Çocuğa söylemesi en kötüsü bence ablam da biliyor.
Sakin karşıladı aşkımızdan bahsettim vazgeçmem dedim onun oldum dedim
Birşey demedi ?
Pofff
bende uzman desteği almanı öneriyorum çünkü bu iş engellenmezse;
1- hamile kalma riski var
2-erkek arkadaşı tarafından zaten terk edilecek artık ona yapılacak birşey yok inşallah terkedilir ama
3-erkek arkadaşı tarafından başka erkekler tarafından istismar edilmesine sebep olma ihtimali var
4-erkek arkadaşından ayrılsa nasıl olsa yaptım daha önce diyerek hayatına giren bütün erkeklerle yatma ihtimali var
5-ileride pişman olma ve kendi canına zarar verme ya da erkek ark.zarar verme ihtimali var
6-bu işten pişman olup bir daha yapmama ihtimali var...
bu iş senin tek başına altından kalkabileceğin birşey değil yardım almalısın...
Resmen göz yummuş olurum ...
Maalesef..
Elbette işin özü öyle değil ama o fırsatçı erkek arkadaş bu durumu böyle algılayacaktır.
Bak ablan da ses etmedi,bu kadar korkma diyerek olayı meşrulaştıracaktır.
Bir de bence mevzunun en önemli noktası neresi biliyor musun?
Bunlara nerede birlikte oluyor?
Yani bu o kadar önemli ki,kayıt ederse çocuk bu yaşta bu tip şeylere çok düşkünler malum
Nerelerde birlikte oluyorlar 18 yaşında lise öğrencisi nereye götürsün kızı ?
Gayrımeşru bir yerde görülmesin yakalanmasın Allah korusun.
Yazışmalarda kendi evinden bahsediliyordu bidahaki sefere mumlarla donatacakmış etrafı..tövbe tövbe gözümün önüne geldikçe çılıdıryorum
görüntü kaydetme ihtimali var...
İlla tehtid etmek için değil,sonra izlemek için tahrik olmak hatta ve hatta erkek arkadaşlarıyla izlemek için bile kaydedebilir :/
Ben bir anneyim, bir kız çocugu sahibiyim böyle birşey olmuş olsaydı bilmeyi isterdim emin olun..Eğerki evlatlarım benden saklamış olsalar ve bunu bir şekilde ögrenmiş olsaydım bir anne olarak evlatlarıma alacagım tavır kötü olurdu..Ben herşeyden önce ANNEYİM..
O çocuk kardeşinizden uzak durmalı..Hem de hemen !
Bu konu önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum ama.
Anne olarak ne tepki verirdiniz kızınıza?
Yanlış anlamayın gerçekten bir annenin verebileceği tepkiyi merak ediyorum.
Bir anne olarak kızardım...Hem de çok kızardım kendisine ama asla babasına söylemezdim canım..Onun her hareketini kontrol altına alır gerekirse benden izinsiz nefes almasına dahi izin vermezdim bir müddet ta ki tekrar ona olan guvenimi kazanıncaya dek..Bizler anneyiz babalar gibi değiliz kendi doğurduklarımıza karşı merhametli olabilecek tek şeyiz biz..
O çocukla direk konuşmazdım önce kızımla baktım ki durum kötüye gidiyor çocugun ailesine ve sonra da derhal polise gidip şikayet ederdim..
Ama şu bir gerçek ki suratına birkaç tane de patlatırdım kızımın..
Bir anne olarak kızardım...Hem de çok kızardım kendisine ama asla babasına söylemezdim canım..Onun her hareketini kontrol altına alır gerekirse benden izinsiz nefes almasına dahi izin vermezdim bir müddet ta ki tekrar ona olan guvenimi kazanıncaya dek..Bizler anneyiz babalar gibi değiliz kendi doğurduklarımıza karşı merhametli olabilecek tek şeyiz biz..
O çocukla direk konuşmazdım önce kızımla baktım ki durum kötüye gidiyor çocugun ailesine ve sonra da derhal polise gidip şikayet ederdim..
Ama şu bir gerçek ki suratına birkaç tane de patlatırdım kızımın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?