17 yaşindaysan ve ben gibiysen

medkuaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
47
1
6
35
Kayseri
Gel birlikte diyet yapalım yalnız olmuyor bugün tartıya çıktım ver göremiyecegim en kötü sayıyı gördüm 90 ne ara ben böyle oldum bu defa taktım kafayı herşey kafada bitiyor sen istedikten sonra yapilmyck şey yok bizde belki bundan 4,5 ay sonra başkalarina zayıflığın ne.kadar güzel olduğuna dair öğütler vericez . ASLA PES ETMEK YOK YARINLARIN MUTLULUĞU ICIN EN ÖNEMLISI.

Kesinlikle pes etme! 22 yasındayım cok pes ettim sonu kötü biliyorum bende bugun tartıldım ve 91.7 cıktım .. Öğrenciyim yurttanda cıkmam pek esofman giye giye ne oldugumu farketmemişim .. okula gidince anlıyroum ne oldugunu herkes sık güzel giyinirken ben 10 saat büyük beden mağazası arastırmak zorunda kalıyorum . Ama bu sefer kararlıyım olucak diyet spor hersey tamam bakalım ay sonuna kadar ne kadar vericez .. sende bilgilendirirsen beni haftalık sevinirim :) hem destek olmus oluruz :13:

bende 17 yaşındayım ve 71 kiloyum gülsemmi ağlasammı bilemiorum insanların dalga geçişleri falan bi süredir diyet yapmaya çalışıorum burda günlüğümde var fakat bırak başla bırak başla olmuo bugün tamammen başlıorum benide alın aranıza

Ben de 16 yaşındayım. 90 kiloyum. Ciddi anlamda zayıflamak istiyorum.

bende 17 yaşıma girdim ve 74 kiloyum başta 82 kiloydum 8 kiloyu hiç spor yapmayarak yediklerime dikkat ederek verdim şimdi tekrar vermeyi istiyorum güzel güzel kıyafetler giymek istiyorum

Kız meslekte okuduğum için bende hiç dikkat etmiyordum takı arkadaşlarimlar dışarı çıkana kadar aynı bol kıyafetleri giymekten bıktım

Boyun kaç ? Kendimize hedef koymalıyız bu kadar sürede bu kadar kilo vericez diye ASLA PES ETMEK YOK YARININ MUTLULUĞU ICIN

Kız meslekte okuduğum için bende hiç dikkat etmiyordum takı arkadaşlarimlar dışarı çıkana kadar aynı bol kıyafetleri giymekten bıktım

O zaman dur demeninn zamanı geldi .. tam acıkmaya baslıyorum kilo verenleri okuyorum iştahım kacıyo sende dene .. birde yürüyüş yap asansor varsa merdiven kullan ne kadar hareket etsek o kadar iyi.. senn yasındayken bende ha bire yer yatardım .. bu kiloayada yatma sayesinde ulastım zaten

ben 3 senedir yatmayala bu duruma geldim öyle yapıyorum sabahları servise biniyorum çıkışlarda yürüyorum tempolu ve vücudumun ölçerini aldım 2 haftadır bir ölçücem . Bir şey duydum şu streç filimleri var ya onu karnına sarıp yürüyunce acayip terletiyormus yarin yürüste saricam belime bakalim faydası olucak mi :)

Bunun bir faydası olmaz. Sadece sudan gider. Yağı eriteceğini zannetmiyorum.

onu bende cok yaptım sırılsıklam oluyo terden her yerin ama kesinlikle işe yarıyo bizim burda yürüyüş yapabilecegim ozel bi alan olmaması sebebiyle yapamıyorum malum altına yapmıs gibi oluyosun karnına sarsan bile ter damlıyo sakır sakır

arkadaşim dedi karın falan hep gidiyor yarin deniycem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…