sebeble anne bilmeli..İnsan kendi dogurdugundan haberdar olmayacak da neyden olacak ?

Ben emek verip büyütüyorum..Çocuklarımın tek başına böyle ciddi sorumlulukları üstlenmesine içlenirdim ..

siddeti kullanmayi sevmem ama bu gibi gir durumlarda bazen de gerekli diye dusunuyorum.. aynen ben de boyle yapardim eger bir anne olsaydim..

Daha büyük hata yapmasındansa annesinden dayak yemesi daha iyi zaten. Her çocuk annesinden bir kez olsun dayak yer. Ben de 16 yaşında sevgilimle 6 ay boyunca dersaneden kaçtım diye okkalı bi tokat yemiştim, öyle psikolojimde hasar falan da kalmadı. Annemin güvenini sarsmak daha çok üzmüştü, kendimi nasıl affettireceğimi bilememiştim.

Arada yorumlara bakıyorum da, kardeş gerçekten rahat. bunun utancını ya da pişmanlığını yaşamıyor gibi. Tekrar görüşmek istemesi bile olacak iş değil. Konuyu baban değil de, annenle paylaşmalısın. Yoksa yarın bi' gün daha büyük bir hata yapacak, o zaman sen baştan ağırlığını koyamamış olacaksın.

Zaten konuşmanın da bir getirisi olmamış aslında, bildiğini biliyor. Hayatına devam edecek. Başka? Yok.

Kardeş kardeşten korkmaz canım..Ortada bir ABİ yok ABLA var o sebeble bu kadar rahat..Olmamalı bu ..Bu kadar rahat olunmamalı..Korkmalı canım bazen korku iyidir..Kendisini uçurumdan aşagı yuvarlamaması adına şarttır..

Ben evet vururdum suratına inkar edemem..Öldüresiye bir dövmekten bahsetmiyorum elbette...Hakettiği bir cezadan bahsediyorum...Kendi bedenine olan saygısını al aşagı ettiği için..

kardeşin pişmanlık yerine cinsel fantezileri konuşuyorsa hamile de kalır, başka erkeklerle de devam eder maalesef.

annenle konuşup sıkı yönetim uygulamalısınız bence. erkek arkadaşını yargıya teslim etmelisiniz, yoksa o kardeşinle her tür fanteziyi devam ettirecektir.

kızkardeşine öyle gözdağı vermelisin ki, sizden gizli bir şey yapamayacağını bilsin.

internet gizli çekılmıs lıselı kız videolarıyla dolu. Sapıklarda bu videoları izleyip kendilerini tatmin ediyorlar. Yarın öbür gün kardeşinin başına gelmeyeceği ne malum.Farzet ki çocuk kaydetti bi şekilde yarın öbür gün de ayrıldılar ınternete yükledi. O zaman ne yapacak acaba cok merak edıyorum!!! Acil önlem alın derim . Olay olduktan sonra caresı yok olmadan onlem alınmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…