arkadaşlar mesaj göndermiyorum nasıl olacak 50 mesaj falan diyor
Merhaba kızlar 17 yaşımdayım ve 82 kiloyum en büyük hayalım lise sonda okulumuzun voleybol takimina girmek . Ben salı gününden itibaren 5 te 5 diyetini uygulucam siz hic denediniz mi
Gel birlikte diyet yapalım yalnız olmuyor bugün tartıya çıktım ver göremiyecegim en kötü sayıyı gördüm 90 ne ara ben böyle oldum bu defa taktım kafayı herşey kafada bitiyor sen istedikten sonra yapilmyck şey yok bizde belki bundan 4,5 ay sonra başkalarina zayıflığın ne.kadar güzel olduğuna dair öğütler vericez . ASLA PES ETMEK YOK YARINLARIN MUTLULUĞU ICIN EN ÖNEMLISI.
Gel birlikte diyet yapalım yalnız olmuyor bugün tartıya çıktım ver göremiyecegim en kötü sayıyı gördüm 90 ne ara ben böyle oldum bu defa taktım kafayı herşey kafada bitiyor sen istedikten sonra yapilmyck şey yok bizde belki bundan 4,5 ay sonra başkalarina zayıflığın ne.kadar güzel olduğuna dair öğütler vericez . ASLA PES ETMEK YOK YARINLARIN MUTLULUĞU ICIN EN ÖNEMLISI.
bende 1.64 boyundayım 18 yasındayım ve 70 kiloyum
canım hemen aynıyız ben de öyleyim. ama 20 yaşındayım. diyete başladım 4 gün bitti tartıldım 1 kilo vermişim
normalde 63 kiloydum hep o kiloda kalmıstım yaklasık 1 senedir ne kilo almıstım doğru düzgün nede kilo vermistim bu sene 70 kilo oldum ve bir türlü kilo veremiyorum denediğim diyetlerde oldu ama en fazla 1 hafta devam edebildim
canım ben de ilk defa düzenli ve kararlıyım diyebilirim. Kilo vermek istiyorsan alışacaksın :) akşamları yürüş yapıyorum 1 saat tempolu onun etkisi çok ve çikolata gibi şeyleri kesmelisin. pilav makarna ekmek hepsini kes canım. sebze ye bol bol su iç meyve ye. ben de daha yeni başladım umarım başarırız
umarım :) bende bu sefer başlayıp bırakmamayı düşünüyorum yazda geliyor heryer incecik kızlarla dolu
haklısın canım. bu sayfa bana çok motive veriyor. ara ara açıp okuyorum deneyimlerini. istedikten sonra her şey olur. İstersen yardımlaşabilriiz, yoldaş oluruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?