Kız meslekte okuduğum için bende hiç dikkat etmiyordum takı arkadaşlarimlar dışarı çıkana kadar aynı bol kıyafetleri giymekten bıktımKesinlikle pes etme! 22 yasındayım cok pes ettim sonu kötü biliyorumbende bugun tartıldım ve 91.7 cıktım .. Öğrenciyim yurttanda cıkmam pek esofman giye giye ne oldugumu farketmemişim .. okula gidince anlıyroum ne oldugunu herkes sık güzel giyinirken ben 10 saat büyük beden mağazası arastırmak zorunda kalıyorum . Ama bu sefer kararlıyım olucak diyet spor hersey tamam bakalım ay sonuna kadar ne kadar vericez .. sende bilgilendirirsen beni haftalık sevinirim :) hem destek olmus oluruz :13:
bende 17 yaşındayım ve 71 kiloyumgülsemmi ağlasammı bilemiorum insanların dalga geçişleri falan bi süredir diyet yapmaya çalışıorum burda günlüğümde var fakat bırak başla bırak başla olmuo bugün tamammen başlıorum benide alın aranıza
Kız meslekte okuduğum için bende hiç dikkat etmiyordum takı arkadaşlarimlar dışarı çıkana kadar aynı bol kıyafetleri giymekten bıktım
O 8 kiloyu ne kadar zamanda verdin ?bende 17 yaşıma girdim ve 74 kiloyum başta 82 kiloydum 8 kiloyu hiç spor yapmayarak yediklerime dikkat ederek verdim şimdi tekrar vermeyi istiyorum güzel güzel kıyafetler giymek istiyorum
ben 3 senedir yatmayala bu duruma geldimO zaman dur demeninn zamanı geldi .. tam acıkmaya baslıyorum kilo verenleri okuyorum iştahım kacıyosende dene .. birde yürüyüş yap asansor varsa merdiven kullan ne kadar hareket etsek o kadar iyi.. senn yasındayken bende ha bire yer yatardım .. bu kiloayada yatma sayesinde ulastım zaten
ben 3 senedir yatmayala bu duruma geldimöyle yapıyorum sabahları servise biniyorum çıkışlarda yürüyorum tempolu ve vücudumun ölçerini aldım 2 haftadır bir ölçücem . Bir şey duydum şu streç filimleri var ya onu karnına sarıp yürüyunce acayip terletiyormus yarin yürüste saricam belime bakalim faydası olucak mi :)
ben 3 senedir yatmayala bu duruma geldimöyle yapıyorum sabahları servise biniyorum çıkışlarda yürüyorum tempolu ve vücudumun ölçerini aldım 2 haftadır bir ölçücem . Bir şey duydum şu streç filimleri var ya onu karnına sarıp yürüyunce acayip terletiyormus yarin yürüste saricam belime bakalim faydası olucak mi :)
arkadaşim dedi karın falan hep gidiyor yarin deniycem :))onu bende cok yaptım sırılsıklam oluyo terden her yerin ama kesinlikle işe yarıyo bizim burda yürüyüş yapabilecegim ozel bi alan olmaması sebebiyle yapamıyorum malum altına yapmıs gibi oluyosun karnına sarsan bile ter damlıyo sakır sakır
arkadaşim dedi karın falan hep gidiyor yarin deniycem :))
inşallah Allah onu hepimize nasip eder canım :*Dene dene ben uzun sureli yapmadıgım için bilemiyorum .. Haberlerini bekliyorum ama umarım incecik olursun :)
Boyun kaç ? Kendimize hedef koymalıyız bu kadar sürede bu kadar kilo vericez diye ASLA PES ETMEK YOK YARININ MUTLULUĞU ICIN
bende öyle demek istedim canım hedefsiz hiç bir şey olmaz hergün neler yaptığımizi yazalim daha çok hirslanirzboyum 1.65 50 kilo olmak istiorum ama direk 50yi hedeflemiorum sağlıklı kilo vermek istiorum ilk hedefim 65 evet pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?